Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 20:48

Monolog je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Monolog je napisao/la:A shvatio sam, samo mi je to presmiješno. Nekako mi je čudno da će proigrati u Gironi, ali haj' bolje znaju Valdano(ili ko je već zadužen za transfer politiku). Sad naletih na ovaj podatak pa odlučih upitati, jer se nisam susretao sa ovim "enormnim" ciframa kada je odšteta u pitanju.
A jesi se susretao sa prodajom za kobasice,pesak i ostala materijalna sredstva? :mrgreen:
Govorimo o velikanima evropskog fudbala i transfer politiku istih u posljednjih 20-ak godina. Nećemo pričati o transferima tipa:"De pređi u moj klub pa ću ti dati pola rakije koju sam ispek'o".

@Brnjo
Ma vratićete makar Oparea.
Pa dobro i Aston Villa pripada poznatom drustvu i njenom kupovinomm Knighta.
Al' ajde nema veze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 20:52

Ali on nije imao potpisan ugovor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 avg 2010, 21:03

Ma cisto sumnjam i za Oparea. Brzo ce proci ta buy-back klauzula a mi u timu vec imamo Ramosa i navalili su i na ovog Maicona

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 avg 2010, 22:04

Brnjoo je napisao/la:Ma cisto sumnjam i za Oparea. Brzo ce proci ta buy-back klauzula a mi u timu vec imamo Ramosa i navalili su i na ovog Maicona
Joj brejanje jesti pametan lik :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 avg 2010, 23:14

Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak Oparea :lol: Ti ne znas ni gdje je otisao :mrgreen:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2010, 23:19

Brnjoo je napisao/la:Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak Oparea :lol: Ti ne znas ni gdje je otisao :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 avg 2010, 00:03

Jedan covjek iz uprave, rekao je Perezu: "Sentimiento se ne moze kupiti"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 00:05

Da nije Ceric jeebo te on

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 11:27

Brnjoo je napisao/la:Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak Oparea :lol: Ti ne znas ni gdje je otisao :mrgreen:
e neka ti znas :lol: :lol: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 11:30

Prva ponuda od 9 mill eura odbijena, Madrid poslao 2 ponudu 14 mill eura...M.Ozil rekao "DA" Real Madridu, W.Bremen ima 48h da odg :)

M:Real Madrid mu nudi godisnju platu od 5 mill eura 8-)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 16 avg 2010, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 11:34

Brnjoo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Brnjo(najozbiljniji si ovdje), šta je ovo sa Perezom? Prošle sezone je ušao u istoriju kao čovjek koji je doveo Ronalda za 94 miliona Eura, a sada ulazi u anale prodajom nekog dječaka za čitavih 100 Eura. Je li to njegova neka furka ili je nešto drugo u pitanju?
Tebar ima 24 godine i igrac je koji se nikad nije uspio probiti u Realovu momcad. Forsiran je do maksimuma, ali opet je samo nesto pokazivao u Castilli. Real je imao ugovor s njim i zeljeli su ga prodati. SAd, kad bi s njim raskinuli ugovor on bi otisao dzabe, ali su ga dali za 100 eura da bi ga kasnije mogli vratiti ako zele jer ima buy-back klauzula na dvije godine. Ako se razgira, to im je osiguranje da ce ga dovesti za oko 1000 eura.

Valjda si shvatio sta sam htio reci.

Znaci nije nikakva furka niti bilo kakva pogreska, nego ja bih rekao, pametan potez. Igrac je koji ne bi mogao ni otici za velike pare, a kad ga vec imaju namjeru poslati iz kluba, zasto da ne, 100 eura i ako dobro zaigra vratimo ga nazad, u sto cisto sumnjam
Pa Brnjoo ebo te on ko je napisao onaj kriticki clanak na blogeru?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 11:37

I ovaj Ozil mi se cini kao vrlo blizak transfer Real Madridu. Nije ovdje slucaj kao sa Maiconom, ovdje imamo igraca koji takodjer zeli u Real ali koji sa klubom ima ugovor na jos godinu dana. Ipak, ja sam nekako uvjeren da ga necemo dovesti iako na stranicama ASa i Marce pise kako ce se transfer najvjerovatnije realizirati u narednim satima.

