BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

kobe24
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la kobe24 » 03 maj 2017, 16:22

Vidi ove smorcine :lol:

Idi uci skolu. Uciteljica sutra pita padeze, nemoj da budes nespreman. :wave:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 03 maj 2017, 17:00

remA1 je napisao/la:Nisam imao vremena da uđem na temu i da komentarišem nešto, ali suludo je bilo očekivati ovdje pobjedu. Da je tvrda podloga više bi se nadao. Marin mu ne odgovara, inače igrač sa jakim i lijepim "kik" servisom mu ne odgovara nikako. Nisam gledao veći dio meča, ali čini mi se da je servis čekao pet metara od osnovne linije. I to je ono o čemu pričam, sa tom neshvatljivom taktikom je gubio i od puno slabijih igrača, sa slabijim servisom i ostalim udarcima. Nažalost nije imao sreće u žrijebu ni u Budimpešti ni u Istanbulu. Šteta što su prošle dvije sedmice gdje skoro ništa nije osvojio.
Nije imao srece u Budimpesti a u 2.kolu dobio Karlovica? Inace turnir u Budimpesti se igra na ZEMLJI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 maj 2017, 19:10

RafaGarros9 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:pada čilić..citirajte me kasnije :kafa:
Evo ja cu kad nece niko... :thumbup:
shminka je napisao/la:Pobjeda protiv Marina će biti najsladja u dosadašnjoj Damirovoj karijeri :bih: :bih: :bih:
Zelje su jedno stvarnost je drugo...

Samo da pitam koji je ono igrac trebao igrati protiv damira u 4. kolu?? opet se desila ista situacija al ok. opet kad dodje iduci turnir treba raspravljati o 3-4 kolu i o nekom otvorenom putu do finala iako jos isti nije ni poceo...
oprosti nam što više volimo naše, oprosti nam što se usuđujemo sanjati i nadati, oprosti nam što smo srbi i bošnjaci, a ne dopingovani španci, oprosti nam optimizam, oprosti nam što nismo pichke i ne predajemo se unaprijed, oprosti nam finale AO, oprosti nam novaka i Federera starog. oprosti nam tako ti boga ili đavola u šta već vjeruješ.. oprost..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 03 maj 2017, 20:25

oldtown1990 je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Nisam imao vremena da uđem na temu i da komentarišem nešto, ali suludo je bilo očekivati ovdje pobjedu. Da je tvrda podloga više bi se nadao. Marin mu ne odgovara, inače igrač sa jakim i lijepim "kik" servisom mu ne odgovara nikako. Nisam gledao veći dio meča, ali čini mi se da je servis čekao pet metara od osnovne linije. I to je ono o čemu pričam, sa tom neshvatljivom taktikom je gubio i od puno slabijih igrača, sa slabijim servisom i ostalim udarcima. Nažalost nije imao sreće u žrijebu ni u Budimpešti ni u Istanbulu. Šteta što su prošle dvije sedmice gdje skoro ništa nije osvojio.
Nije imao srece u Budimpesti a u 2.kolu dobio Karlovica? Inace turnir u Budimpesti se igra na ZEMLJI
Ne leži njemu nijedan igrač sa jakim servisom.. na zemlji!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 03 maj 2017, 23:57

Za njega svaki igrac ima jak servis, i na zemlji i mimo zemlje.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 04 maj 2017, 00:58

Cuj ponadao bi se da je tvrda podloga , dobro poslje rg ide wimbeldon i tu treba ocekivati povoljan zdrijeb
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 04 maj 2017, 05:07

