NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Cini mi se da su kraju ugovori Peki, Petraku, Graovcu iz Zrinjskog, osim ako nisu produžili. Ma legao bi nam i Petrak ka budali samar
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Petrak je igracina...samo cuo sam da je dole imao paprenu placuPERO1234 je napisao/la:Cini mi se da su kraju ugovori Peki, Petraku, Graovcu iz Zrinjskog, osim ako nisu produžili. Ma legao bi nam i Petrak ka budali samar
A mi ipak nemamo tolko para ko nekad
EKONNP
Ako uspijemo Musu rijesit to bi bilo fantasticno. Definitivno pojacanje, odlican stoper za HNL standarde, a kamoli za nase lige. ima on i dobru placu gore tako da bi se trebalo rijesit bar dva igraca s jacim ugovorom da njega pokrijemo. Al nije to toliki problem koliko je problem ugovor, to jest ako ne moze dobit papire jer mi odstetu ne placamo. Plus je svakako sto je nas momak, domaci decko koji je prosao sve uzraste omladinskog pogona, a kao tip je profesionalac teski, trenira nenormalno, top spreman uvijek, svojedobno s 18 godina pobijedio na poloskom maratonu. Kuperov test i dan danas drzi rekord u nasem klubu.
Od ovih ostalih ne znam, Tomic jedini definitivno pojacanje bi bio, ove ostale ne mogu komentirat kad ne znam situaciju.
Od ovih ostalih ne znam, Tomic jedini definitivno pojacanje bi bio, ove ostale ne mogu komentirat kad ne znam situaciju.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ne znam,ako je Feal reko da pare nisu problem onda je tako 

Igraj Široki ti si najbolji!
Graovac nije uopće igrač Zrinjskog... Dole je samo na posudbi.PERO1234 je napisao/la:Cini mi se da su kraju ugovori Peki, Petraku, Graovcu iz Zrinjskog, osim ako nisu produžili. Ma legao bi nam i Petrak ka budali samar
...
Ma rekao je,nisu nama pare problem da je sad nesto zabrinjavajuce.Para ima dovoljno,al ipak ne toliko puno da bi se dovodili solomoni i slicni,ipak su to malo jace cifre96BadBoy je napisao/la:Ne znam,ako je Feal reko da pare nisu problem onda je tako
EKONNP
Ne vjerujem da im Siroki ne moze ponudit placu u rangu Istre, Inter Zapresica, Zagreba, Kopera, Slaven Belupa, Zrinjskog i Cibalije, a i uvjeti su bolji nego u pola ovih klubova.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Nikad necu prezalit sto ovo nismo na Pecari igrali....nikaad jaceg protivnila nismo imali
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Istru drzi onaj lovator Glover,razlika je to.LoveSB96 je napisao/la:Ne vjerujem da im Siroki ne moze ponudit placu u rangu Istre, Inter Zapresica, Zagreba, Kopera, Slaven Belupa, Zrinjskog i Cibalije, a i uvjeti su bolji nego u pola ovih klubova.
A od ostalih se slazem.Zrinjski je sebi uzeo malo prevelik kolac,al ne bih o tome javno,nisu to teme za forum.A ovi ostali i jesu u rangu Sirokog,tu ni nema nekih boljih igraca od nasih uz rijetke izuzetke tipa Muse
EKONNP
Polako momci, treba prvo vidjet igra li se Europa ili ne...
Mišljenja sam samo da trebamo tražiti dobru zamjenu za Bralića koji će mislim dogodine ići sebi riješavati egzistenciju a usput se okušati i na jačem nivou
Mišljenja sam samo da trebamo tražiti dobru zamjenu za Bralića koji će mislim dogodine ići sebi riješavati egzistenciju a usput se okušati i na jačem nivou
ni blizu svemirske place ali eto ja momka poznajem i znam koliku placu ima i jos znam gdje god da je igro da su mu ostali duzni zeljo 80000 varteks...Orjuna je napisao/la:Kvesić u Hajduku ima svemirsku plaću za nas, jedino ako pristane na duplo slablji ugovor onda bi ga mozda i mogli plaćati.
.
