Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 15 avg 2010, 19:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljudi šta vam je. Pa i kada smo imali 10 igrača imali smo ih više. Vi zaboravljate da Mascherano u džep stavi trojicu. :D

+ asistencija. Definitivno igrač utakmice.

;)
Slažem se !

I Barca "nudi" Hleba i 15 miliona,a Inter nudio 25 ! :lol:
Smiješno !
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 15 avg 2010, 19:34

Sa 10et igraca onako odigrati nije mala stvar, Reini ne treba zamjeriti odbranio je sve sto je mogao a i ono je nafakaski gol on je imao najbolju namjeru.. Isto tako i cole, covjek je trcao ko magarac u zelji da presjece loptu uklizao i sudija je ciste duse mogao dati zuti karton.. Sudija se nalazio tacno iza ledja J.Colea tako da nije mogao vidjeti da to nista ozbiljno nije bilo.. Vise je gluma onog debilnog stopera Arsenala, pravo dzubre su doveli u odbranu. Nanerviran sam i isfrustriran ali treba reci da je nerjesen rezultat najrealniji.. Mascerano,Ngog,Glen i Skrtel su bili dobro po meni a igraci koji su nam gusili igru CARAGER(koja djecija greska kad je nabio loptu u zrak,nema smirenosti,u skoku katastrofa) i Jovanovic( izgubio se cojek)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2010, 19:34

pa vec krenuli sa rasipanjem bodova :S
ser del barça es el millor que hi ha !

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 15 avg 2010, 19:49

Sto se tice Jovanovica, vidjelo se da je izgorio u zelji da ostavi najbolji utisak pred domacim navijacima u debiju, to je demonstrirao brzopletoscu u pojedinim trenucima.
Krivo mi je zbog rezultata, Arsenal jeste zasluzio remi, vidjeli smo bunker Liverpoola zadnjih 10 minuta gdje je jedini tim na terenu bio sastav koji vodi Arsen Venger.
Reina jeste napravio veliku gresku, medjutim imao sam utisak da mu je smetalo sunce ili da je cuo sudijski zvizduk pa je nonsalantno odreagovao. On mi je jedan od drazih golmana, i ovaj kiks nece toliko utjecati na moje misljenje o njemu.
Someone's mouth said paint them all red.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 19:55

I ja mislim da mu je u trenutku kada se odbila lopta zasmetalo sunce zbog toga i nije dobro procjenio. :cry:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 avg 2010, 20:13

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sa 10et igraca onako odigrati nije mala stvar, Reini ne treba zamjeriti odbranio je sve sto je mogao a i ono je nafakaski gol on je imao najbolju namjeru.. Isto tako i cole, covjek je trcao ko magarac u zelji da presjece loptu uklizao i sudija je ciste duse mogao dati zuti karton.. Sudija se nalazio tacno iza ledja J.Colea tako da nije mogao vidjeti da to nista ozbiljno nije bilo.. Vise je gluma onog debilnog stopera Arsenala, pravo dzubre su doveli u odbranu. Nanerviran sam i isfrustriran ali treba reci da je nerjesen rezultat najrealniji.. Mascerano,Ngog,Glen i Skrtel su bili dobro po meni a igraci koji su nam gusili igru CARAGER(koja djecija greska kad je nabio loptu u zrak,nema smirenosti,u skoku katastrofa) i Jovanovic( izgubio se cojek)
Otprilike se slazem sa svim, jedino za Jovanovica ne, ja sam prilicno zadovoljan njegovom igrom.
Iako moze i bolje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2010, 20:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:I ja mislim da mu je u trenutku kada se odbila lopta zasmetalo sunce zbog toga i nije dobro procjenio. :cry:
Upravo to se i vidjelo
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 avg 2010, 20:28

