Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
bluearmy
-
Kontakt:
aqarius je napisao/la:bluearmy je napisao/la:Kako skolise ljudi na Srbe

pa pola ne zna da je Mitrovic Hrvat.

Ma ljudi se zezaju..Srbin,Hrvat,Bošnjak,Crnogorac..njima tamo ti je to sve isto,završava se na ić...a i čioni mi se da se 90 % forumaša hebe i za Lion i za Turke..bitno je gledati dobar fudbal
Hoce to tako da neko od nasih promasi zanimljivije nam je da imamo o cemu pisati nego neki tano Cunga Lunga iz Mozambika. Sve u svemu izgleda da ovi sa ić ne znaju "utjerati" kad je potrebno.

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 21 apr 2017, 00:17
Imao sam osjecaj da ce Diakabi profulati, jbg nekako imam predrasude da uvijek ti crnci iz Afrike budu tragicari ali su se ukazali Balkanci

-
NebeskaSila96
-
Kontakt:
Postao/la NebeskaSila96 » 21 apr 2017, 00:23
Nije bitno jel Srbin ili Hrvat uglavnom su balkanci.Kad god je najpotrebnije mi balkanci podlegnemo pritisku i useremo se.Tacno se vidjelo obojica su sutali samo da pogode okvir gola,vidis na njima da su se prepali.Isto tako eno Nastasic grijesi u 100-toj minuti i Salke prima gol.Nevjerovatno kad god su neke bitne utakmice balkanski igraci uvijek se syebu(bio on Bosanac,Srbin,Hrvat itd).
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 21 apr 2017, 00:26
United se provukao iako je bio puno bolji. Oni ili Celta uzimaju ovo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 21 apr 2017, 00:27
tuzlak1987 je napisao/la:Imao sam osjecaj da ce Diakabi profulati, jbg nekako imam predrasude da uvijek ti crnci iz Afrike budu tragicari ali su se ukazali Balkanci

stas dosta im sto su rodjeni u africi, samim tim su tragicari u startu, mora covjek imat predrasude
-
marconato
-
Kontakt:
NebeskaSila96 je napisao/la:Nije bitno jel Srbin ili Hrvat uglavnom su balkanci.Kad god je najpotrebnije mi balkanci podlegnemo pritisku i useremo se.Tacno se vidjelo obojica su sutali samo da pogode okvir gola,vidis na njima da su se prepali.Isto tako eno Nastasic grijesi u 100-toj minuti i Salke prima gol.Nevjerovatno kad god su neke bitne utakmice balkanski igraci uvijek se syebu(bio on Bosanac,Srbin,Hrvat itd).
Ne bih se bas slozio da je tako! Sve je to individualno...
Imas x primjera gdje su upravo balkanci bili junaci! Zvezda osvojila LŠ na penale. Jugović je Juveu donio titulu i LŠ u penal seriji, Mijatović golom u finalu LŠ s Realom osvojio pehar. Salihamidžić pogodio isto u penal seriji vs Valencie, Dragutinović u finalu Kupu Uefa za Sevillu, Ivanović Chelseu obezbijedio pehar u LE golom u 90 min. Mandžukić dao za Bayern u finalu LŠ, Vidić isto u finalu u Moskvi bio ponajbolji igrac utakmice! U20 Srbije i 1/8 i 1/4 finalu prosla na penale na SP...itd.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
Pale_Companion
-
Kontakt:
Postao/la Pale_Companion » 21 apr 2017, 00:57
Pratio sam sve tekme pomalo, odlična večer... Nevjerovatno koliko je tmurna atmosfera na Old Traffordu bilu u odnosu na ostale stadione ...
Agieren statt reagieren
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 21 apr 2017, 00:59
Pale_Companion je napisao/la:Pratio sam sve tekme pomalo, odlična večer... Nevjerovatno koliko je tmurna atmosfera na Old Traffordu bilu u odnosu na ostale stadione ...
Sreća bili Belgijanci
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
-
Pale_Companion
-
Kontakt:
Postao/la Pale_Companion » 21 apr 2017, 01:13
KingJamesMVP je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la:Pratio sam sve tekme pomalo, odlična večer... Nevjerovatno koliko je tmurna atmosfera na Old Traffordu bilu u odnosu na ostale stadione ...
Sreća bili Belgijanci
To što je protivnik bio jedan Anderlecht mislim da nije nikakvo opravdanje, ipak je 1/4 finale, ekipa ti ganja prolaz, produžeci i svašta nešto, a ono čuješ one indijce kako grickaju sjemenke ...
Agieren statt reagieren
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 21 apr 2017, 01:20
Pione Sisto