Ja sam čuo od par momaka iz Splita da ima oko 100k€ po sezoni, nama je plafon plafona nekome dati 10000KM mjesečno.mikel48 je napisao/la:ni blizu svemirske place ali eto ja momka poznajem i znam koliku placu ima i jos znam gdje god da je igro da su mu ostali duzni zeljo 80000 varteks...Orjuna je napisao/la:Kvesić u Hajduku ima svemirsku plaću za nas, jedino ako pristane na duplo slablji ugovor onda bi ga mozda i mogli plaćati.
...
Slobodi 2 gola dali, Zrinjskom 3, Želji 4, red je onda da pitarima 5 komada uvalimo, spavate li mirnooooo?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Kakvi 100k€ zivota ti pa to ni Zvone nema...Orjuna je napisao/la:Ja sam čuo od par momaka iz Splita da ima oko 100k€ po sezoni, nama je plafon plafona nekome dati 10000KM mjesečno.mikel48 je napisao/la:ni blizu svemirske place ali eto ja momka poznajem i znam koliku placu ima i jos znam gdje god da je igro da su mu ostali duzni zeljo 80000 varteks...Orjuna je napisao/la:Kvesić u Hajduku ima svemirsku plaću za nas, jedino ako pristane na duplo slablji ugovor onda bi ga mozda i mogli plaćati.
70000 eura godisnje ima Kvesa ako je vjerovati Sportskim novostima
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Malo je to ipak previse za nasAndroid je napisao/la:70000 eura godisnje ima Kvesa ako je vjerovati Sportskim novostima
EKONNP
Al posto njih duplo ne volimo(da ne koristim neke grublje rijeci) njima jos duplo[emoji23] [emoji23]LoveSB96 je napisao/la:Slobodi 2 gola dali, Zrinjskom 3, Želji 4, red je onda da pitarima 5 komada uvalimo, spavate li mirnooooo?
EKONNP
[FINALE KUPA BiH] Bubalo: Na Pecari će biti istinski nogometni praznik
- S obzirom na to da i FK Sarajevo i mi u NK Široki Brijeg imamo iskustva s organizacijom ovakvih utakmica popričali smo o svim detaljima kako bi prošlo sve u najboljem redu. Upoznati smo sa zahtjevima koje trebamo ispuniti i kad je u pitanju smještaj gostujućih navijača o kad je u pitanju sama organizacija utakmica. Mi ćemo sve poduzeti da uzvratnu utakmicu u našem gradu učinimo istinskim nogometnim praznikom, rekao je za Sportske novosti naš sportski direktor Zoran Bubalo.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je predvidio nagrade za finaliste Kupa. Pobjednik kupa dobit će veliki prijelazni pehar kupa, te repliku u trajno vlasništvo, 45 zlatnih medalja i novčanu nagradu od 30.000 KM. Finalistu će pripasti 45 srebrnih medalja i novčana nagrada od 20.000 KM. Obje utakmice trebala bi prenositi Arena Sport.
- S obzirom na to da i FK Sarajevo i mi u NK Široki Brijeg imamo iskustva s organizacijom ovakvih utakmica popričali smo o svim detaljima kako bi prošlo sve u najboljem redu. Upoznati smo sa zahtjevima koje trebamo ispuniti i kad je u pitanju smještaj gostujućih navijača o kad je u pitanju sama organizacija utakmica. Mi ćemo sve poduzeti da uzvratnu utakmicu u našem gradu učinimo istinskim nogometnim praznikom, rekao je za Sportske novosti naš sportski direktor Zoran Bubalo.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je predvidio nagrade za finaliste Kupa. Pobjednik kupa dobit će veliki prijelazni pehar kupa, te repliku u trajno vlasništvo, 45 zlatnih medalja i novčanu nagradu od 30.000 KM. Finalistu će pripasti 45 srebrnih medalja i novčana nagrada od 20.000 KM. Obje utakmice trebala bi prenositi Arena Sport.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uzvrat na Pecari u 20 sati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Balorda, Herpes, Hrammm1921, LondonBlues, MikiPirs, Turo, Vanja8 i 35 gostiju.