reina kralju niko ti nema pravo bilo sta rec,,covjek je
4 puta osvojio zlatnu rukavicu za najboljeg golmana premijer lige za 5 sezona .. meni je definitivno trenutno uz freya,casillasa i cesara najjaci golman,,sjetite se da je odbranio 3 od 4 penala u finalu fa kupa protiv west hama,,pa nam je donjeo finale u atini kad je pokazo cechu kako se penali brane,,al najimpresivnije je da je u zadnjoj sezoni u villarealu
7 od 9 penala skino,,sumnjam da se bilo koji golman moze pohvalit s tim,,i onaj sut rosickog je 90 % ljudi vidilo u golu,a kralj je maistorski skide..i casillasu je legenda reko u koju ce stranu cardozo sutat,,nego da ne spominjem vise penale i kazem da je i u istrcavanjima odlican,,ja mislim da je najbrzi golman na svjetu,i sjetite se kolko je imo asistencija dosad,pravi je majstor u ispucavanjima,o reflexima ne moram ni pricat,,milion puta je pokazo kolko voli ovaj klub,i sigurno ce poslje gerrarda novi kapiten bit,,presretni budite sto ovakvog golmana imamo,dobro znate kako je tesko pouzdanog golmana nac i kolko siguran golman znaci odbrani,a jos vise cjeloj ekipi,,
long live pepe reina