FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Re: FK Željeznič�

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 14 mar 2009, 18:57

Dobro kaže moja majka Sena od 80god, ja bi uzela bod...već�smo mi budale št�se nadamo nečem�od ovih stubova,sramota!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 14 mar 2009, 18:58

navijanje kazu bilo predobro oko 200 nasih atmosfera odlicna , vezni red odigrao dobro pogotovo beslija koji je probijao po svojoj strani ali napad tanak pravo kao i odbrana dok sehic branio dobro te nije imao nijednu gresku imali smo priliku za vodstvo u 85 minuti redjepi se nije dobro snasao te kako to biva s nama , vazda primamo go u 93 :evil: , jbga idemo dalje .............

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 14 mar 2009, 20:02

Grijesis, ovdje su iskljucivo krivi igraci i brko, povuci se sa igracem vise i cuvati 2:2, pa daj molim te
cuj sudije krive, dosta vise i toga igraju ko pi.... i tacka. Mi smo morali uzeti 6 bodova iz ova 3 susreta, najmanje 6, ovako.......... lagano do kraja samo igraj da dobijes kuci da ne ispadnes i eto, koja ba evropa, za nas sezona gotova, nazalost
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 14 mar 2009, 21:17

mentalitet nasih igraca je stvarno nevjerovatan....prvo povedu,prokockaju rezultat,vrate se opet,protivnici crveni dobiju i to pola sata prije kraja i na kraju uspiu u 90 i nekoj gol da prime i izgube :x :x sad se postavlja pitanje dali je d.hotic pravo rijesenje...u nas je najveci problem bio sto uvjek na kraju utakmice gol primimo,kada je on dosao govorio je da najvise racuna polaze na fizickoj spremi igraca i onda se dogodi da primimo gol u 90-toj sa igracem vise :roll: pa gdje je ta fizicka sprema?zasto modrici nismo uspjeli zabiti jos gol ili dva sa igracem vise pa da mirno cekamo zavrsnicu utakmice?utakmicu nisam gledao,ali sigurno su se bili povukli i kad su poveli i kad su izjednacili sto je apsolutna greska...nista,i dalje se nastavlja post na gostujucim utakmicama ovo nam je bila idealna prilika da uzmemo najmanje bod,ali sa ovakvim igracima to je nemoguce!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2009, 21:27

HARIS XXL je napisao/la:mentalitet nasih igraca je stvarno nevjerovatan....prvo povedu,prokockaju rezultat,vrate se opet,protivnici crveni dobiju i to pola sata prije kraja i na kraju uspiu u 90 i nekoj gol da prime i izgube :x :x sad se postavlja pitanje dali je d.hotic pravo rijesenje...u nas je najveci problem bio sto uvjek na kraju utakmice gol primimo,kada je on dosao govorio je da najvise racuna polaze na fizickoj spremi igraca i onda se dogodi da primimo gol u 90-toj sa igracem vise :roll: pa gdje je ta fizicka sprema?zasto modrici nismo uspjeli zabiti jos gol ili dva sa igracem vise pa da mirno cekamo zavrsnicu utakmice?utakmicu nisam gledao,ali sigurno su se bili povukli i kad su poveli i kad su izjednacili sto je apsolutna greska...nista,i dalje se nastavlja post na gostujucim utakmicama ovo nam je bila idealna prilika da uzmemo najmanje bod,ali sa ovakvim igracima to je nemoguce!
Zašto se prica samo o trenerima?? zaš� se Hotic pominje? zašt�se igraci pominju?
Ko je doveo Hotica u klub? nije valjda lik sam došao�z Njemacka i odmah sjeo na klupu Želj�
Ko je doveo Simu na klupu Želje�odakle su njega iskopali?
KO SU GLAVNI KRIVCI ZA OVO KONSTANTNO BRUKANJE KLUBA EVO VEC 5 GODINA??
Dokad cemo pricati o igracima i trenerima?? dokad cemo biti ovce i slijepci??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 mar 2009, 21:29

evo sad s tekme dosao...
sudjenje fantasticno odavno nismo bolje na gostovanju imali,prvo poluvrijeme mi poveli a modrica igrala vktorije pred nasim golom,iz svlacionice su izasli kao da vode 5-0,primamo dva naivna gola iako je drugi evrogol,brzo se vracamo i poslije 2-2 imamo inicijativu i jednostavno smo ili morali zabiti ili zadrzati bod,u 92.minuti duga lopta prema 16-tercu,lopta se odbija na desnu stranu centarsut i igrac optime stoji sam na petercu... :roll: :oops:

manijaka oko 150,navijanje extra svih 90.miuta... 8-)

P.S.
ako bude neko spomenuo sudjenje,ja cu mu se sjetiti mame,bilo je stvarno sve fer od MUP-a anam njihovog do sudjenje,jednostvano u ekipi imamo balerine ,oni se **** kad dodju na 20 metara od gola... :evil: :evil: :evil:

'AJDE ŽELJO ZABIJ GOL
SAMO TEBI PJEVAMO...

