Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Uff to bi extra bilo, uz nadolazećeg Milicevica super rješenje na lijevom bokuAndroid je napisao/la:Kvesa gotovo sigurno nece ostati u Hajduku, pa ako ode Stipo...![]()
Puno bolja solucija jeste odmah dati Miličeviću priliku, koji će za pola godine biti već bolji igra od MarkovićaLoveSB96 je napisao/la:Uff to bi extra bilo, uz nadolazećeg Milicevica super rješenje na lijevom bokuAndroid je napisao/la:Kvesa gotovo sigurno nece ostati u Hajduku, pa ako ode Stipo...![]()
Rizik postoji, al pokazao se momak do sada sto je jee, pametno igra i moglo bi ga se "istrpit" dok ne postane jos bolji.HNKBranitelj je napisao/la:Puno bolja solucija jeste odmah dati Miličeviću priliku, koji će za pola godine biti već bolji igra od MarkovićaLoveSB96 je napisao/la:Uff to bi extra bilo, uz nadolazećeg Milicevica super rješenje na lijevom bokuAndroid je napisao/la:Kvesa gotovo sigurno nece ostati u Hajduku, pa ako ode Stipo...![]()
Sent from my SM-A510F using Tapatalk![]()
Potencijal veliki
Ajde i meni onda. Nisam upratio o čemu je riječ.Evolve je napisao/la:Saljem ti al mi neprolazi, neznam zasto, samo stoji u odlaznoj, nek ti neko drugi proba...Evolve je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.
Slao sam ti
Dobio sam poruka u pp od meni nepoznatih ljudi koji traze informacije. Da vam kazem odmah da saljem samo provjerenim forumasima...
Želi ga Hajduk96BadBoy je napisao/la:Istra ne računa više na Valentina Stepčića,ja mislim da bi on bio pojačanje.
Procitao sam to negdje,jedan portal objavio,a nakon 3-4 sata isti taj portal demantirao tu vijest!KingJamesMVP je napisao/la:Želi ga Hajduk96BadBoy je napisao/la:Istra ne računa više na Valentina Stepčića,ja mislim da bi on bio pojačanje.
BARISIC po meni nije pojacanje.LoveSB96 je napisao/la:Tomislav Tomic, Tomislav Mazalovic, Hrvoje Barisic, Boze Musa, Dino Deak, Tony Livancic, Josip Kvesic - svima osim Muse ističu ugovori na kraju sezone, a bili bi dobra rješenja za obranu i defanzivne vezne, posle cu nac zanimljive igrace kojima istice ugovor, a da pripadaju ofenzivnom dijelu momčadi.
Ma zavaravamo se. Mi nismo u mogućnosti dovesti igrace tipa Solomona i Vukusica, to je sigurno. Ovaj Solomon trpa, odlican napadač i nema sanse da dodje u nas.Krizmana i Radonica nebi besplatno, a moram priznati da mi ovi ostali nisu poznati. Po meni je najveće pojacanje ppjacati ugovor sa Zlomom i ostaviti Loncara. A ako upecamo nekog dobrog igrača iz BiH lige super. Jer mislim da ove nemozemo uhvatiti.LoveSB96 je napisao/la:Ivan Blazevic, Theophilus Solomon, Andrea Ottochian, Alen Jurilj, Sandi Krizman, Dejan Radonic, Ante Vukusic, Dejan Glavica - ugovor svima istice osim Alenu Jurilju, al budući da se Zagreb raspada i da ima podrijetlo iz Sirokog sto ni bi dosao, a drugi strijelac Zagreba sa 7 golova, Ante Vukusic trenutno bez kluba pitanje u kakvoj je formi i to, al da ima kvalitetu imaa, ovog Solomona bi najradije volio vidit kod nas, isti Ajayi, samo sto je ovaj pravi napadac.
Zasto ne Vukusic, pa čovjeku karijera u padu, ne igra nigdje i mislim da bi rado dosao bilo gdje samo da igra. Normalno je da treba dovest samo na one pozicije na kojima smo slabi ili gdje nam ode bitan igrac.PERO1234 je napisao/la:Ma zavaravamo se. Mi nismo u mogućnosti dovesti igrace tipa Solomona i Vukusica, to je sigurno. Ovaj Solomon trpa, odlican napadač i nema sanse da dodje u nas.Krizmana i Radonica nebi besplatno, a moram priznati da mi ovi ostali nisu poznati. Po meni je najveće pojacanje ppjacati ugovor sa Zlomom i ostaviti Loncara. A ako upecamo nekog dobrog igrača iz BiH lige super. Jer mislim da ove nemozemo uhvatiti.LoveSB96 je napisao/la:Ivan Blazevic, Theophilus Solomon, Andrea Ottochian, Alen Jurilj, Sandi Krizman, Dejan Radonic, Ante Vukusic, Dejan Glavica - ugovor svima istice osim Alenu Jurilju, al budući da se Zagreb raspada i da ima podrijetlo iz Sirokog sto ni bi dosao, a drugi strijelac Zagreba sa 7 golova, Ante Vukusic trenutno bez kluba pitanje u kakvoj je formi i to, al da ima kvalitetu imaa, ovog Solomona bi najradije volio vidit kod nas, isti Ajayi, samo sto je ovaj pravi napadac.
Kvesa je cimi mi se produžio ugovor s Hajdukom a ako nije treba ga podhitno dovesti jer je duplo bolji od stipe koji je zadnji put otiso u napad u petak al na žene..Android je napisao/la:Mazalovic je bio na korak do potpisa prije 2-3 godine, samo se ne mogu sjetiti zbog cega je propao transfer... Ja mislim da bi bio bas pojacanje
Ostali... Na Livancicevoj poziciji imamo Dinu i Corluku, nepotreban
Deak bi dobro dosao, Musa bi bio najjaci stoper lige... Kvesa ako ode Stipo....
Vidjet cemo, ja mislim da nas ocekuje izuzetno zanimljivo ljeto, jos ako izborimo Europu...![]()
Bas sam mislio spomenuti Solomona, idealno rjesenje za napad
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Giuseppe1, Hrammm1921, jalija, kolezeljovac, Pact1921, Shategabri, Zigazaga i 39 gostiju.