Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A daaaaj.. nadam se da se salisAdmir_Sa je napisao/la:Nikad mi nije bio drag ovaj reina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije mu ovo prvi put, a dodatni dokaz da je peh je i broj trofeja kako je on doshao. Ne krivim ga za rezultate, al samo kazem da meni on nikad nije ulijevao povjerenje i da se ja pitam drugog golmana bi stavio na golLily je napisao/la:A daaaaj.. nadam se da se salisAdmir_Sa je napisao/la:Nikad mi nije bio drag ovaj reina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da se Reini nista ne treba zamjerat.. Savrsen je dosad bio.. mora i on nekad kiksat.
Po meni je Reina sve bolji i bolji.. Naravno pogrijesi nekad.. al' koji to igrac ne uradiAdmir_Sa je napisao/la:
Nije mu ovo prvi put, a dodatni dokaz da je peh je i broj trofeja kako je on doshao. Ne krivim ga za rezultate, al samo kazem da meni on nikad nije ulijevao povjerenje i da se ja pitam drugog golmana bi stavio na gol
ma ebo ti golmana koji cijelu tekmu brani pa na kraju kiksa, isto dodjes do izvora, a nenapijes se vode. Svakom se golmanu desavaju kiksevi, al Reina ih ima previshe u odnosu na ostale golmane po sezoni. Direktno ovaj kiks bi mogao uticati dobro na sezonu, kakav bi samo nalet i moral bio da smo dobili ovo, a ovako sjebani skroz, nesigurnost ce se uvesti u odbranu, golmana i slicnoAbrofemi je napisao/la:Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
cime se ti pucas ?Admir_Sa je napisao/la:ma ebo ti golmana koji cijelu tekmu brani pa na kraju kiksa, isto dodjes do izvora, a nenapijes se vode. Svakom se golmanu desavaju kiksevi, al Reina ih ima previshe u odnosu na ostale golmane po sezoni. Direktno ovaj kiks bi mogao uticati dobro na sezonu, kakav bi samo nalet i moral bio da smo dobili ovo, a ovako sjebani skroz, nesigurnost ce se uvesti u odbranu, golmana i slicnoAbrofemi je napisao/la:Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
Draze bi mi bilo da smo normalno zijanili 1-0, nego ovako osvojili glupi bod
Colea treba kaznit
ma najbolje ih je sviju otpustitiAdmir_Sa je napisao/la:ma ebo ti golmana koji cijelu tekmu brani pa na kraju kiksa, isto dodjes do izvora, a nenapijes se vode. Svakom se golmanu desavaju kiksevi, al Reina ih ima previshe u odnosu na ostale golmane po sezoni. Direktno ovaj kiks bi mogao uticati dobro na sezonu, kakav bi samo nalet i moral bio da smo dobili ovo, a ovako sjebani skroz, nesigurnost ce se uvesti u odbranu, golmana i slicnoAbrofemi je napisao/la:Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
Draze bi mi bilo da smo normalno zijanili 1-0, nego ovako osvojili glupi bod
Colea treba kaznit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.