DANTES je napisao/la: oprosti nam što više volimo naše, oprosti nam što se usuđujemo sanjati i nadati, oprosti nam što smo srbi i bošnjaci, a ne dopingovani španci, oprosti nam optimizam, oprosti nam što nismo pichke i ne predajemo se unaprijed, oprosti nam finale AO, oprosti nam novaka i Federera starog. oprosti nam tako ti boga ili đavola u šta već vjeruješ.. oprost..
Ne nije to ljubav prema nasima to je laz,jer kad ti napises "cilic pada citirajte me kasnije" to ne znaci da ti volis nase tenisere u ovom slucaju Damira jer ni sam ne vjerujes da ce cilic pasti.To nije ni san ni nada to je laz jer ako je nada onda se treba tako napisati a ne samouvjereno "cilic pada" a vjera u to je minimalna i kao sto sam napisao vec to ne znaci da ga podrzavas.Uredu je sanjati,nadati se to je sportski ali to treba napisati,sportski i realno a ne lagati sebe lagati druge samo da bi se ti smatrao navijacem nasih.Ako Damir **** mater sudiji sto puta,napravi sto sranja po terenima i ponasa se kako se ponasa i ako ti nakon svega pocnes da ga opravdavas da trazis krivca u nekom drugom uredu je jednom,dva puta li svaki put to ne znaci da volis nase to znaci da nisi realan jer da jesi ne bi napisao "cilic pada citirajte me kasnije" napisao bi to u nadi ili ne bi nista napisao samo bi sanjao.Evo ja sam te citirao i sta sad naravno nista bilo proslo zar ne?A da je kojim slucajem bilo drugacije sam bi sebe citirao,napisao bi lupan jesam vam rekao i sl. to smo vidjeli dosta puta ovdje..Evo ti primjer Rafe koji igra sjajno u ovoj godini,prosto je pomeo u MC i sta sam ja trebao pisati za svaki mec u Barceloni ovaj pada onaj pada,naravno da ne iako bi imao potpuno "pravo" na to jer to nije ni Damir ni neki tamo to je Rafa a bio je apsoluti favorit protiv svakog igraca.A dok se ovdje za Damira pise tako samouvjereno da prolazi svaki turnir do polufinala najmanje a ono ispada u prvom ili drugom kolu najcesce.Al sve ja to razumijem kao sto ti kazes to je ljubav prema nasima ili mrznja prema kraljevima i vjerovatno ce se naci razlog poraza protiv cilica a u ovom slucaju to bi trebalo da je doping.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 04 maj 2017, 07:45

Daj ba rafa odleprsaj tita ti sa ove teme, ti i taj tvoj king,
Pusti ba nas fukaru da uzivamo u damiru i svim njegovim seljaklucima.. Ti bi nama sad kao otvorio oci, mi slijepi?
Postedi i sebe a posebno nas tih svojih objektivnosti i uzivaj u igrama kingova, koje u zivotu nisi vidio.
Evo ja sam ti pokusao napisati lijep i kulturan post da ne koristim damirov rijecnik a malo mi fali, vjeruj mi.
Da, nemoj molim te odgovarati, postedi me:-)
Zadnja izmjena: babino, dana/u 04 maj 2017, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 04 maj 2017, 07:55

Sarajevo29 je napisao/la:Cuj ponadao bi se da je tvrda podloga , dobro poslje rg ide wimbeldon i tu treba ocekivati povoljan zdrijeb

Rekao sam tvrda podloga, a ne trava! Uostalom kladim se da će bolje igre pružati i na travi nego na šljaci;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 maj 2017, 12:25

