NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 03 maj 2017, 12:57

Vjv 7 ili 8, nema LP. Moja zelja je isto da bude u 8, pa onda na Most na proslavu do jutra :D

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 maj 2017, 14:00

Android je napisao/la:Kvesa gotovo sigurno nece ostati u Hajduku, pa ako ode Stipo... :D

Uff to bi extra bilo, uz nadolazećeg Milicevica super rješenje na lijevom boku :D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 03 maj 2017, 14:02

LoveSB96 je napisao/la:
Android je napisao/la:Kvesa gotovo sigurno nece ostati u Hajduku, pa ako ode Stipo... :D

Uff to bi extra bilo, uz nadolazećeg Milicevica super rješenje na lijevom boku :D
Puno bolja solucija jeste odmah dati Miličeviću priliku, koji će za pola godine biti već bolji igra od Markovića ;)
Potencijal veliki
HNK Branitelj Mostar 1992

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 maj 2017, 14:32

HNKBranitelj je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:

Puno bolja solucija jeste odmah dati Miličeviću priliku, koji će za pola godine biti već bolji igra od Markovića ;)
Potencijal veliki
Rizik postoji, al pokazao se momak do sada sto je jee, pametno igra i moglo bi ga se "istrpit" dok ne postane jos bolji.

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 03 maj 2017, 19:25

Evolve je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
sretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu. :D

Slao sam ti
Saljem ti al mi neprolazi, neznam zasto, samo stoji u odlaznoj, nek ti neko drugi proba...

Dobio sam poruka u pp od meni nepoznatih ljudi koji traze informacije. Da vam kazem odmah da saljem samo provjerenim forumasima...
Ajde i meni onda. Nisam upratio o čemu je riječ.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 maj 2017, 20:49

Istra ne računa više na Valentina Stepčića,ja mislim da bi on bio pojačanje.
Igraj Široki ti si najbolji!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2017, 20:51

96BadBoy je napisao/la:Istra ne računa više na Valentina Stepčića,ja mislim da bi on bio pojačanje.
Želi ga Hajduk
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 maj 2017, 20:59

KingJamesMVP je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Istra ne računa više na Valentina Stepčića,ja mislim da bi on bio pojačanje.
Želi ga Hajduk
Procitao sam to negdje,jedan portal objavio,a nakon 3-4 sata isti taj portal demantirao tu vijest!
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 maj 2017, 21:23

Tomislav Tomic, Tomislav Mazalovic, Hrvoje Barisic, Boze Musa, Dino Deak, Tony Livancic, Josip Kvesic - svima osim Muse ističu ugovori na kraju sezone, a bili bi dobra rješenja za obranu i defanzivne vezne, posle cu nac zanimljive igrace kojima istice ugovor, a da pripadaju ofenzivnom dijelu momčadi.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 03 maj 2017, 21:38

Deak nam ode ispred nosa u Metalce,a moze bit solidan stoper

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2017, 21:49

LoveSB96 je napisao/la:Tomislav Tomic, Tomislav Mazalovic, Hrvoje Barisic, Boze Musa, Dino Deak, Tony Livancic, Josip Kvesic - svima osim Muse ističu ugovori na kraju sezone, a bili bi dobra rješenja za obranu i defanzivne vezne, posle cu nac zanimljive igrace kojima istice ugovor, a da pripadaju ofenzivnom dijelu momčadi.
BARISIC po meni nije pojacanje.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 maj 2017, 21:59

Ivan Blazevic, Theophilus Solomon, Andrea Ottochian, Alen Jurilj, Sandi Krizman, Dejan Radonic, Ante Vukusic, Dejan Glavica - ugovor svima istice osim Alenu Jurilju, al budući da se Zagreb raspada i da ima podrijetlo iz Sirokog sto ni bi dosao, a drugi strijelac Zagreba sa 7 golova, Ante Vukusic trenutno bez kluba pitanje u kakvoj je formi i to, al da ima kvalitetu imaa, ovog Solomona bi najradije volio vidit kod nas, isti Ajayi, samo sto je ovaj pravi napadac.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 maj 2017, 22:04

Mazalovic je bio na korak do potpisa prije 2-3 godine, samo se ne mogu sjetiti zbog cega je propao transfer... Ja mislim da bi bio bas pojacanje

Ostali... Na Livancicevoj poziciji imamo Dinu i Corluku, nepotreban

Deak bi dobro dosao, Musa bi bio najjaci stoper lige... Kvesa ako ode Stipo....

