Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Vidi ovih al' se pale cim neko napise istinu da je Ronaldo najveci ikada, gdje inace budu ove rasprave Messi vs Ronaldo da uzivam dok se ovi pjene
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 maj 2017, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Brukaš ti inteligenciju svojim postovima.Believe je napisao/la:Koga ti vrijeđaš ?Lillard je napisao/la:Ne brukaj se bolidu.Believe je napisao/la:Činjenice su činjenice, ne znam koji je vaš problem.
Činjenica je da je čovjek sa skoro prosječnom reprezentacijom uz malo sreće i sa žrijebom odveo istu do trofeja evropskog prvaka, dok ovaj ne može da osvoji bilo šta sa reprezentacijom i još se na kraju kao oprosti da se ljudi sažale na njega ili šta već.
Odlika šampiona i istinskog pobjednika, pogađajte ko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da nisam gledao veću dominaciju u polufinalu Lige prvaka.
Ovo je savršena utakmica jednog kluba.
Bolesno.
Ronaldo živ i zdrav bio 100 godina. Najveći ikad, bez ikakve dileme.

Ovo je savršena utakmica jednog kluba.
Bolesno.
Ronaldo živ i zdrav bio 100 godina. Najveći ikad, bez ikakve dileme.

Slažem se jaki su na bekovskim pozicijama i što bi rekao Krstić igraju karijeru života.Raonffa je napisao/la:Bekovi su im isto odlični ove sezone, nekad mi se čini da ova trojka u napadu može 90. minuta stajati u protivničkom kaznenom prostoru, a Carvajal i Marcelo će sami pokrivati desnu i lijevu stranu čitav meč.Saurman je napisao/la:Glavni igrač Reala ove sezone je bez sumnje Kroos a uz njega se šlepaju Modrić i Casemiro a u napadu imaš igrača za kojeg ne vrijede fudbalska pravila.
Primjera radi, to je nešto što Barca nema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Marcelo nema odlicnu sezonu, naprotiv a pogotovo nece sam pokrivati lijevu stranu niti to je to ikad i radio. Covjek je krilo, bukvalno i to ove sezone veoma lose krilo.Raonffa je napisao/la:Bekovi su im isto odlični ove sezone, nekad mi se čini da ova trojka u napadu može 90. minuta stajati u protivničkom kaznenom prostoru, a Carvajal i Marcelo će sami pokrivati desnu i lijevu stranu čitav meč.Saurman je napisao/la:Glavni igrač Reala ove sezone je bez sumnje Kroos a uz njega se šlepaju Modrić i Casemiro a u napadu imaš igrača za kojeg ne vrijede fudbalska pravila.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ti svog oca zovi bolidom.Lillard je napisao/la:
Brukaš ti inteligenciju svojim postovima.
You'll never walk alone.
Evo ga pocinju Culesi i vrijedjati ljude sto uvidjaju moc Otza i nemoc Midzeta 

Belmin-e i karles-a where are you guys?
We need your predictions.
We need your predictions.
- akisarajevo92
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Mislim da nisam gledao veću dominaciju u polufinalu Lige prvaka.