Ja mislim da cemo ipak postici dogovor s njim pa da cemo ga dovesti naredne sezone, jer ocito Werder nema namjeru prodati igraca. Valjda su pametni i znaju da niko nece dati vise od 20 miliona eura za Ozila koji ima jos godinu dana ugovora, a vec su odbili 15 miliona od Reala cime su naglasili da zele dosta vise

@Nail - Samo se prevodi onako kako pise. Uostalom, na oba mjesta sam vec rekao da ga sigurno necemo vratiti, tako da...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 11:41

Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda 8-) 8-) A Ozil je pametan sto nije produzio ugovr..ne kao nas Dzeko :evil: Ozil da je produzio trazili bi za njega 40 tak mill a ne 18 :mrgreen: :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 11:44

Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda 8-) 8-)
Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista! :D :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 11:48

Nail for Real je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda 8-) 8-)
Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista! :D :)
Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :) Bolje da smo doveli Ozila prvo, nego Di Mariu, ali ocigledno bi bilo da smo puno cekali sa Di Mariom otisao bi u Eng.ligu bilo je puno zaintr...a i njegov menager Mendes je puno olaksao njegov transfer u RM jer je menager i od Mourinha,CR,Pepe..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 11:52

Los*Blancos je napisao/la:
Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :)
Nemoj mi samo 4-3-3 :mrgreen: :D . Ako bi nekim slucajem osvojili nekoliko trofeja, odma' bi bilo od Barcinih navijaca kopirate nas :lol: :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 11:57

Mesut Ozil, nuevo jugador del Real Madrid :lol: Ne vjerujem ja da ce od toga nesto biti, i ako bude, bit ce to danas ili sutra najkasnije.
Los*Blancos je napisao/la: Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :) Bolje da smo doveli Ozila prvo, nego Di Mariu, ali ocigledno bi bilo da smo puno cekali sa Di Mariom otisao bi u Eng.ligu bilo je puno zaintr...a i njegov menager Mendes je puno olaksao njegov transfer u RM jer je menager i od Mourinha,CR,Pepe..
Nema sanse da igramo sa klasicnom 4-3-3 formacijom

Ozil iako dodje, onda ce to biti trosenje para jer je ovaj mali Canales bisan

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 11:59

Brnjoo je napisao/la:
Mesut Ozil, nuevo jugador del Real Madrid :lol: Ne vjerujem ja da ce od toga nesto biti, i ako bude, bit ce to danas ili sutra najkasnije.
Los*Blancos je napisao/la: Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :) Bolje da smo doveli Ozila prvo, nego Di Mariu, ali ocigledno bi bilo da smo puno cekali sa Di Mariom otisao bi u Eng.ligu bilo je puno zaintr...a i njegov menager Mendes je puno olaksao njegov transfer u RM jer je menager i od Mourinha,CR,Pepe..
Nema sanse da igramo sa klasicnom 4-3-3 formacijom

Ozil iako dodje, onda ce to biti trosenje para jer je ovaj mali Canales bisan
Ja ne znam spanski ka' vi pa pratim na engleskoj stranici :mrgreen:

Kaka, V.Vaart, Canales-sve odlicni igraci koji igraju ofanzivnog veznog. Veznih igraca nam ne manjka, napadac je potreban, mada nebi bilo lose da Ozil dodje.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 11:59

Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :)[/quote]
Nemoj mi samo 4-3-3 :mrgreen: :D . Ako bi nekim slucajem osvojili nekoliko trofeja, odma' bi bilo od Barcinih navijaca kopirate nas :lol: :mrgreen:[/quote]

@Nail :mrgreen: Mou je u Chelziju cesto igrao na kontru kroz formaciju 4-3-3..Robenn sa krila 8-) evo i u Interu je radio Pandev,Milito,Eto..samo sto su njegova 2 krilna igraca puno rade u sredini..a u kontri vrlo ebeni :mrgreen: :mrgreen: u nas bi mogli CR,Ozil(Di Maria)..a kao klasicna 9 Pipita o Karim :?: .naravno lako je o tome sad govoriti sezona je duga, ni sam Mou nezna sta se sve moze desiti, naravno tu su Pedro Leon(Di Maria) o Canales(Kaka :?: ) formacija bude kao uvijek 4-4-2 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 12:02

Los*Blancos je napisao/la:Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3 :)
Nemoj mi samo 4-3-3 :mrgreen: :D . Ako bi nekim slucajem osvojili nekoliko trofeja, odma' bi bilo od Barcinih navijaca kopirate nas :lol: :mrgreen:[/quote]

@Nail :mrgreen: Mou je u Chelziju cesto igrao na kontru kroz formaciju 4-3-3..Robenn sa krila 8-) evo i u Interu je radio Pandev,Milito,Eto..samo sto su njegova 2 krilna igraca puno rade u sredini..a u kontri vrlo ebeni :mrgreen: :mrgreen: u nas bi mogli CR,Ozil(Di Maria)..a kao klasicna 9 Pipita o Karim :?: .naravno lako je o tome sad govoriti sezona je duga, ni sam Mou nezna sta se sve moze desiti, naravno tu su Pedro Leon(Di Maria) o Canales(Kaka :?: ) formacija bude kao uvijek 4-4-2 8-)[/quote]
Shvatam ja, ali samo kazem da bi bilo komentara od ovih ne-fasista :mrgreen: da ih kopiramo

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.