reina kralju niko ti nema pravo bilo sta rec,,covjek je 4 puta osvojio zlatnu rukavicu za najboljeg golmana premijer lige za 5 sezona .. meni je definitivno trenutno uz freya,casillasa i cesara najjaci golman,,sjetite se da je odbranio 3 od 4 penala u finalu fa kupa protiv west hama,,pa nam je donjeo finale u atini kad je pokazo cechu kako se penali brane,,al najimpresivnije je da je u zadnjoj sezoni u villarealu 7 od 9 penala skino,,sumnjam da se bilo koji golman moze pohvalit s tim,,i onaj sut rosickog je 90 % ljudi vidilo u golu,a kralj je maistorski skide..i casillasu je legenda reko u koju ce stranu cardozo sutat,,nego da ne spominjem vise penale i kazem da je i u istrcavanjima odlican,,ja mislim da je najbrzi golman na svjetu,i sjetite se kolko je imo asistencija dosad,pravi je majstor u ispucavanjima,o reflexima ne moram ni pricat,,milion puta je pokazo kolko voli ovaj klub,i sigurno ce poslje gerrarda novi kapiten bit,,presretni budite sto ovakvog golmana imamo,dobro znate kako je tesko pouzdanog golmana nac i kolko siguran golman znaci odbrani,a jos vise cjeloj ekipi,,long live pepe reina

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2010, 20:34

Ruku na srce remi je bio najrealniji rezultat. Ja zadovoljan bodom, ali pristupom prema utakmici i samoj igri Arsenala nikako nisam zadovoljan. Vama sretno u nastavku sezone da se vratite gdje vam i jest mjesto, a to je sigurno Top 4.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 avg 2010, 20:36

cekaj kako je kriv reina covjek je sve zivo pokupio.. pa zamislite da je na golu stajao almunia koji bi to cirkus bio nevjerovatno... nije losa utakmica nadao sam se pobjedi arsenala, ali ni ovako nije lose.. i moram reci tesko ce koji (veci) klub odnijeti bodove sa anfilda,a manji mozda pokoji napravi nekakvo iznenadjenje...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 avg 2010, 20:40

Daj ako je neko nesto rekao Reini stvarno nemate pojma. Pa svakom golmanu na svijetu se nesto slicno desi najmanje jednom u karijeri. Neki prime golove sa 40 metara, neki sami sei zabiju, nekima ovako lopta ispadne iz ruku, sve je to dio nogometa.

A, neko je spomenuo sunce. Ne vjerujem da mu je zasmetalo kad se je lopta odbila od stative jer mozete i sami pretpostaviti na kojoj se strani nalazi sunce prema hladu.

Desavaju se svakakve stvari pa i ove. Nista strasno, samo sto je problem sto je on ovaj gol sam sebi zabio u 90 minuti u jednoj od najvaznijih utakmica Premiershipa i to u prvom kolu na domacem terenu :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2010, 20:40

koliko nas je puta reina izvlacio ne zasluzuje da se napada nakon jedne greske. masch je pokazao koliko vrijedi, ja sam rekao bilo bi prvoklasna glupost prihvatiti ponudu 15mil + hleb... nadam se da ce ostati i produziti ugovor sa nama. kuyt bio fantastican i jos jednom pokazao onima koji ga pljuju zasto je u prvoj postavi u klubu i u repki.
ngog popravio skok igru dosta, precesto je bio u offside-ima ali ok postigao je gol i to je dovoljno da zadovolji.
odbrana je dosta dobro reagovala u skoro svim situacijama,glen je bio dobar i u ofanzivi, pa cak ni agger na lijevoj strani nije lose odigrao. cole ce se nadam se prvom prilikom iskupiti za ovo danas, gerrard moze i bolje..
lane malo zakazao pod utjecajem treme ja bi rekao. sve u svemu nije lose a vidi se da ima prostora za napredak. širina klupe je nesto sto uljeva optimizam posebno kad se pogleda vezni red a ima dosta opcija i u napadu.
You are someone else I am still right here

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 avg 2010, 20:44

Al igrate brate mili stvarno evo sav se tresem neznam sta da radim poslije onakve igre :D Ne ozbiljno niste imali srece jbg :D
Glory Glory Man United !!! :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 avg 2010, 20:47

