Brani,izgubio od Diega prosle god koji je i osvojio tur,ali ti bodovi su mu.oduzeti vec prosle sedmiceSantiCazorla08 je napisao/la:Hvala bogu.ovdje brani četvrtfinale?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sutra u pola dva protiv cilica
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja ocekujem da to bude malo.kasnije radim,a volio.bi ga pogledati barem poslije 15 h nek pocneAnelMid je napisao/la:Sutra u pola dva protiv cilica
Vala nikakve želje nemam da ga gledam, baš me iznervirao u zadnjim mečevima...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta je sa ovom ruskom stranicom? Trazi registraciju al kad pritisnem Join now ili Log in samo mi izbaci poruku not found 

Ko prenosi ovaj turnir u Istambulu..ima li bar neki turski kanal..

Hajde sad, zadrzi ovaj nivo igre i cuvaj servis do kraja prvog seta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dugo je trajalokobe24 je napisao/la:Je li moguce da ovako dobro igra?!

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma jednostavno je Marin podigao nivo svoje igre na veci nivo. Udara snaznije i ravnije, a minimalno promasuje. Damir je prilicno konstantan, a sreca da je spasio ove dvije BL, inace bi set bio blizu kraja.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trajalokobe24 je napisao/la:Je li moguce da ovako dobro igra?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Servis pravi glavnu razliku, Damir je konstantno u defanzivi a protiv Marina ni Nole ne bi izdržao da bude stalno u defanzivi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ma sve ovo sto pokazuje na sljaci je ocajno, sa ovakvom igrom ne bi dobio ni tri puta slabijeg tenisera od Marina.
igra macke i misa...strah me je da ce djecak ipak morati na challengere po bodove ali pod uslovom da skonta da nije igrac kakvim se smatra i da na njima ne glumi zvijezdu. Da mi je samo znati sta je on ostvario u karijeri da bi izgubio motiv za challengere, kako kaze.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Realna razlika u kvaliteti. Damir se vodi politikom ja sam dobio Berdycha na šljaci i ja sam ekstra šljaker. Ovo je challenger nivo i prosječan nivo. Bez nekog velikog rada nema ovdje rezultata, čist gubljenje vremena i snage.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Oko 1h gledam igra Tomic i onaj Brazilac 6:5 u prvom reko taman ovi ce otegnuti odoh uradit posla sta imam pa cu uc oko 3h napravit pauzu da izgledam Dzumija kad imam sta vidjeti
hocu u kucu da udjem da gledam krenuo da se raspremam ma haj reko da vidim na mobu samo koji je rezultat kad ono 3:6 2:5, samo se zakrenem odijelo nazad i na posao opet

- RafaGarros9
- Kontakt:
Evo ja cu kad nece niko...DANTES je napisao/la:pada čilić..citirajte me kasnije

Zelje su jedno stvarnost je drugo...shminka je napisao/la:Pobjeda protiv Marina će biti najsladja u dosadašnjoj Damirovoj karijeri![]()
![]()
Samo da pitam koji je ono igrac trebao igrati protiv damira u 4. kolu?? opet se desila ista situacija al ok. opet kad dodje iduci turnir treba raspravljati o 3-4 kolu i o nekom otvorenom putu do finala iako jos isti nije ni poceo...
- RafaGarros9
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Je li moguce da ovako dobro igra?!
Kao sto sam 100 puta ponovio ovdje je malo onih koji znaju o tenisu i idu ize poena u poen iz gema u gem i meca u mec i tako ocjenjuju igru samog igraca...pa ako je napravio jedan jbn. brejk ne znaci da dobro igra ccc i onda vidimo kad izgubi mec da drugih 5 osoba napise da ocajno igra msm...Pitam se kako ustvari igra dobro ili lose???VGS je napisao/la:Ma sve ovo sto pokazuje na sljaci je ocajno, sa ovakvom igrom ne bi dobio ni tri puta slabijeg tenisera od Marina.
Damir bude i mis i macka...macka uvijek prije meca a mis poslije msm bar na ovom forumu...babino je napisao/la:igra macke i misa...strah me je da ce djecak ipak morati na challengere po bodove ali pod uslovom da skonta da nije igrac kakvim se smatra i da na njima ne glumi zvijezdu. Da mi je samo znati sta je on ostvario u karijeri da bi izgubio motiv za challengere, kako kaze.
Znas sta znaci to sto je fol izgubio motiv(najeo se) nadam se da razumijes...Da ti ja kazem nije on izgubio nikakav motiv a i zasto bi obicni igracic nego se on smatra nekim igracem al samo smatra a ustvari je odron od igraca i on je bare bare tu negdje sa igracima i do 200-300 pozicije a redovno su ga dobijali i igraci dobro losije polasirani od njega i kad izgubi sramota ga jer se smatra nekim igracem pa onda fol nema motiva...(kratno i jasno a sto je najvaznije istinito)...

Nisam imao vremena da uđem na temu i da komentarišem nešto, ali suludo je bilo očekivati ovdje pobjedu. Da je tvrda podloga više bi se nadao. Marin mu ne odgovara, inače igrač sa jakim i lijepim "kik" servisom mu ne odgovara nikako. Nisam gledao veći dio meča, ali čini mi se da je servis čekao pet metara od osnovne linije. I to je ono o čemu pričam, sa tom neshvatljivom taktikom je gubio i od puno slabijih igrača, sa slabijim servisom i ostalim udarcima. Nažalost nije imao sreće u žrijebu ni u Budimpešti ni u Istanbulu. Šteta što su prošle dvije sedmice gdje skoro ništa nije osvojio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.