FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
To je istina.
Schick ce vrlo vjerovatno biti igračina, ima sve što je potrebno da postane i worldclass špic, ali dati za njega u ovom trenutku €35mil je van svake pameti. Trošiti ovolike pare na zamjenu od Icardija prije kupovine bekova, krila, jednog (oba) stopera, jednog zadnjeg veznog može samo Inter 
#SuningOUT
Imal smisla da dajemo 35 miliona kad mu je otkupna klauzula 25 
Da se citiram poslije utakmice sa Sampdorijom
Ajde momci, nastavite ko i do sad!!!
Da se citiram poslije utakmice sa Sampdorijom
http://www.serpentsofmadonnina.com/2017 ... opa-leaguearminz je napisao/la:Znajuci nas i mentalni sklop igraca prognoziram da krece zestoki pad i mogli bi izvisit skroz iz europe. Bolje i to samo da se ne dobije ono zadnje mjesto pa da se mora ranije pocet sa pripremama
Ajde momci, nastavite ko i do sad!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bi li dao za Dybalu 35 iako ti trebaju i bekovi?Jericho je napisao/la:Schick ce vrlo vjerovatno biti igračina, ima sve što je potrebno da postane i worldclass špic, ali dati za njega u ovom trenutku €35mil je van svake pameti. Trošiti ovolike pare na zamjenu od Icardija prije kupovine bekova, krila, jednog (oba) stopera, jednog zadnjeg veznog može samo Inter
Mora se uzet i Schicka i ostalo sto je potrebno.Nije da se nema cime dovest nego je pitanje sposobnosti.
Nisam siguran da ce se igrat sa jednim napadacem iduce sezone.
Jebote *** bezobrazni jel moguće da još postoje osobe 3.5.2017. koje su u stanju izjavit da je Retard bolji igrač od J.Maria.Nekim ljudima treba zabranit internet.
A ove koji dovode De Rossija u vezu s Interom treba skratit za glavu.Je*o vas De Rossi.
Sad sam se naživcirao toliko da ću upalit Fiorentina-Inter samo da vidim Maurov hattrick.
A ove koji dovode De Rossija u vezu s Interom treba skratit za glavu.Je*o vas De Rossi.
Sad sam se naživcirao toliko da ću upalit Fiorentina-Inter samo da vidim Maurov hattrick.
Retard je od Maria bolji jedino za popit na eks i bacit koju na rulet.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Naravno da bi jer je Dybala Messi, a ovaj je trenutno Paco Alcacer..SiamoNoi je napisao/la:Bi li dao za Dybalu 35 iako ti trebaju i bekovi?
Ako dodje Simeone nemam nista protiv Schicka kao prvog pojačanja jer bi imao fine minute pored Icardija u 4-4-2. Ako dodje bilo koji drugi trener onda bi Schick trebao biti zadnji na listi za kupovinu jer nece dobiti ni minute pored Maura..
btw. iz Ajaxa treba pokupiti 2-3 igrača, ono je ljepota večeras bila gledati
#SuningOUT
Schick je novi Dybala kao sto reče kolega sa drugog foruma 
Gdje su one teme pred EP kad sam pisao osvrt na Prcijinu grupu i pohvalio Schicka
Gdje su one teme pred EP kad sam pisao osvrt na Prcijinu grupu i pohvalio Schicka
Po stilu igre ni slican igrac dybali... neuporedivo vise podsjeca na icardia.... odlican u 16m.... nije los dribler, ali ni blizu dybali u njegovim godinama i u jednom segmentu, osim odlicnog instinkta za gol....
No svejedno ko ga pokupi sigurno nece pogrijesiti... odlican potencijal koji se moze razviti u brutalnog napadaca....
No svejedno ko ga pokupi sigurno nece pogrijesiti... odlican potencijal koji se moze razviti u brutalnog napadaca....
- zamorano1plus8
- Kontakt:
schick ni po jednom dijelu igre nije slican icardi, ocigledno ga druze nisi gledao ove sezone
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Bas naprotiv nekoliko puta... robustan igrac koji je odlican u 16m... i ima poprilicno dobar sut, uz solidan dribling za igraca te visine... slicne karakteristike kao icardi samo jos visociji igrac...
Dobar i talentovan paket ce dobiti potencijalni kupac... da li vrijedi 35mil... nema sanse, ali se moze rizikovati jer ima podloge za napredak...