Vidjet cemo, ja mislim da nas ocekuje izuzetno zanimljivo ljeto, jos ako izborimo Europu... :D

Bas sam mislio spomenuti Solomona, idealno rjesenje za napad

HRHB

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2017, 22:07

LoveSB96 je napisao/la:Ivan Blazevic, Theophilus Solomon, Andrea Ottochian, Alen Jurilj, Sandi Krizman, Dejan Radonic, Ante Vukusic, Dejan Glavica - ugovor svima istice osim Alenu Jurilju, al budući da se Zagreb raspada i da ima podrijetlo iz Sirokog sto ni bi dosao, a drugi strijelac Zagreba sa 7 golova, Ante Vukusic trenutno bez kluba pitanje u kakvoj je formi i to, al da ima kvalitetu imaa, ovog Solomona bi najradije volio vidit kod nas, isti Ajayi, samo sto je ovaj pravi napadac.
Ma zavaravamo se. Mi nismo u mogućnosti dovesti igrace tipa Solomona i Vukusica, to je sigurno. Ovaj Solomon trpa, odlican napadač i nema sanse da dodje u nas.Krizmana i Radonica nebi besplatno, a moram priznati da mi ovi ostali nisu poznati. Po meni je najveće pojacanje ppjacati ugovor sa Zlomom i ostaviti Loncara. A ako upecamo nekog dobrog igrača iz BiH lige super. Jer mislim da ove nemozemo uhvatiti.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 maj 2017, 22:15

PERO1234 je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:Ivan Blazevic, Theophilus Solomon, Andrea Ottochian, Alen Jurilj, Sandi Krizman, Dejan Radonic, Ante Vukusic, Dejan Glavica - ugovor svima istice osim Alenu Jurilju, al budući da se Zagreb raspada i da ima podrijetlo iz Sirokog sto ni bi dosao, a drugi strijelac Zagreba sa 7 golova, Ante Vukusic trenutno bez kluba pitanje u kakvoj je formi i to, al da ima kvalitetu imaa, ovog Solomona bi najradije volio vidit kod nas, isti Ajayi, samo sto je ovaj pravi napadac.
Ma zavaravamo se. Mi nismo u mogućnosti dovesti igrace tipa Solomona i Vukusica, to je sigurno. Ovaj Solomon trpa, odlican napadač i nema sanse da dodje u nas.Krizmana i Radonica nebi besplatno, a moram priznati da mi ovi ostali nisu poznati. Po meni je najveće pojacanje ppjacati ugovor sa Zlomom i ostaviti Loncara. A ako upecamo nekog dobrog igrača iz BiH lige super. Jer mislim da ove nemozemo uhvatiti.
Zasto ne Vukusic, pa čovjeku karijera u padu, ne igra nigdje i mislim da bi rado dosao bilo gdje samo da igra. Normalno je da treba dovest samo na one pozicije na kojima smo slabi ili gdje nam ode bitan igrac.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 03 maj 2017, 22:17

Kvesić u Hajduku ima svemirsku plaću za nas, jedino ako pristane na duplo slablji ugovor onda bi ga mozda i mogli plaćati.
...

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 03 maj 2017, 22:19

Android je napisao/la:Mazalovic je bio na korak do potpisa prije 2-3 godine, samo se ne mogu sjetiti zbog cega je propao transfer... Ja mislim da bi bio bas pojacanje

Ostali... Na Livancicevoj poziciji imamo Dinu i Corluku, nepotreban

Deak bi dobro dosao, Musa bi bio najjaci stoper lige... Kvesa ako ode Stipo....

Vidjet cemo, ja mislim da nas ocekuje izuzetno zanimljivo ljeto, jos ako izborimo Europu... :D

Bas sam mislio spomenuti Solomona, idealno rjesenje za napad

Kvesa je cimi mi se produžio ugovor s Hajdukom a ako nije treba ga podhitno dovesti jer je duplo bolji od stipe koji je zadnji put otiso u napad u petak al na žene..
.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 maj 2017, 22:20

Nije produzio koliko ja znam, citao sam da Carillo nije zadovoljan njegovim igrama...

HRHB

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2017, 22:22

Ma moguće. Medjutim i sa druge strane ja nebi vise dovodio igrace u zalasku karijere i padu forme. Nismo nista specijalno pogodili sa Krstanovicem. Po meni ako bi se moglo slučajno odraditi, odnosno moje neke zelje, iako mislim da nije bas moguce. Recimo: Tomic, Solomon, Musa.
Bilobrk, Musa, Bralic, Marković, Coric, Zloma, Tomic, Loncar, Solomon, Corluka, Cabraja

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 03 maj 2017, 22:25

Buduci da smo Menala vec otpisali,sta vi mislite treba li dovoditi jos krila ili Cabraja i Baraban uz Dinu i Corluku mogu to pokrpati

Edit:Mislim da ipak moramo dovest nekog krilnog,ne moze ovo ovako bez Menala
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”