Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2010, 21:36

King Kenny je napisao/la:jel ima neko link sa pocetka utakmice da makar cujem ynwa..... :?: :arrow: :D
Brate, ja sam pjevao s njima u glas, cijela kuća se orila xD

btw. Ne vjerujem da ima igdje, sad sam tražio na youtubeu, nema. Samo highlighti
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 avg 2010, 21:39

Bili smo fantasticni sa igracem manje.Bas smo baksuzno izgubili,zao mi Reine,citavu je tekmu sve zivo skid'o.Mali N'Gog se oslobodio,mada mu je primanje i dalje kriticno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 15 avg 2010, 21:43

Svi govorite da je remi najrealniji rezultat, ali ja mislim da smo zaslužili pobjedu, pogotovo kad se uzme u obzir da smo imali igraca manje i da smo primili onako glup gol... U drugom poluvremenu smo mnogo bolje igrali i oni su bili izgubljeni do posljednjih nekoliko minuta i onda je doslo do one nesretne situacije kada je Reina pogriješio :( Ipak, ne treba mu zamjeriti, i to se dešava, svakome. Krivo mi je što smo bezveze izgubili bodove, a pobjeda na samom startu i to protiv arsenala bi nam puno značila :| Zadovoljna sam cjelokupnom igrom, i YNWA je bila odlična :) Ali jednostavno, nismo imali sreće... :roll:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 avg 2010, 22:15

nisam ocekivao pobjedu, jer arsenal je trenuto daleko uigraniji tim od nas, Roy je odradio tek desetak treninga sa ekipom i trebat ce jos mnogo vremena dok se igraci ne priviknu na njegov nacin rada, i da se uigraju, ali i Roy je rekao prvenstvo je dugo, doci ce sve na svoje, ni sam ne znam dali je dobro ili lose sto imamo tezak raspored na pocetku :?

utakmicu nisam gledao, malo prije sam vidio neke detalje i ne mogu da vjerujem da je Cole zbog onog starta dobio crveni karton, i opet nas je sudija ostetio u utakmici protiv arsenala :evil:

reina je nas toliko puta spasio, i njemu se nema sta reci, samo se sjetite kakve smo golove primali prije nego sto je on dosao u Liverpool
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 15 avg 2010, 22:53

Eh ovako, ovo su moji utisci prije, za vrijeme i poslije utakmice.
Prije utakmice sam mislio da ćemo 100% pobijediti, zbog svih okolnosti. Kada smo dobili crveni karton, molio sam Boga da remiziramo. Kada smo poveli bio sam ubijeđen da ćemo pobijediti jer ne može na sreća uvijek okrenuti leđa.
Na kraju utakmice, ne bi mi bilo krivo da smo remizirali na osnovu toga što je Arsenal dao go, ali mi smo ga dali sami sebi i to u posljednjim sekundama utakmice.
Moji utisci sada su da bez imalo straha ćemo završiti ovu sezonu među najbolje četiri ekipe, što se tiče nešto više od toga mislim da je 3. mjesto nama zagarantovano. Ali još uvijek sanjam o tituli.
Prezadovoljan sam igrom i zalaganjem na terenu, novi trener se pokazao u najboljem redu. Novi dresovi, nova formacija 4 4 1 1 me je oduševila. Nismo srljali u napadu a odbrana nije griješila. Volim Roja zbog novog stila po kojem ćemo se sada prepoznavati.
Reina je pogriješio, ali bolje je sada ( kada nam svakako niko nije davao šanse u ovom meču, uključujući i pojedince u našim redovima ) nego kasnije. Psihički je jak i znam da će ovu grešku brzo preboljeti. Poslije prošlogodišnjeg balona, proglašen je za najboljeg igrača Liverpoola prošle sezone. Zato vjerujem u njega.
Kada sam vidio Grarda onako kako igra sa strašću, maše rukama igračima gdje koji da budu na terenu, sve se ljudi vraća na Anfield.
Ista ona strast, želja, navijači...
Prezadovoljan sam prezentacijom novog Liverpoola.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 23:25

King Kenny je napisao/la:Evo sad dodjo kuci,kad vidjo rezultat 1:1,nisam gledao utakmicu,skontao sam da je reina napravio neku gresku al kakva nam je igra bila,kako smo stajali na terenu....joj steta sto ne pobjedismo al et
ps:cini mi se da je OTNYS_YNWA prognozirao ovakav ishod....cestitam :D
Nažalost, na dušu mi ide ovaj remi. Možda bi pobjedili da nisam prognozirao :mrgreen:

Do mene je! Ubijte me ljudi!