Phill Jackson je napisao/la:reina kralju niko ti nema pravo bilo sta rec,,covjek je 4 puta osvojio zlatnu rukavicu za najboljeg golmana premijer lige za 5 sezona .. meni je definitivno trenutno uz freya,casillasa i cesara najjaci golman,,sjetite se da je odbranio 3 od 4 penala u finalu fa kupa protiv west hama,,pa nam je donjeo finale u atini kad je pokazo cechu kako se penali brane,,al najimpresivnije je da je u zadnjoj sezoni u villarealu 7 od 9 penala skino,,sumnjam da se bilo koji golman moze pohvalit s tim,,i onaj sut rosickog je 90 % ljudi vidilo u golu,a kralj je maistorski skide..i casillasu je legenda reko u koju ce stranu cardozo sutat,,nego da ne spominjem vise penale i kazem da je i u istrcavanjima odlican,,ja mislim da je najbrzi golman na svjetu,i sjetite se kolko je imo asistencija dosad,pravi je majstor u ispucavanjima,o reflexima ne moram ni pricat,,milion puta je pokazo kolko voli ovaj klub,i sigurno ce poslje gerrarda novi kapiten bit,,presretni budite sto ovakvog golmana imamo,dobro znate kako je tesko pouzdanog golmana nac i kolko siguran golman znaci odbrani,a jos vise cjeloj ekipi,,long live pepe reina
Ma normalno,Reina je kralj ! 8-)
FK Pjetlovi

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 15 avg 2010, 20:57

reds je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:reina kralju niko ti nema pravo bilo sta rec,,covjek je 4 puta osvojio zlatnu rukavicu za najboljeg golmana premijer lige za 5 sezona .. meni je definitivno trenutno uz freya,casillasa i cesara najjaci golman,,sjetite se da je odbranio 3 od 4 penala u finalu fa kupa protiv west hama,,pa nam je donjeo finale u atini kad je pokazo cechu kako se penali brane,,al najimpresivnije je da je u zadnjoj sezoni u villarealu 7 od 9 penala skino,,sumnjam da se bilo koji golman moze pohvalit s tim,,i onaj sut rosickog je 90 % ljudi vidilo u golu,a kralj je maistorski skide..i casillasu je legenda reko u koju ce stranu cardozo sutat,,nego da ne spominjem vise penale i kazem da je i u istrcavanjima odlican,,ja mislim da je najbrzi golman na svjetu,i sjetite se kolko je imo asistencija dosad,pravi je majstor u ispucavanjima,o reflexima ne moram ni pricat,,milion puta je pokazo kolko voli ovaj klub,i sigurno ce poslje gerrarda novi kapiten bit,,presretni budite sto ovakvog golmana imamo,dobro znate kako je tesko pouzdanog golmana nac i kolko siguran golman znaci odbrani,a jos vise cjeloj ekipi,,long live pepe reina
jesmo beze izgubili dva boda al sta je tu je. svakom golmanu se ovo moze desiti pa tako i reini. na terenu se vidio potpuno drugi liverpool u odnosu na proslu sezonu. bilo je mnogo vise dodavanja i nema toliko igre dugim loptama u odnosu na proslu sezone. kad se malo uigramo, imamcemo strasan tim :D :D :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 21:01

Ako se ne varam, sljedeću idete Cityju?! Po mom mišljenju, dobro je što na samom početku sezone gostujete, jer se jučer moglo primijetiti da oni nisu uigrani. Naravno, daleko od toga da ste favoriti na tom meču, ali mogli biste izvući bod(ove).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 avg 2010, 21:04

Evo sad dodjo kuci,kad vidjo rezultat 1:1,nisam gledao utakmicu,skontao sam da je reina napravio neku gresku al kakva nam je igra bila,kako smo stajali na terenu....joj steta sto ne pobjedismo al et
ps:cini mi se da je OTNYS_YNWA prognozirao ovakav ishod....cestitam :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 15 avg 2010, 21:11

reini svaka cast,ovo se desava svakom,nekrivim ga nikako,covjek je previse napravio za klub da se zbog jednog ili dva kiksa promeni misljenje o njemu.a sto se tice ostalih,prvo crveni cist ko suza,kuyt srce ostavio na terenu kao i uvjek,ngog i ako je zabio ja nisam zadovoljan s njim puno ga forsiraju,lane,cisto sumnjam da je on igrac za premier lige,nije ovo belgija pa da mozes zabiti 50tak golova.a maskerano se vidi ko je i sta je,ljudi njega nemoze niko zamjenit,klasa je to.Gerarrd zna i bolje,al nadoce on u toku sezone.a ostali mogu zadovoljit,msm ako uzmemo u obzir da ekipa se jos nije dovoljno uigrala,zadovoljan sam :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 avg 2010, 21:18

Hajd sve to nek je zabio si gol, al u zadnjim minutama :|,
joe cole crveni xd

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 avg 2010, 21:26

jel ima neko link sa pocetka utakmice da makar cujem ynwa..... :?: :arrow: :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.