Zato nema smisla kritikovati pojedince jer ovo nije neko mjerilo kada već nemaš nikakvu podršku od ostatka ekipe. Griezmann je klasa od igrača i to ova večarašnja utakmica neće promijeniti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Naprotiv, činjenicejelle je napisao/la:Kompkesi aaRaonffa je napisao/la:PS: Vezano za ovaj prvi gol Ronalda, najbolje je da se posavjetujete sa navijačima Juventusa oko ofsajda. Momci su najbolji i najobjektivniji poznavatelji fudbala na ovom forumu, i sasvim sigurno će reći da li je ondje pomoćni sudija trebao mahati zastavicom ili ne
Ja bi da dodam da je karakteristika najboljeg ikada da predvodi reprezentaciju, bila prosjecna ili vrhunska, do trofeja prvenstva odgovarajuceg kontinenta ili prvenstva svijetaBoixosNois1899 je napisao/la: Šta radi? Zabija golove koje mu serviraju saigrači. Tap in igrač, gol mašina koja zavisi od tima. Nikad od njega nisam vidio da je uzeo loptu na centru, izbacio čitavu protivničku odbranu i postigao gol. Po meni nije ni blizu najboljeg ikada.. U top 10 sigurno, ali prvi ni u ludilu.
Ne uopšte nije, večeras je bio najbolji igrač, najagilniji, najagresivniji, jedan od rijetkih koji su ličili na ono što su Simeonovi ratnici bili. Imao je par dobrih lopti i poteza ka naprijed također, problem je što to suigrači nisu znali iskoristiti, večeras je komplet Atletico djelovao neprepoznatljivo, bezlično, a uz to Real fantastičan. Nikako chokerBesic je napisao/la:Konačni sud, Griezzman choker?
Raonffa je napisao/la:Naprotiv, činjenicejelle je napisao/la:Kompkesi aaRaonffa je napisao/la:PS: Vezano za ovaj prvi gol Ronalda, najbolje je da se posavjetujete sa navijačima Juventusa oko ofsajda. Momci su najbolji i najobjektivniji poznavatelji fudbala na ovom forumu, i sasvim sigurno će reći da li je ondje pomoćni sudija trebao mahati zastavicom ili ne![]()
Rješite nam misteriju
Ja bi se složio s ovom tvrdnjom. Pa čak i kad se povrijediš, da sa klupe neumorno bodriš igrače i tako ih odvedeš do trofeja. To je po meni karakteristika najvećeg ikada.pinoglavi je napisao/la:Ja bi da dodam da je karakteristika najboljeg ikada da predvodi reprezentaciju, bila prosjecna ili vrhunska, do trofeja prvenstva odgovarajuceg kontinenta ili prvenstva svijetaBoixosNois1899 je napisao/la: Šta radi? Zabija golove koje mu serviraju saigrači. Tap in igrač, gol mašina koja zavisi od tima. Nikad od njega nisam vidio da je uzeo loptu na centru, izbacio čitavu protivničku odbranu i postigao gol. Po meni nije ni blizu najboljeg ikada.. U top 10 sigurno, ali prvi ni u ludilu.
Srdačno se navija za Juventus sutrajelle je napisao/la:
Bice ti sutra sve jasnije![]()
Gledaj kad ne mozes svoji klubic...
Believe je napisao/la:Ja bi se složio s ovom tvrdnjom. Pa čak i kad se povrijediš, da sa klupe neumorno bodriš igrače i tako ih odvedeš do trofeja. To je po meni karakteristika najvećeg ikada.
Vidio sam kako je dominirao na SB, nisu tri puta centra prešli dok nije počeo show Kassaia i ekipe.emir18 je napisao/la: Ma primjetio sam ,ali nakon sto je isti 2 puta karao kobasice na sredini,opet nista nije naucio.
Sad opusteno pratitj drugo dvomec volio bih da Monaco prodje,jer gotivim Gigia i steta bi bilo da izgubi nos jedno finale.
Kako ovo nisam upratiomessilla je napisao/la:Believe je napisao/la:Ja bi se složio s ovom tvrdnjom. Pa čak i kad se povrijediš, da sa klupe neumorno bodriš igrače i tako ih odvedeš do trofeja. To je po meni karakteristika najvećeg ikada.![]()
![]()
![]()
Imamo pobjednika večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.