Brate, ja sam pjevao s njima u glas, cijela kuća se orila xDKing Kenny je napisao/la:jel ima neko link sa pocetka utakmice da makar cujem ynwa.....![]()
![]()
btw. Ne vjerujem da ima igdje, sad sam tražio na youtubeu, nema. Samo highlighti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Brate, ja sam pjevao s njima u glas, cijela kuća se orila xDKing Kenny je napisao/la:jel ima neko link sa pocetka utakmice da makar cujem ynwa.....![]()
![]()
Nažalost, na dušu mi ide ovaj remi. Možda bi pobjedili da nisam prognoziraoKing Kenny je napisao/la:Evo sad dodjo kuci,kad vidjo rezultat 1:1,nisam gledao utakmicu,skontao sam da je reina napravio neku gresku al kakva nam je igra bila,kako smo stajali na terenu....joj steta sto ne pobjedismo al et
ps:cini mi se da je OTNYS_YNWA prognozirao ovakav ishod....cestitam
prognoziraj nam protiv city-aOTNYS_YNWA je napisao/la:Nažalost, na dušu mi ide ovaj remi. Možda bi pobjedili da nisam prognoziraoKing Kenny je napisao/la:Evo sad dodjo kuci,kad vidjo rezultat 1:1,nisam gledao utakmicu,skontao sam da je reina napravio neku gresku al kakva nam je igra bila,kako smo stajali na terenu....joj steta sto ne pobjedismo al et
ps:cini mi se da je OTNYS_YNWA prognozirao ovakav ishod....cestitam![]()
Do mene je! Ubijte me ljudi!
znaci sutra,pravac kladionica i bacam cvaju pa sta bude....OTNYS_YNWA je napisao/la:1:2
de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee...TheScouser je napisao/la:Ja znam da su mi suzice potekle k'o u malog djeteta kad sam cuo himnu, kakva atmosfera, pa klub dise punim plucima. Zaista sve super, sve za pet... A kako cu plakati kad nam ode Masch
Primio loptu u facu + sunce, vjerovatno je imao problema sa nesvjesticom.Keane_Roy je napisao/la:Sta ono bi sa Aggerom? Zadnjih 20 minuta je bio skroz izgubljen. Nisam siguran da je znao u koga igra
Da znas da te pratim sta radis, a ne zaboravi da je zabranjeno kladjenje.....King Kenny je napisao/la:znaci sutra,pravac kladionica i bacam cvaju pa sta bude....OTNYS_YNWA je napisao/la:1:2
Pa bit ce ti snimak na SPORTKLUB-u jedno 15 puta do druge tekme sa Cityjem, prema tome nema mjesta za paniku!King Kenny je napisao/la: de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee...
Mislim da će čak sutra ranije oko 10:00 biti, znam da sam jutros uhvatio meč Aston Ville i West Hama.TheScouser je napisao/la:Pa bit ce ti snimak na SPORTKLUB-u jedno 15 puta do druge tekme sa Cityjem, prema tome nema mjesta za paniku!King Kenny je napisao/la: de nemojte vise pricat o toj atmosferi na pocetku...da mi je da vidim a nemam gdjee...
Jao kad se frajer nakaslja, pravi tuberan.Devil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.