FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 18:49

TheDinoRules je napisao/la:Travnik, Sloboda - Napravite sebi ligu koja će imati ime "HRKLJUŠ" ili "MESARI"! Ovo što vi igrate ovo se ne može nazvati fudbalom. Ne znam od kad je fazon povrijediti igrača na utakmici. Neka nova pravila :lol:

Velez je ko bolji?... pa svi dobro znamo poslijerantih godina i par godina unazad da je Velez cak gubio i po 12;1 na gostovanjima, a na svom terenu ni mu mogao bod uzeti sve zbog onakve igre kakvu su imali, a iz Tuzle su ljudi nosili bodove u vise navrata... ti si vjerovanto mlad i nisi upucen u sezone koje su uveliko iza nas.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 15 avg 2010, 19:59

SaltCityAttack je napisao/la:
to si upravu i oduvjek imam veliki repekt za nju, alii odkud ba vama ljudi pravo da pisete imena ljudi na ovom forumu?.. dajte ba malo saberite se ipak svi znamo kako danas gledaju na navijace u nasoj zemlji.
Dado prijatelju,nemoj bezveze frku oko tog dizati,nisam spomenuo ime nego nadimak,mala razlika ali je razlika jbg :lol: Vjerovatno vecina i ne zna ni kako se zove a kamo li prezime ;) Ali postujem to da se ne bi trebalo spominjati imena clanova navijackih grupa,dosta nam kamere na stadionu :lol:

Pozdrav druze ;)
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 15 avg 2010, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
A C A B !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 avg 2010, 20:07

Drago mi je da su se Fukare pojavile da vide kako to rade HZ-a :lol: Nesto vas je malo bilo al eto dobro je i to posto niste nikako ni dolazili vidimo se ako bog da opet u TZ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 20:25

Emir_ZENICA je napisao/la:
to si upravu i oduvjek imam veliki repekt za nju, alii odkud ba vama ljudi pravo da pisete imena ljudi na ovom forumu?.. dajte ba malo saberite se ipak svi znamo kako danas gledaju na navijace u nasoj zemlji.
Dado prijatelju,nemoj bezveze frku oko tog dizati,nisam spomenuo ime nego nadimak,mala razlika ali je razlika jbg :lol: Vjerovatno vecina i ne zna ni kako se zove a kamo li prezime ;) Ali postujem to da se ne bi trebalo spominjati imena clanova navijackih grupa,dosta nam kamere na stadionu :lol:

Pozdrav druze ;)

ma nisam mislio na tebe, vec na ostale ovdje , ali eto repliciro sam tvoj post ebaji ga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 20:27

samo sarajevo je napisao/la:Drago mi je da su se Fukare pojavile da vide kako to rade HZ-a :lol: Nesto vas je malo bilo al eto dobro je i to posto niste nikako ni dolazili vidimo se ako bog da opet u TZ

kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 20:29

samo sarajevo je napisao/la:Drago mi je da su se Fukare pojavile da vide kako to rade HZ-a :lol: Nesto vas je malo bilo al eto dobro je i to posto niste nikako ni dolazili vidimo se ako bog da opet u TZ

kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
Ja neznam sto mu ponavljas,vidis da namjerno provocira,nakon 3 tekme nas uspjeli dobit,vidis da im je drago :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 avg 2010, 20:32

Pa evo pokazali smo po ko zna koji put da smo gospoda,kako ste nas docekali i nakon onog svega docekamo vas kao gospoda,a meni je vazno kako HZ-a izgledaju,a sto se vas tice najbolje vi znate na cemu ste vidjeli ste juce odprilike kako treba da izgleda organizovana grupa ovo nije provokacija pitaj svoje sugradjane koji su bili na tekmi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 20:37

samo sarajevo je napisao/la:Pa evo pokazali smo po ko zna koji put da smo gospoda,kako ste nas docekali i nakon onog svega docekamo vas kao gospoda,a meni je vazno kako HZ-a izgledaju,a sto se vas tice najbolje vi znate na cemu ste vidjeli ste juce odprilike kako treba da izgleda organizovana grupa ovo nije provokacija pitaj svoje sugradjane koji su bili na tekmi
Da imamo normalne uslove,svoju tribinu sve bi bilo drugacije,al jbg skupimo se na onoj tribini,nemozemo ni koreografiju napravit kako treba nit ista.Svaka navijacka skupina je uredjena kad ima svoju tribinu.Vi,TM,Robijasi,Lesinari itd.imate svoju tribinu i komotno sve mozete odradit,a mi je nemamo.Valjda nekad uspijemo dobit tribinu kao svi normalni navijaci .
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 15 avg 2010, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 avg 2010, 20:38

[youtube][/youtube] dobar video

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 20:47

harry_90 je napisao/la:

Ja neznam sto mu ponavljas,vidis da namjerno provocira,nakon 3 tekme nas uspjeli dobit,vidis da im je drago :mrgreen:

pa sta dobili nas ljudi cisto posteno svaka im cast i treba cestitati... mozd aje rezultat malo previsok, jer ne mislim da je to realan odnos snaga. Sve u svemu nas ocekuje slijedeca vazna utkamica protiv Zelje gdje ne smijemo kiksati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 20:51

harry_90 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Pa evo pokazali smo po ko zna koji put da smo gospoda,kako ste nas docekali i nakon onog svega docekamo vas kao gospoda,a meni je vazno kako HZ-a izgledaju,a sto se vas tice najbolje vi znate na cemu ste vidjeli ste juce odprilike kako treba da izgleda organizovana grupa ovo nije provokacija pitaj svoje sugradjane koji su bili na tekmi
Da imamo normalne uslove,svoju tribinu sve bi bilo drugacije,al jbg skupimo se na onoj tribini,nemozemo ni koreografiju napravit kako treba nit ista.Svaka navijacka skupina je uredjena kad ima svoju tribinu.Vi,TM,Robijasi,Lesinari itd.imate svoju tribinu i komotno sve mozete odradit,a mi je nemamo.Valjda nekad uspijemo dobit tribinu kao svi normalni navijaci .

