Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2010, 18:49

oj sta reina skide rosickom :( :(
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2010, 18:51

goooooooooooooooooooooooooooooll
Rođen s tobom da budem

johnterry26
Kontakt:

Post Postao/la johnterry26 » 15 avg 2010, 18:51

A Looserpool sta bi izjednaci ole,ole

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2010, 18:53

Nikad mi nije bio drag ovaj reina :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 avg 2010, 18:55

Admir_Sa je napisao/la:Nikad mi nije bio drag ovaj reina :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A daaaaj.. nadam se da se salis :roll:

Mislim da se Reini nista ne treba zamjerat.. Savrsen je dosad bio.. mora i on nekad kiksat.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 avg 2010, 18:56

Ma reini se nema sta zamjeriti...desi se...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 18:57

Dosta. Sa igračem manje smo odlično igrali, svaka čast momcima. Krivo mi je al neću biti sitničav :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2010, 18:58

Lily je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Nikad mi nije bio drag ovaj reina :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A daaaaj.. nadam se da se salis :roll:

Mislim da se Reini nista ne treba zamjerat.. Savrsen je dosad bio.. mora i on nekad kiksat.
Nije mu ovo prvi put, a dodatni dokaz da je peh je i broj trofeja kako je on doshao. Ne krivim ga za rezultate, al samo kazem da meni on nikad nije ulijevao povjerenje i da se ja pitam drugog golmana bi stavio na gol
nema potpisa

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 15 avg 2010, 19:00

Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
The biggest small club, with a best supporters in England!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 avg 2010, 19:00

Reina je među top 5 golmana svijeta pa vi pričajte šta hoćete.

Dobra tekma sve u svemu možemo biti zadovoljni jer ipak smo igrali sa igračem manje 2. poluvrijeme + jedno vrijeme nije bilo ni Aggera tako da dobro je.

Arsenal je pritisnuo na kraju moglo je svašta da bude.Mascherano je pokazao da je sjajan igrač,svaka mu čast.
Ipak kad se malo uigraju i Torres vrati u formu bićemo paklena ekipa sigurno.
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 avg 2010, 19:01

Admir_Sa je napisao/la:
Nije mu ovo prvi put, a dodatni dokaz da je peh je i broj trofeja kako je on doshao. Ne krivim ga za rezultate, al samo kazem da meni on nikad nije ulijevao povjerenje i da se ja pitam drugog golmana bi stavio na gol
Po meni je Reina sve bolji i bolji.. Naravno pogrijesi nekad.. al' koji to igrac ne uradi :?
Zar ti nije dovoljno sto nam je na golu jedan od najboljig golmana u ligi.. Golman nam je najmanji problem.. ustavri nije problem uopste ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 15 avg 2010, 19:04

joj jb ne nutma sreca pa postim inace ... :evil:
sta da kazem osim nema veze , reini nije ni prvi ni zadnji put da nas kosta pobjede / bodova al' svakako da on ima gratisa kod mene a nadam se i kod ostalih ... sve u svemu :cry:
n'gog :o
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2010, 19:05

Abrofemi je napisao/la:Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
ma ebo ti golmana koji cijelu tekmu brani pa na kraju kiksa, isto dodjes do izvora, a nenapijes se vode. Svakom se golmanu desavaju kiksevi, al Reina ih ima previshe u odnosu na ostale golmane po sezoni. Direktno ovaj kiks bi mogao uticati dobro na sezonu, kakav bi samo nalet i moral bio da smo dobili ovo, a ovako sjebani skroz, nesigurnost ce se uvesti u odbranu, golmana i slicno

Draze bi mi bilo da smo normalno zijanili 1-0, nego ovako osvojili glupi bod

Colea treba kaznit
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2010, 19:07

L'pool bolje igra sa igracem manje. :D

Utakmica dobra, dosta tempa, trcanja i na kraju dosta grubih prekrsaja.... L'pool je mozda i zasluzio pobjedu s obzirom da su igrali bez iskljucenog Joe Cola cijelo drugo poluvrijeme i da su takvi stvarali prilike i nosili se cijelo vrijeme sa Arsenalovim igracima, ali takav je fudbal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 15 avg 2010, 19:08

Admir_Sa je napisao/la:
Abrofemi je napisao/la:Nemojte sad na Reinu, pa covjek kikso i sta sad, svi nekad kiksaju, cijelu tekmu je branio fino, al sta ces.
ma ebo ti golmana koji cijelu tekmu brani pa na kraju kiksa, isto dodjes do izvora, a nenapijes se vode. Svakom se golmanu desavaju kiksevi, al Reina ih ima previshe u odnosu na ostale golmane po sezoni. Direktno ovaj kiks bi mogao uticati dobro na sezonu, kakav bi samo nalet i moral bio da smo dobili ovo, a ovako sjebani skroz, nesigurnost ce se uvesti u odbranu, golmana i slicno

Colea treba kaznit
cime se ti pucas ?
de donesi i meni malo da probam :roll:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2010, 19:08

Admir_Sa je napisao/la:

Colea treba kaznit
ma najbolje ih je sviju otpustiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
po meni suđenje grozno. igra je mogla biti i bolja a rezultat je realan jest da su na glup nacin dosli do izjednacenja. prvo je morao biti sviran faul na reini a drugo odavno nisam vidio veci kiks nekog golmana...
crveni je prestorogo dosuđen.
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2010, 19:09

Džaba, više sreće protiv Cityja. Realno, Reina je imao par dobrih odbrana, svaka mu čast. Cole? Njega dobro treba kazniti, šta misli on gdje je došao?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 15 avg 2010, 19:09

To sve stoji, al vjeruj mi pricas sad vruce glave sve to, Reina je dobar golman i covjek naravno nevoli sto je ovo se desilo ovako sto ga je sam sebi zabio, nije namjera, al sta ces mu. Reina je cijelu tekmu bio dobar, sto ga ne pohvalis za prijasnje odbrane, pa da je to mu proslo kako preko linije sad bi primili par komada, al Reina je stajao pred golom naoruzan i nabrijan da brani.
The biggest small club, with a best supporters in England!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 15 avg 2010, 19:11

Kako sam samo zadovoljan igrom i pristupom igri igraca danas. Vidi se drasticna razlika, mnogo se vise pritisce protivnik...punooo vise agresinosti, drugim rijecima. Reinu ne smatram krivim, sunce je vicinski krivac inace Pepe onakve lopte hvata kao od sale. Gerarrd odlican N'gog fantastican gol postigao, ali jedan igrac se meni posebno izdvojio Dirk Kuyt kakva borbenost...sve u svemu sam zadovoljan, sudija nam malo "okino" :mrgreen: Cole se izgleda odlicno snasao u timu i u ovakvom nacinu igre vidim mjesto za Poulsena. Lucas nije toliko agresivan to se vidilo izlaskom Masche ( iako je Leiva odigrao odlicno )
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2010, 19:16

Ljudi šta vam je. Pa i kada smo imali 10 igrača imali smo ih više. Vi zaboravljate da Mascherano u džep stavi trojicu. :D

+ asistencija. Definitivno igrač utakmice.

;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.