Don't believe the hype.
Sto je posebno zanimljivo kad Real dobija Wolfzburg,Man City u ovim faza prica kako imamo srece u zdrijebu,dobijamo lagane protivnike.
Sada kada poderes Napoli,Bayern,Atletiko.
Prica nije to taj Bayern tanki su ove sezone,nije to taj Atletiko od prije 3 godine pa jbt koga to Real treba pobjediti da budu forumasi sa ss.ba zadovoljni.
Sada kada poderes Napoli,Bayern,Atletiko.
Prica nije to taj Bayern tanki su ove sezone,nije to taj Atletiko od prije 3 godine pa jbt koga to Real treba pobjediti da budu forumasi sa ss.ba zadovoljni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ukrade mi post.akisarajevo92 je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Mislim da nisam gledao veću dominaciju u polufinalu Lige prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od kada se pišanje po 80.000 ljudi u sred Madrida smatra kao nemoć?Epidaurus je napisao/la:Evo ga pocinju Culesi i vrijedjati ljude sto uvidjaju moc Otza i nemoc Midzeta
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakve povrede pravila spominju kobasicari i culesi? Treba prvo nauciti fudbalska pravila da bi ih mogaso komentarisati
Ako nakon ovakve ciste i zasluzene pobjede ne mozete pruziti ruku, vama nema pomoci
Ako nakon ovakve ciste i zasluzene pobjede ne mozete pruziti ruku, vama nema pomoci
Kako se vode glupe rasprave "ko je najveći" jbt..
Ko ima više golova, ko ima više individualnih trofeja, ko ima bolju statistiku (pobjeda i golova) u međusobnim mečevima, ko ima više klupskih trofeja, taj je i bolji i završeno.
A drugi je par cipela što neko voli Messijvu ljepotu u igri, ili Ronaldove brutalne golgeterske sposobnosti.
Ko ima više golova, ko ima više individualnih trofeja, ko ima bolju statistiku (pobjeda i golova) u međusobnim mečevima, ko ima više klupskih trofeja, taj je i bolji i završeno.
A drugi je par cipela što neko voli Messijvu ljepotu u igri, ili Ronaldove brutalne golgeterske sposobnosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno, nisu ga svi prodavali ali pratio sam temu i bilo je zaista smijesnih komentaraemir18 je napisao/la:Kako ko,za mene on treba ostati do kraja karijere,dovest jedno extra krilo njega gurnuti na 9,drugo krilo Asensio i deri.enobarca je napisao/la:Ronaldo jos jednom dokazao kakva je igracina, preko 100 golova u EvropiAko Real ovo osvoji sto je realan ishod jos jedna zlatna lopta mu ide 100%.Zanimljivo je kako ga navijaci Reala veceras hvale a neki dan poslije el clasica ga prodavali i tjerali iz momcadi
Veceras Celo pamet o odigrao,da je krenuo sa Iscom u clasicu vjerovatno bi i to uzeli.

- anonymousHD
- Kontakt:
Ni blizu. Jer je i Real imao šansi, jer je i RM dao gol. Ovo je bila dominacija kako u napadu, tako i u odbrani. Bez greške odigrana utakmica.akisarajevo92 je napisao/la:http://cdn.caughtoffside.com/wp-content ... i-Four.jpg

Culesi, ovo što Ronaldo radi, to Messi nije ni ti će.

Epidaurus je napisao/la:Evo ga pocinju Culesi i vrijedjati ljude sto uvidjaju moc Otza i nemoc Midzeta
Vala mi je dosta i tvog brukanja, trolaj negdje drugo moderatorU.Epidaurus je napisao/la:Cestitke navijacima Barce na zasluzenoj pobjedi. Privilegija je zivjeti u eri covjeka koji se igra fudbala i svakim potezom stvara visak. Pravi primjer legende i vodje kluba za razliku od portugalske egoisticne debilcine kojoj je jedina satisfakcija bit jednak po nagradama Messiju iako mu igracki ni blizu nije. Nadam se da Barca na kraju uzima ligu da Perez konacno shvati da tri ublehe iz napada treba protjerati i to portugalskog smrada prvog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sasvim je moguce da Cholo ide iz Atletica na ljeto, treci put ispadaju od perezovih čergaša. Možda je i njemu sve to dosadilo.
Ako ode Cholo, onda neminovno slijedi rasprodaja mnogih igraca (Griezmann, Oblak, Koke, Saul, Gimenez, Carrasco), to ce engleski klubovi redom pokupovati jer imaju para.
Atletico ce morati krenuti u novi projekat. Sad su se ionako posvetili novom stadionu.
Ako ode Cholo, onda neminovno slijedi rasprodaja mnogih igraca (Griezmann, Oblak, Koke, Saul, Gimenez, Carrasco), to ce engleski klubovi redom pokupovati jer imaju para.
Atletico ce morati krenuti u novi projekat. Sad su se ionako posvetili novom stadionu.
geoxx je napisao/la:Marcelo nema odlicnu sezonu, naprotiv a pogotovo nece sam pokrivati lijevu stranu niti to je to ikad i radio. Covjek je krilo, bukvalno i to ove sezone veoma lose krilo.Raonffa je napisao/la:Bekovi su im isto odlični ove sezone, nekad mi se čini da ova trojka u napadu može 90. minuta stajati u protivničkom kaznenom prostoru, a Carvajal i Marcelo će sami pokrivati desnu i lijevu stranu čitav meč.Saurman je napisao/la:Glavni igrač Reala ove sezone je bez sumnje Kroos a uz njega se šlepaju Modrić i Casemiro a u napadu imaš igrača za kojeg ne vrijede fudbalska pravila.
Nebitno, bitna je poenta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MysticAladin
- Kontakt:
Vidimo se u finalu 

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.