ja bi sad kao navijac svog kluba potpisao samo da nam vrate stajanje koje smo imali i da im vise nikad ne padne na pamet da grade neku drugu tribinu koja ce se razvuci 8 godina :)... toliko je oprilike proslo kada su srusili nase stajanje... ono se sutvari pocelo rusiti kada su revnovirali atletsku stazu, aposlije su ga dokrajcili poslije toto kupa :)....svakako da imamo najlosije uslove od svih navijackih skupina i starije generacije fukara koje toliko godina cekaju tu tribinu fakticki vise ne dolaze na tribinu u sastavu fukara, a svoj povratak su najavili samo u slucaju da dobijemo napokon svoju tribinu i to ti je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 20:57

harry_90 je napisao/la:

ja bi sad kao navijac svog kluba potpisao samo da nam vrate stajanje koje smo imali i da im vise nikad ne padne na pamet da grade neku drugu tribinu koja ce se razvuci 8 godina :)... toliko je oprilike proslo kada su srusili nase stajanje... ono se sutvari pocelo rusiti kada su revnovirali atletsku stazu, aposlije su ga dokrajcili poslije toto kupa :)....svakako da imamo najlosije uslove od svih navijackih skupina i starije generacije fukara koje toliko godina cekaju tu tribinu fakticki vise ne dolaze na tribinu u sastavu fukara, a svoj povratak su najavili samo u slucaju da dobijemo napokon svoju tribinu i to ti je to
Sjecam se ja meceve na stajanju,i toto kupu,kada je Tusanj bio prepun,a stajanje je bilo puno ko sibica.Tad sam isao sa rodjacima na meceve,i sjecam se kortea kod dzamije na skveru,pa lagano do stadiona,sjecam se jednom,al trenutno nemogu se sjetit tima skojim smo igrali,u mene od rodjaka,jaran ponio sirenu,citav mec samo se sirena cula :D ima jos dozivljaja na tom stajanju :D bas u toto kupu kad Slobode dade gol,neznam ko je dao kad citavo stajanje na ogradu se pope i slave,a mene pokupili,nisu me ni vidjeli od veselja,al dobro je nije nish bilo .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 21:22

pa to je bilo protiv belgijskog Lierse kada smo dobili 1:0, jer poslije toga smo igrali u Ugljeviku kao domacini jer vise nismo imali to stajanje :)...bilo kako bilo ja bi sad potpisao da nam ono stajanje izgrade ebo ih tribina koju ce graditi ovoliko dugo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 15 avg 2010, 21:26

SaltCityAttack je napisao/la:pa to je bilo protiv belgijskog Lierse kada smo dobili 1:0, jer poslije toga smo igrali u Ugljeviku kao domacini jer vise nismo imali to stajanje :)...bilo kako bilo ja bi sad potpisao da nam ono stajanje izgrade ebo ih tribina koju ce graditi ovoliko dugo
ljudi izgradili 12 stadiona u juznoj africi za 2 godine a vi nemozete tribino od 3 hiljade da prima
samo celik ale samo celik ale

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 21:34

bilino polje je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa to je bilo protiv belgijskog Lierse kada smo dobili 1:0, jer poslije toga smo igrali u Ugljeviku kao domacini jer vise nismo imali to stajanje :)...bilo kako bilo ja bi sad potpisao da nam ono stajanje izgrade ebo ih tribina koju ce graditi ovoliko dugo
ljudi izgradili 12 stadiona u juznoj africi za 2 godine a vi nemozete tribino od 3 hiljade da prima

mozemo mi sto se nas tice, ali drugi ne mogu pare ebiga...oni sto su zamislili jendu tribinu ona kosta oko 4m... zasot da gradimo neku tribinu od par stotina hiljada maraka, koja nece imati uslove za odigravanje evropskih utkamica... Eto i Zeljo ima tribine pa ne mogu ljudi igrati u evropi na svom stadionu, jer nemaju potrebne prostorije, a ove tribine koje oni zamisljaju su valjda sa svim tim dodatnim stvarima koje uefa postavlja u svojim pravilima ... bilo kako bilo meni nedostaje stajanje.Doduse ja nisam sada dole i mozd ameni ne prestavlja nesto, kao momcima koji su sada dole, ali dok sma bio dole znam kako smo radili dok je bilo stajanje, a znam kako smo radili kada je to stajanje sruseno i kada smo presli na D tribinu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 22:05

To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 avg 2010, 22:06

Kako sada stvari stoje, Alen Mesanovic ce najvjerovatnije kod vas, iako postoji veliki broj interesanata (Celik, Velez, Jedinstvo Bihac, Krajina Cazin...).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 16 avg 2010, 00:09

Nisam citao prethodne komentare mozda se ovo vec pominjalo al nema veze:Od ocekivane i najavljivanje ofanzive desio se mrtvi bunker sa 10 igraca iza lopte i 3 pogleda prema golu Hamzića.I standardno valjanje se sada toliko razvilo da su se valjali i kod negativnog rezultata .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2010, 00:17

gollum je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Alen Mesanovic ce najvjerovatnije kod vas, iako postoji veliki broj interesanata (Celik, Velez, Jedinstvo Bihac, Krajina Cazin...).
Vraca se u staro jato, naravno ako je ovo istina. Ali, eto da ti vjerujem. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 16 avg 2010, 00:20

daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine :(

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.