@haris xxxl
nije da sad branim demira ali smo ih ubili trkom oni su se vukli po terenu ko ukrajinke...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 14 mar 2009, 21:34

bistrikboy je napisao/la:evo sad s tekme dosao...
sudjenje fantasticno odavno nismo bolje na gostovanju imali,prvo poluvrijeme mi poveli a modrica igrala vktorije pred nasim golom,iz svlacionice su izasli kao da vode 5-0,primamo dva naivna gola iako je drugi evrogol,brzo se vracamo i poslije 2-2 imamo inicijativu i jednostavno smo ili morali zabiti ili zadrzati bod,u 92.minuti duga lopta prema 16-tercu,lopta se odbija na desnu stranu centarsut i igrac optime stoji sam na petercu... :roll: :oops:

manijaka oko 150,navijanje extra svih 90.miuta... 8-)

P.S.
ako bude neko spomenuo sudjenje,ja cu mu se sjetiti mame,bilo je stvarno sve fer od MUP-a anam njihovog do sudjenje,jednostvano u ekipi imamo picke,oni se sjebu kad dodju na 20 metara od gola... :evil: :evil: :evil:

'AJDE ŽELJO ZABIJ GOL
SAMO TEBI PJEVAMO..../b]

@haris xxxl
nije da sad branim demira ali smo ih ubili trkom oni su se vukli po terenu ko ukrajinke...

Treba ih buraz sve nogom u guzicu. Neka juniori igraju, ubijedjen sam da bi juniori ZELJE donosili bodove sa strane. Sta vise od ovih ocekivat...
010 ISN'T JUST A CODE

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 14 mar 2009, 21:36

koja sramota jbte ne mogu nikoga dobiti 16 godina na strani i jedva cekma izjave da vidim jel sudija opet kriv :?
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2009, 21:44

ljudi evo sad iz one vukojebeine....sta reci....gostoprinstvo za 10, sudjenje 10, igra domacina za 10, TM 87 10, a za one plave balarine ne mogu vise trositi rijeci... :evil:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 14 mar 2009, 21:52

Jedino sto je logicno u svemu... plave dame nece da pobjedjuju u gostima! (vjerovatno zbog plata)
Dok Manijaci ne poduzmu radikalne mjere nece na bolje krenut...
010 ISN'T JUST A CODE

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 14 mar 2009, 21:54

drop je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:mentalitet nasih igraca je stvarno nevjerovatan....prvo povedu,prokockaju rezultat,vrate se opet,protivnici crveni dobiju i to pola sata prije kraja i na kraju uspiu u 90 i nekoj gol da prime i izgube :x :x sad se postavlja pitanje dali je d.hotic pravo rijesenje...u nas je najveci problem bio sto uvjek na kraju utakmice gol primimo,kada je on dosao govorio je da najvise racuna polaze na fizickoj spremi igraca i onda se dogodi da primimo gol u 90-toj sa igracem vise :roll: pa gdje je ta fizicka sprema?zasto modrici nismo uspjeli zabiti jos gol ili dva sa igracem vise pa da mirno cekamo zavrsnicu utakmice?utakmicu nisam gledao,ali sigurno su se bili povukli i kad su poveli i kad su izjednacili sto je apsolutna greska...nista,i dalje se nastavlja post na gostujucim utakmicama ovo nam je bila idealna prilika da uzmemo najmanje bod,ali sa ovakvim igracima to je nemoguce!
Zašto se prica samo o trenerima?? zaš��po�� zašt�s�i�i��� �d�o�t� �lub? nije valjda lik sam došao�z N�ma� i�dm�sje���p�elj�
Ko �ov�Simu�kl��lj�dak���je��opali�KO S��NI K��Z�V�O�TAN� BR�� KLU�EVO VEC �ODIN�
Dokad �o pr�ti o igracima i trenerima?? dokad cemo biti ovce i slijepci?? /quote]i/quote]V/quote]
slazem se da je ovo sve do rukovodstva kluba...oni dovode igrace i trenere,oni su doveli ljetos 15 igraca od koji ni jedan ne valja :evil: ali nije do rukovodstva sto mi primamo gol u 90+ minuti,sto nemozemo da iskoristimo igraca vise pola sata...jbg igracki kadar nam je takav kakav je,sad se nista ne moze promijeniti...treba na kraju sezone zahvaliti se vecini igraca,mozda 2 ili 3 ostaviti i krenuti iz nova pa makar samo juniori igrali,i oni bi mogli svaku domacu pobjedjivati to nije filozofija....u jednu ruku razumijem ove igrace,jbg dobili su ponudu od nas,prihvatili su je i sad igraju a to sto nevaljaju nije do njih,do celnika je koji su ih doveli i oni su jedino odgovorni sto imamo preko 3 mil. duga,sto kasne plate igracima,sto nemamo apsolutno nikakvih uslova,sto godinama evropu samo preko tv-a gledamo....DNO DNA!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2009, 21:55