RafaGarros9 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: oprosti nam što više volimo naše, oprosti nam što se usuđujemo sanjati i nadati, oprosti nam što smo srbi i bošnjaci, a ne dopingovani španci, oprosti nam optimizam, oprosti nam što nismo pichke i ne predajemo se unaprijed, oprosti nam finale AO, oprosti nam novaka i Federera starog. oprosti nam tako ti boga ili đavola u šta već vjeruješ.. oprost..
Ne nije to ljubav prema nasima to je laz,jer kad ti napises "cilic pada citirajte me kasnije" to ne znaci da ti volis nase tenisere u ovom slucaju Damira jer ni sam ne vjerujes da ce cilic pasti.To nije ni san ni nada to je laz jer ako je nada onda se treba tako napisati a ne samouvjereno "cilic pada" a vjera u to je minimalna i kao sto sam napisao vec to ne znaci da ga podrzavas.Uredu je sanjati,nadati se to je sportski ali to treba napisati,sportski i realno a ne lagati sebe lagati druge samo da bi se ti smatrao navijacem nasih.Ako Damir **** mater sudiji sto puta,napravi sto sranja po terenima i ponasa se kako se ponasa i ako ti nakon svega pocnes da ga opravdavas da trazis krivca u nekom drugom uredu je jednom,dva puta li svaki put to ne znaci da volis nase to znaci da nisi realan jer da jesi ne bi napisao "cilic pada citirajte me kasnije" napisao bi to u nadi ili ne bi nista napisao samo bi sanjao.Evo ja sam te citirao i sta sad naravno nista bilo proslo zar ne?A da je kojim slucajem bilo drugacije sam bi sebe citirao,napisao bi lupan jesam vam rekao i sl. to smo vidjeli dosta puta ovdje..Evo ti primjer Rafe koji igra sjajno u ovoj godini,prosto je pomeo u MC i sta sam ja trebao pisati za svaki mec u Barceloni ovaj pada onaj pada,naravno da ne iako bi imao potpuno "pravo" na to jer to nije ni Damir ni neki tamo to je Rafa a bio je apsoluti favorit protiv svakog igraca.A dok se ovdje za Damira pise tako samouvjereno da prolazi svaki turnir do polufinala najmanje a ono ispada u prvom ili drugom kolu najcesce.Al sve ja to razumijem kao sto ti kazes to je ljubav prema nasima ili mrznja prema kraljevima i vjerovatno ce se naci razlog poraza protiv cilica a u ovom slucaju to bi trebalo da je doping.
Nekako mi se čini da ti ne čitaš šta pišeš. Da čitaš sam bi sebe napao...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 maj 2017, 15:47

Setkic uradio pametan potez, naredne dvije sedmice u Uzbekistanu na 2 CH.
Da je i Mirza te pameti bio da cvakne koji poen.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 04 maj 2017, 16:36

Prekucao je Rafagaros igricu, teško je na forumima naći nekoga ko toliko toga ispiše, a ništa ne kaže.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 maj 2017, 20:32

shminka je napisao/la:Prekucao je Rafagaros igricu, teško je na forumima naći nekoga ko toliko toga ispiše, a ništa ne kaže.
Koliko se sjećam obećao je prestati pisati ako Damir dobije Nadala i nikad to nije uradio.
Čovjeku je merak inatiti se svima.
Čudan hobi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 maj 2017, 15:59

Damir ne igra Madrid?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 maj 2017, 16:07

Ne igra, sljedeći turnir je kvale Rima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 07 maj 2017, 16:21

Brkic prosao kvale U Italiji. Također, dobio WC za dublove.
FK Sarajevo !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 maj 2017, 16:24

badel62 je napisao/la:Brkic prosao kvale U Italiji. Također, dobio WC za dublove.
Nije prosao kvale , ima igrat jos jedno , sa M . Rajski !

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 07 maj 2017, 16:27

HeraklitMracni je napisao/la:
badel62 je napisao/la:Brkic prosao kvale U Italiji. Također, dobio WC za dublove.
Nije prosao kvale , ima igrat jos jedno , sa M . Rajski !
Da, jos jedno.
FK Sarajevo !

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 08 maj 2017, 00:54

"Odličan početak za Tomu u Rimu!

Ovaj tjedan Tomo igra kvalifikacije ATP Challenger Rome 64.000€ +H. U protekla dva dana prošao je dvije prepreke, domaćeg igrača Roberta Marcoru(ATP 774.) u 1. i mladu Australsku nadu Alexa de Minaura(ATP 228.) u 2. kolu. Protivnik za ulazak u glavni turnir bit će Poljak Maciej Rajski(ATP 908.). Također nastupa i u paru u glavnom turniru sa Talijanom Cipollom. Sretno!"

Ovo je sa njegove oficijalne stranice na fb. Dobra pobjeda u drugom kolu protiv ovog de Minaura. Valjda ce ovaj Rajski biti laksi protivnik. Samo nisam znao da je za celendzer 3 kola kvalifikacija. :roll:

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 08 maj 2017, 14:49

Tomo izgubio protiv Rajski

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.