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 21 apr 2017, 01:23
Mislio sam na belgijanske navijače
LeBron James
-
Effenberg
-
Kontakt:
I konacno se Srbi osvetise Turcima!
Fakat koji smo mi Balkanci luzeri, vazda jaja ko kikiriki kad je potrebno. Nek je vala i S04 ispao, nisu ni proslu trebali proci, sad su dosli na svoje.
Samo nek Ajax zidovski i Man Utd precjenjeni ne osvoje, najbolje Celta da uzme! Oni su mi jedni od rijetkih dragih spanskih ekipa!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
BlueBosnian
-
Kontakt:
Postao/la BlueBosnian » 21 apr 2017, 01:44
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 21 apr 2017, 12:54
Effenberg je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Kakvo drkanje na turke na ovoj temi pa to je nevjerovatno. [emoji38]
Apsolutno si u pravu. Bosnjak sam i sam, ali ovo ne podrzavam. Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine. A ovaj gore sto postavi U kao neku parodiju nikome nista.
Ko misli da nisu gamad, evo bujrum ja cu domacin da mu budem da meni dodje u Austriju pa da vidi malo kolike su to kulturoloske razlike i kako ce ti svi od nasih, pa do svaba i ostalih auslendera imati primjedbe i reci kako su oni najgori imigranti od svih. Da vidi kako se ponasaju. Zato ja ne dam da se ponizavaju ni crnci ni mi balkanjerosi zato sto smo spram njih gospoda. Turci se jos nisu obracunali nikad sa huliganstvom u svojoj zemlji i kao takvi ne zasluzuju drugaciji tretman niti privilegije. Stimanja utakmica u ligi to je prica za sebe, al tu bar ne lete glave ko sto je letila onom navijacu Leedsa onomad na Bosforu.
Kazu borbeni ne daju na svoju drzavu ponosni i to, sve uredu ali ne mozes se ti ponasati ko divljak. Zato ih i smatraju za cobane, zato sto su neartikulisani sto ne znaju nista diplomatski vec samo sa silom. Opravdano ih se ne cijeni i ne voli. Al ne kod Bosnje, Bosnji je po automatizmu Turko brat, a svaki Srbin ili Hrvat ustasa i cetnik. Odrastite malo promuckajte vuglom, skontajte se s kim nam valja ziviti na Balkanu. A ako vec zelite da znate kome su vise ekonomski valjali Arapi ili Turci dovoljno je pogledati u susjednu Srbiju pa viditi ko od njih ima vise koristi tako da tishu mishu! A o genocidu nad Armencima i zataskavanju istog i tome sto se dogadja izliv mozgova i svega sto je imalo intelektualno i pametno u Evropu ne vrijedi trositi rijeci. Mnostvo njihovih pisaca mora doci u Njemacku da bi knjigu napisalo. Al jok Bosnjo ce Erdogana i dalje nazivat babukom, dok se vidi da ce jos malo pa postati diktator kad dobije DA na referendumu sad uskoro.
Eto tako lekcija da se razmislite malo, mada ne vrijedi vise ni raspravljati s nadobudnom djecurlijom!

