SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Pa evo pokazali smo po ko zna koji put da smo gospoda,kako ste nas docekali i nakon onog svega docekamo vas kao gospoda,a meni je vazno kako HZ-a izgledaju,a sto se vas tice najbolje vi znate na cemu ste vidjeli ste juce odprilike kako treba da izgleda organizovana grupa ovo nije provokacija pitaj svoje sugradjane koji su bili na tekmi
Da imamo normalne uslove,svoju tribinu sve bi bilo drugacije,al jbg skupimo se na onoj tribini,nemozemo ni koreografiju napravit kako treba nit ista.Svaka navijacka skupina je uredjena kad ima svoju tribinu.Vi,TM,Robijasi,Lesinari itd.imate svoju tribinu i komotno sve mozete odradit,a mi je nemamo.Valjda nekad uspijemo dobit tribinu kao svi normalni navijaci .
ja bi sad kao navijac svog kluba potpisao samo da nam vrate stajanje koje smo imali i da im vise nikad ne padne na pamet da grade neku drugu tribinu koja ce se razvuci 8 godina

... toliko je oprilike proslo kada su srusili nase stajanje... ono se sutvari pocelo rusiti kada su revnovirali atletsku stazu, aposlije su ga dokrajcili poslije toto kupa

....svakako da imamo najlosije uslove od svih navijackih skupina i starije generacije fukara koje toliko godina cekaju tu tribinu fakticki vise ne dolaze na tribinu u sastavu fukara, a svoj povratak su najavili samo u slucaju da dobijemo napokon svoju tribinu i to ti je to
Sjecam se ja meceve na stajanju,i toto kupu,kada je Tusanj bio prepun,a stajanje je bilo puno ko sibica.Tad sam isao sa rodjacima na meceve,i sjecam se kortea kod dzamije na skveru,pa lagano do stadiona,sjecam se jednom,al trenutno nemogu se sjetit tima skojim smo igrali,u mene od rodjaka,jaran ponio sirenu,citav mec samo se sirena cula

ima jos dozivljaja na tom stajanju

bas u toto kupu kad Slobode dade gol,neznam ko je dao kad citavo stajanje na ogradu se pope i slave,a mene pokupili,nisu me ni vidjeli od veselja,al dobro je nije nish bilo .