Dobar i talentovan paket ce dobiti potencijalni kupac... da li vrijedi 35mil... nema sanse, ali se moze rizikovati jer ima podloge za napredak...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
icardi je klasicni napadac koji gotovo da i ne izlazi iz sesnaesterca i samo ceka loptu (iako recimo zna vrsiti dobar pritisak na odbrambene igrace svih 90min), mnogo zavisi od svojih saigraca, dok schick je igrac koji se vraca na centar ili uzme loptu i kraj aut linije i krece sam prema golu, nije bas da ceka na saigrace...po meni igrac sa ogromnim potencijalom da bude i bolji od icardia....on moze odmah u prvih jedanaest intera, cak i da ga stavi kao desnog krilnog napadaca bio bi puno korisniji od candreve koji kao krilo nije nista uradio ove sezone a puno se od njeg ocekivalo
Mislim da je kolega Siamo mislio na to da je sigurna kupovina ko i Dybala sto je bio a ne da lice po stilu igre.Kompromis je napisao/la:Po stilu igre ni slican igrac dybali...
Covjek frustrira nenormalno, al nezahvalno je rec da nije nista uradio. Prvi je asistent lige i ima 6 golova.zamorano1plus8 je napisao/la:...candreve koji kao krilo nije nista uradio ove sezone a puno se od njeg ocekivalo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne vidim sta piše jomaš jer mi je na ignoreu,ali sigurno se osjetio prozvanim kad se Dybalu spominje.Čisto da se odmah u startu istakne kako Schick nije ni blizu Dybali i kako je drvo ili nešto u tom smislu.Strah je toliki da su dolasci na ovu temu sve učestaliji
A kad je FDB bio u pitanju nitko se nije javio kako je do nikavih priprema Mancinija nego su svi redom pljuvali.Sad se svatko osjeća prozvanim branit Piolija.
Gianluca Di Marzio reports that there is a very little chance for Inter to sign Daniele De Rossi.
TalijaniFormer Inter striker Aldo Serena stood up for Stefano Pioli when speaking about Inter’s current situation on Radio Blu: “In the last month I was surprised, the physical condition isn’t great and the summer preparation was not done in the right way. Pioli has probably paid for this."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
candreva u prosjeku po utakmici pokusa bar 15 centarsuteva, pa logicno je da nekad i lopta nadje put do icardia ili perisica...previse jednodimenzionalan igrac, sve na isti fazon, on jednostavno nije za krila, nema dribling nema brzinu nema centarsut, ne znam sta radi na ovoj poziciji, mislim da bi cak bio korisnije na centru nego na krilu, mozda da se kad pioli sjeti da zamjeni njemu i j mariu mjesta u ekipi, da mario ide na krilo a candreva iza icardia pocne, jbg mozda ne bi licilo to ni nasta, a mozda bi i uspjelo...znam samo da ovo trenutno ne ide
Ovaj mali B. Silva iz Monaca je strašan igrač..
Shick je stvarno dobar ali i dalje nastavljamo lutati i bacati pare.. ni blizu nismo da saznamo ko nam je dogodine trener a pojedini igrači samo što nisu potpisali.. Strašno.
Očekujem Spalettija.. i dajem još jednu sezonu u zaborav...
Ali valjda se ugrizem za jezik..
Shick je stvarno dobar ali i dalje nastavljamo lutati i bacati pare.. ni blizu nismo da saznamo ko nam je dogodine trener a pojedini igrači samo što nisu potpisali.. Strašno.
Osobno nemam dojam da je itko blizu potpisa.Usporilo je značajno sve nakon što su krenuli loši rezultati.A Ausilio se počeo blamirat sa izjavama o pojačanjima za novu sezonu.
I ja isto ocekujem Spalettia i automatski se odjavljujem na godinu dana!Thorin je napisao/la:Ovaj mali B. Silva iz Monaca je strašan igrač..
Ako vec bacamo pare onda neka to ide na B. Silvu., A. Sancheza, A. Turan, R. Rodriguez, malog Contia ima jos par likova koji mogu uciniti razliku na terenu i ti likovi su jedno vrijedni da se trose pare ako zelimo nesto postici nista to mladi talenti potencijali itd..inter nema sabura za to 
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Arda
Nadam se samo da od Berardija nece biti ništa.. Ostalo sto se povezuje s nama i nije loše.
Simeone/Conte + Oriali + Rodriguez/Mendy, DeVrij/Manolas, Conti, Nainggolan, Bernardeschi bi zadovoljilo moje apetite
+ ako Perišić ode još jedno top krilo tipa James, Di Maria, Alexis, Willian, Douglas Costa, Keita Balde?.
Dream pipe igrači bi bili Alderweireld, Verratti i Bernardo Silva.
Samo skromno

Simeone/Conte + Oriali + Rodriguez/Mendy, DeVrij/Manolas, Conti, Nainggolan, Bernardeschi bi zadovoljilo moje apetite
+ ako Perišić ode još jedno top krilo tipa James, Di Maria, Alexis, Willian, Douglas Costa, Keita Balde?.
Dream pipe igrači bi bili Alderweireld, Verratti i Bernardo Silva.
Samo skromno
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.