=\_1921_/=
-
aqarius
-
Kontakt:
Effenberg je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Kakvo drkanje na turke na ovoj temi pa to je nevjerovatno. [emoji38]
Apsolutno si u pravu. Bosnjak sam i sam, ali ovo ne podrzavam. Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine. A ovaj gore sto postavi U kao neku parodiju nikome nista.
Ko misli da nisu gamad, evo bujrum ja cu domacin da mu budem da meni dodje u Austriju pa da vidi malo kolike su to kulturoloske razlike i kako ce ti svi od nasih, pa do svaba i ostalih auslendera imati primjedbe i reci kako su oni najgori imigranti od svih. Da vidi kako se ponasaju. Zato ja ne dam da se ponizavaju ni crnci ni mi balkanjerosi zato sto smo spram njih gospoda. Turci se jos nisu obracunali nikad sa huliganstvom u svojoj zemlji i kao takvi ne zasluzuju drugaciji tretman niti privilegije. Stimanja utakmica u ligi to je prica za sebe, al tu bar ne lete glave ko sto je letila onom navijacu Leedsa onomad na Bosforu.
Kazu borbeni ne daju na svoju drzavu ponosni i to, sve uredu ali ne mozes se ti ponasati ko divljak. Zato ih i smatraju za cobane, zato sto su neartikulisani sto ne znaju nista diplomatski vec samo sa silom. Opravdano ih se ne cijeni i ne voli. Al ne kod Bosnje, Bosnji je po automatizmu Turko brat, a svaki Srbin ili Hrvat ustasa i cetnik. Odrastite malo promuckajte vuglom, skontajte se s kim nam valja ziviti na Balkanu. A ako vec zelite da znate kome su vise ekonomski valjali Arapi ili Turci dovoljno je pogledati u susjednu Srbiju pa viditi ko od njih ima vise koristi tako da tishu mishu! A o genocidu nad Armencima i zataskavanju istog i tome sto se dogadja izliv mozgova i svega sto je imalo intelektualno i pametno u Evropu ne vrijedi trositi rijeci. Mnostvo njihovih pisaca mora doci u Njemacku da bi knjigu napisalo. Al jok Bosnjo ce Erdogana i dalje nazivat babukom, dok se vidi da ce jos malo pa postati diktator kad dobije DA na referendumu sad uskoro.
Eto tako lekcija da se razmislite malo, mada ne vrijedi vise ni raspravljati s nadobudnom djecurlijom!
U velikoj većini se slažem...ali mislim da griješiš u nečemu veoma bitnom a to su što ti reče automatizmi.Mislim ,ustvari znam da većina Bošnjaka Erdogana ne smatra babukom i Turke braćom.Iznenadio bi se koliko ljudi razmišlja kao ti,i u Bosni a pogotovo van Bosne.Iz komentara ovdje na forumu ako se pažljivije pročita imaš možda par forumaša koji automatizmom brane Turke ,s obzirom na broj prijavljenih to je ekstremno mali broj.S obzirom na političko stanje u Bosni te Vezu Bakira i Erdogana čak bi rekao da sve to ide u kontra smjeru,,i da Turska baš i ne uživa toliku popularnost u Bosni(
možda više kao čin nekog revolta prema okruženju ,ali istinski zaista ne)
-
Effenberg
-
Kontakt:
@aqarius
Lave nadam se da to fakat na terenu izgleda da tako ko sto velis i hvala sto se razumijemo.
Iako Turke ne gotivim narocito, moram priznati Besho je druga dimenzija za Fener/Galatu i igrali su s mudima, steta da ovako ispadnu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 03 maj 2017, 19:19
Ajax ponovo premocan kuci... 2:0 nakon 35 minuta

-
Mokes
-
Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Ajax ponovo premocan kuci... 2:0 nakon 35 minuta

Otkud danas utakmica

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2017, 19:45
Danas praznik u Nizozemskoj, tražili su domaćini danas
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.