Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
samo 1:0 piff
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atletikovci skinuli gace po ko zna koji put u ligi prvaka protiv komsija. Koje iznenadjenje.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kaunas je napisao/la:Marcelo igra karijeru zivota.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ko da nisi skontao sta je mislio i jest tragedija ako je lapsus napravioKaunas je napisao/la:Marcelo igra karijeru zivota.

Nema hljeba od ovog Gameira. Trkaca kokos.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hocemo Torresa 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Atletiko tek u zadnjih 10ak minuta doso na tobe. Do tad izgubljeni totalno. Ovo sad i ne izgleda toliko lose i mogla bi biti zanimljiva tekma do kraja, a iduca pogotovo. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prvo što je sama rečenica besmislena, a drugo što Marcelo igra jednu od najgorih sezona u svojoj karijeri.miki_92 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Marcelo igra karijeru zivota.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kristic.miki_92 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Marcelo igra karijeru zivota.

@Ramsey znamo i za Vugdu sta misli pa se Balkan sprda sa njegovim izjavama...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koke je igracina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fakat nidje veze ako vam je ovo zasmetalo.Kaunas je napisao/la: @Ramsey znamo i za Vugdu sta misli pa se Balkan sprda sa njegovim izjavama...
Jedan je Vugda

Real nabio ovima komplekse da valja.
aha, gledam preko streama pa nisam u tokuKaunas je napisao/la:Kristic.miki_92 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Marcelo igra karijeru zivota.![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Prvih 25 min. je Atleticu falilo agresivnosti i trke što ih inače krasi ali su ušli potpuno izgubljeno u utakmicu. Poslije su došli sebi malo. Nadam se da će izjednačiti. Šteta što Godin nije bolje reagovao kod onog fantastičnog centaršuta Grizija.
-
- Kontakt:
Ne mogu a da se ne naklonim Ronaldu na izvlacenju iz ofsajda kod gola. Samo najveci ovo mogu..
Životni saputnik! 1921
Ofsajd nije pasivan ako:
• clearly attempting to play a ball which is close to him when this action impacts on an opponent or
• making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the bal
Reklo bi se Ofsajd
• clearly attempting to play a ball which is close to him when this action impacts on an opponent or
• making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the bal
Reklo bi se Ofsajd
Max Allegri
Kristic po meni odlican komentator, daleko od toga da je zasmetalo al eto.Ramsey16 je napisao/la:Fakat nidje veze ako vam je ovo zasmetalo.Kaunas je napisao/la: @Ramsey znamo i za Vugdu sta misli pa se Balkan sprda sa njegovim izjavama...
Jedan je Vugda
Real nabio ovima komplekse da valja.

Btw. Ko je komentator na FTV, strah me prebacit bit ce Mehmedovic il Dzankovic?

15.10.2013.
Bilić
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
A ne u pm
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Dzabe sveceva agresivnost kada srednji odjel sa Lukom na celu radi fenomenalan posao, razigrava i stvara nove opcije a onda, u takvoj situaciji protivnik izgleda anemicno.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 maj 2017, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Gameiro bezze. Daj Torresa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.