To ostavljamo bavarcimaBesic je napisao/la:De pohvalite Kroosa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
To ostavljamo bavarcimaBesic je napisao/la:De pohvalite Kroosa
HahahahahahahaBelieve je napisao/la:Ja bi se složio s ovom tvrdnjom. Pa čak i kad se povrijediš, da sa klupe neumorno bodriš igrače i tako ih odvedeš do trofeja. To je po meni karakteristika najvećeg ikada.pinoglavi je napisao/la:Ja bi da dodam da je karakteristika najboljeg ikada da predvodi reprezentaciju, bila prosjecna ili vrhunska, do trofeja prvenstva odgovarajuceg kontinenta ili prvenstva svijetaBoixosNois1899 je napisao/la: Šta radi? Zabija golove koje mu serviraju saigrači. Tap in igrač, gol mašina koja zavisi od tima. Nikad od njega nisam vidio da je uzeo loptu na centru, izbacio čitavu protivničku odbranu i postigao gol. Po meni nije ni blizu najboljeg ikada.. U top 10 sigurno, ali prvi ni u ludilu.
13geoxx je napisao/la:Savrsena utakmica Real Madrida. Covjek par puta u zivotu pogleda ovakvo savrsenstvo, nadigravanje, kontrolu, dominaciju u oba smjera, u ovoj fazi takmicenja.![]()
Ronaldo 12 golova u polufinalima LP.![]()
Karlo hakovao account, nema drugog objasnjenja.Saurman je napisao/la:Glavni igrač Reala ove sezone je bez sumnje Kroos a uz njega se šlepaju Modrić i Casemiro a u napadu imaš igrača za kojeg ne vrijede fudbalska pravila.
Bekovi su im isto odlični ove sezone, nekad mi se čini da ova trojka u napadu može 90. minuta stajati u protivničkom kaznenom prostoru, a Carvajal i Marcelo će sami pokrivati desnu i lijevu stranu čitav meč.Saurman je napisao/la:Glavni igrač Reala ove sezone je bez sumnje Kroos a uz njega se šlepaju Modrić i Casemiro a u napadu imaš igrača za kojeg ne vrijede fudbalska pravila.
Ne brukaj se bolidu.Believe je napisao/la:Činjenice su činjenice, ne znam koji je vaš problem.
Činjenica je da je čovjek sa skoro prosječnom reprezentacijom uz malo sreće i sa žrijebom odveo istu do trofeja evropskog prvaka, dok ovaj ne može da osvoji bilo šta sa reprezentacijom i još se na kraju kao oprosti da se ljudi sažale na njega ili šta već.
Odlika šampiona i istinskog pobjednika, pogađajte ko.
Koga ti vrijeđaš ?Lillard je napisao/la:Ne brukaj se bolidu.Believe je napisao/la:Činjenice su činjenice, ne znam koji je vaš problem.
Činjenica je da je čovjek sa skoro prosječnom reprezentacijom uz malo sreće i sa žrijebom odveo istu do trofeja evropskog prvaka, dok ovaj ne može da osvoji bilo šta sa reprezentacijom i još se na kraju kao oprosti da se ljudi sažale na njega ili šta već.
Odlika šampiona i istinskog pobjednika, pogađajte ko.
Znam da grlati strateg ima vlažne snove da ga kupi.rio_Ferdy88 je napisao/la:On ide kod Otza i uzima sedmicu, za sto milki, sa lješnacimaSaurman je napisao/la:Griezmann neka se hvata noge ako misli napredovati.
Kako ko,za mene on treba ostati do kraja karijere,dovest jedno extra krilo njega gurnuti na 9,drugo krilo Asensio i deri.enobarca je napisao/la:Ronaldo jos jednom dokazao kakva je igracina, preko 100 golova u EvropiAko Real ovo osvoji sto je realan ishod jos jedna zlatna lopta mu ide 100%.Zanimljivo je kako ga navijaci Reala veceras hvale a neki dan poslije el clasica ga prodavali i tjerali iz momcadi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.