Lako mu je kad Mihajlović nije couchPrinceofVeresija je napisao/la:Sad ajmo Srbi i Irci remi,da nam malo olaksate...btw.Armin Djerlek kapiten Srbije a jedini ne pjeva Boze Pravde himnu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lako mu je kad Mihajlović nije couchPrinceofVeresija je napisao/la:Sad ajmo Srbi i Irci remi,da nam malo olaksate...btw.Armin Djerlek kapiten Srbije a jedini ne pjeva Boze Pravde himnu
Furaju se Srbi na Svabiju. Ali osvojit ce penis.marconato je napisao/la:Lako mu je kad Mihajlović nije couchPrinceofVeresija je napisao/la:Sad ajmo Srbi i Irci remi,da nam malo olaksate...btw.Armin Djerlek kapiten Srbije a jedini ne pjeva Boze Pravde himnu![]()
Inače je dovoljno da se osjeća bosancem kako bi mogao igrati za našu reprezentaciju.sekretar je napisao/la:Đerlek Armin ( otac Fikro ) iz Novog Pazara, ne pjeva himnu kao Ljajic. Kapiten repke i najozbiljniji Partizanov projekat unazad dugo vremena. Ne znam da li su ga nasi ikad imali na radaru,ali mozda se mogla poraditi na njemu,jer vjerovatno kao i mnogi Pazarci osjecaju pripadnost i povezanost s Bosnom.
To i jeste istinaarelinho je napisao/la:Inače je dovoljno da se osjeća bosancem kako bi mogao igrati za našu reprezentaciju.sekretar je napisao/la:Đerlek Armin ( otac Fikro ) iz Novog Pazara, ne pjeva himnu kao Ljajic. Kapiten repke i najozbiljniji Partizanov projekat unazad dugo vremena. Ne znam da li su ga nasi ikad imali na radaru,ali mozda se mogla poraditi na njemu,jer vjerovatno kao i mnogi Pazarci osjecaju pripadnost i povezanost s Bosnom.
Vucevich je napisao/la:Da li se moze koristiti argument da se njegova majka/njegov otac rodio/la u tadasnjoj Jugoslaviji? Cini mi se da je tako Nurkovic dobio dozvolu da igra za Kosovsku reprezentaciju.
Da, preko zene je dobio.alan_kardec je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Da li se moze koristiti argument da se njegova majka/njegov otac rodio/la u tadasnjoj Jugoslaviji? Cini mi se da je tako Nurkovic dobio dozvolu da igra za Kosovsku reprezentaciju.
Zar taj Nurković nije dobio kosovski pasoš na osnovu supruge koja je sa tih prostora?
A to pravilo da su mu se roditelji rodili u yugi, to mislim da važi samo za igrače koji žele da igraju za kosovsku repku.
Nurković je dobio pasoš preko žene.alan_kardec je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Da li se moze koristiti argument da se njegova majka/njegov otac rodio/la u tadasnjoj Jugoslaviji? Cini mi se da je tako Nurkovic dobio dozvolu da igra za Kosovsku reprezentaciju.
Zar taj Nurković nije dobio kosovski pasoš na osnovu supruge koja je sa tih prostora?
A to pravilo da su mu se roditelji rodili u yugi, to mislim da važi samo za igrače koji žele da igraju za kosovsku repku.
Veze nemam na osnovu čega je Subotić dobio pravo da igra.Medikament je napisao/la:Zar nije Subotić zaigrao za Srbiju po tom famoznom pravilu da su mu se roditelji ili on čini mi se rodili na području Jugoslavije.
Goalgetter je napisao/la:Ako je jedan od roditelja rodjen u bivsoj Jugi igrac moze zaigrati za tu drzavu. (recimo tako je Kolasinac stekao pravo - mama iz Capljine).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.