:D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 avg 2010, 23:32

Treba i Skrtela pohvaliti....odlicno je odigrao tekmu,ja mislim da nije napravio gresku nijednu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 avg 2010, 23:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Evo sad dodjo kuci,kad vidjo rezultat 1:1,nisam gledao utakmicu,skontao sam da je reina napravio neku gresku al kakva nam je igra bila,kako smo stajali na terenu....joj steta sto ne pobjedismo al et
ps:cini mi se da je OTNYS_YNWA prognozirao ovakav ishod....cestitam :D
Nažalost, na dušu mi ide ovaj remi. Možda bi pobjedili da nisam prognozirao :mrgreen:

Do mene je! Ubijte me ljudi!

:D
prognoziraj nam protiv city-a
sve osim pobjede ne dolazi u obzir :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 23:49

1:2 ;)

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 avg 2010, 23:51

Ja znam da su mi suzice potekle k'o u malog djeteta kad sam cuo himnu, kakva atmosfera, pa klub dise punim plucima. Zaista sve super, sve za pet... A kako cu plakati kad nam ode Masch :cry:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 15 avg 2010, 23:51

Sta ono bi sa Aggerom? Zadnjih 20 minuta je bio skroz izgubljen. Nisam siguran da je znao u koga igra :D

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 avg 2010, 23:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:1:2 ;)
znaci sutra,pravac kladionica i bacam cvaju pa sta bude.... 8-)

YNWA!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 avg 2010, 23:54

TheScouser je napisao/la:Ja znam da su mi suzice potekle k'o u malog djeteta kad sam cuo himnu, kakva atmosfera, pa klub dise punim plucima. Zaista sve super, sve za pet... A kako cu plakati kad nam ode Masch :cry:
de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee... :evil:

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 23:55

Keane_Roy je napisao/la:Sta ono bi sa Aggerom? Zadnjih 20 minuta je bio skroz izgubljen. Nisam siguran da je znao u koga igra :D
Primio loptu u facu + sunce, vjerovatno je imao problema sa nesvjesticom. ;)

@Kenny, slobodno ; Propadne li imaš cvaju od mene. :D

E da vidiš atomosfere na početku, ja sam se naježio. Bolje od legendarnog YNWA protiv Barcelone 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2010, 23:56

King Kenny je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:1:2 ;)
znaci sutra,pravac kladionica i bacam cvaju pa sta bude.... 8-)
Da znas da te pratim sta radis, a ne zaboravi da je zabranjeno kladjenje.....

...mladjim od 20. :lol: :lol: :lol: :D :D NHF. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 avg 2010, 23:59

King Kenny je napisao/la: de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee... :evil:
Pa bit ce ti snimak na SPORTKLUB-u jedno 15 puta do druge tekme sa Cityjem, prema tome nema mjesta za paniku! :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 23:59

TheScouser je napisao/la:
King Kenny je napisao/la: de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee... :evil:
Pa bit ce ti snimak na SPORTKLUB-u jedno 15 puta do druge tekme sa Cityjem, prema tome nema mjesta za paniku! :D
Mislim da će čak sutra ranije oko 10:00 biti, znam da sam jutros uhvatio meč Aston Ville i West Hama. ;)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 avg 2010, 00:00

@omere presjece me :D
ako dobijem imas jedan sokic od mene :D

YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 00:01

I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic. :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 16 avg 2010, 00:09

Devil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic. :cry:
Jao kad se frajer nakaslja, pravi tuberan. :D Ali su komentatori daleko skolovaniji od ovih nasih na BHT. ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.