ma polomit im noge i onda da znamo sto ne mogu da igraju...

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 14 mar 2009, 23:34

e cujem bile su 2-3 pjesme nove kazu da su odlicne...moze li ko napisati...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2009, 23:41

Manijaci ponovo,po ko zna koji put, pokazuju i dokazuju kako se Željo voli...ne znam kako naš�balerine imaju obraza igrati balet na terenu (umjesto fudbala) pored ovakve podršk�..pizde razmažen�koje nemaju ni trunke karaktera :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2009, 23:46

dolina cupova je napisao/la:e cujem bile su 2-3 pjesme nove kazu da su odlicne...moze li ko napisati...
Hajde Zeljo zabi go, samo tebi pjevamo... Zeljo ti si sampion, pjeva cijeli stadion... ooooooo oooo ooo... pjeva cijeli stadion... to je pjesam koja se pjevala cijelo 2 poluvrijeme...i pravo je pjevljiva i dobro zvuci cuce se :D ;)

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 14 mar 2009, 23:53

aha,jel jos bilo pjesama kazu bile su,jbg nisam ja isao kazu isto da su bile bar zastave,ako nije problem moze li mi ko ukratko ispricati,ko je bio ne samo meni nego i svima koji nisu bili

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2009, 23:59

e bio je vrh kralju oko 50 bar zastava imaju slike na tm.org pa ja nebi prebacivo slike od tamo na ovaj forum...ima odgovornijih ljudi koji ako hoce to nek urade ;) ...navijanje...vrh...a bila jos ja mislim jedna nova ali se nesjecam alkohol ucini svoje :D

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 15 mar 2009, 00:02

naravno pogledacu sad....to je odlicno aBd ima sad 15.000 da dode pod reflektore

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2009, 09:40

dolina cupova je napisao/la:aha,jel jos bilo pjesama kazu bile su,jbg nisam ja isao kazu isto da su bile bar zastave,ako nije problem moze li mi ko ukratko ispricati,ko je bio ne samo meni nego i svima koji nisu bili
najbolje izdanje na gostovanjima u zadnjih godinu dana,bila je perverzija,zato slijedeci put uplati i idi sa nama u gradacac... 8-)
@tm
bila je ona željo aleeeee ž�jo aleee,ta se furala na pocetku i "svaku noc i svaki dan..."
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 mar 2009, 10:32

Moje vidjenje,kasno sam dosao kuci pa nisam htio nista da pisem sinoc!
Put prosao extra,policija jedna od korektnijih koje sam ja sreo na nasim stadionima,domacin takodje ljudi su odigrali posteno bez ikakvih muljanja pritisaka na sudije kao sto obicno biva!
Sudjenje nevjerovatno korektno,ne znam ko je sudio ali covjeku svaka cast i kapa do poda!
TM predobar,glas mi se nece vratiti za par dana i ovom prilikom bi cestitao svima koji su bili na odlicnom izdanju od prve do zadnje minute!
Zeljo.... :roll: :roll: :roll:
Poveli smo iz druge prilike na utakmici,modrica profulila par dobrih sansi,sehic za razliku od ranijih utakmica fantastican,nevjerovatno sta je izvadio samo u juednom napadu(gledajte pregled)....Za ne povjerovat kako smo lose igrali sa covjekom vise,imali smo par kontri 3 na 3 ,3 na 2,ali tu se vidje4lo da igraci ne znaju odigrati najjednostavniju akciju,zamjeniti strane,ukrstiti ili slicno,sramota....
Ne znam ljudi ali ako i jednu izvlakusu nadju treba ih streljati!
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, drzgemboadislic, Lekqqq1921, Proximic i 25 gostiju.