FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pavlovic je golman koji je bolji od pirica TRENUTNO, da li ce piric biti bolji ostaje da vidimo.
odbranjen penal na kosevu ga ne cini boljim golmanom definitivno a sto se tice ove polusezone pavlovic je br.1, strasne intervencije je imao i sigurno je jedan od najzasluznijih za situaciju u kojoj se nalazimo
pavlovic ima koliko ja znam 31 godinu i smijesno je reci za njega da je star, ovo su NAJBOLJE golmanske godine
golman je mjesto u ekipi koje se najmanje treba mjenjati a kada imas poprilicno dobrog golmana onda neam potrebe se tu peglati, nego nadograđujes tamo gdje si tanak
Lijevi bek, sredina , napad
odbranjen penal na kosevu ga ne cini boljim golmanom definitivno a sto se tice ove polusezone pavlovic je br.1, strasne intervencije je imao i sigurno je jedan od najzasluznijih za situaciju u kojoj se nalazimo
pavlovic ima koliko ja znam 31 godinu i smijesno je reci za njega da je star, ovo su NAJBOLJE golmanske godine
golman je mjesto u ekipi koje se najmanje treba mjenjati a kada imas poprilicno dobrog golmana onda neam potrebe se tu peglati, nego nadograđujes tamo gdje si tanak
Lijevi bek, sredina , napad
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koga dovesti iz nase lige na lijevog beka? Eto ne treba nam golman. Ja jedino Subica vidim kao opciju.
-
- Kontakt:
Pavlovicu dati ugovor do kad on zeli. Najbolji golman lige.
(Ne ureko se)
(Ne ureko se)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba nam golman, jedino neki mlađi da izleti, cak nam je to i mozda najbolja pozicija zajedno sa stoperima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
subić
ordagić
obradović
redžić
jos dv vezna izmedju klupe i pvih 11, tomić i brkić npr sa ovima sto imamo,
jedno krilo fino iz vana dovesti da je bas ekstra i to je to
i babo ručo
ordagić
obradović
redžić
i babo ručo
Hadzic mali ako ne ode, mora biti bar napadac broj 2 u ekipi. Slijedeca sezona je zadnja sezona da je on "mlad igrac i talent". On od naredne sezone mora postati igrac, ili to nikad nece ni biti.
I manite se price "trpit ce ekipa". On ako je talent, kakvim ga smatramo, ekipa ne da nece trpiti nego ce je on i nadograditi i uciniti boljom. Ako sa 19 godina ne bude spreman da igra u ovoj ligi, onda nije talenat u opste.
I manite se price "trpit ce ekipa". On ako je talent, kakvim ga smatramo, ekipa ne da nece trpiti nego ce je on i nadograditi i uciniti boljom. Ako sa 19 godina ne bude spreman da igra u ovoj ligi, onda nije talenat u opste.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo bi bio nikad bolji prijelazni rok u posljeratnoj historiji kluba.Pantelija je napisao/la:subić
ordagić
obradović
redžić
i babo ručo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
I riješiti se Saida, Radovca koji vise ne mogu i Herica. Produziti sa Duljom.Pantelija je napisao/la:subić
ordagić
obradović
redžić
i babo ručo
Mada, obzirom da je njuska Faruk tu, tesko je bilo sta od svega ovog.
herica nikako "rijesiti se" nego momka dati na posudbu da odigra dvije sezone seniorskog fubala
itekako je on potencijal ito jako veliki potencijal
1.Bojan ( dobro izgleda da ostane jos do kraja 2018)
2.Kovacevic
3 X
Kad moze Smajic igrati u Tuzli moze i Hadzic kod nas.
2.Kovacevic
3 X
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ja sad citam. Nisam ga vidio nikako osim pola sata na pripremama.Pantelija je napisao/la:herica nikako "rijesiti se" nego momka dati na posudbu da odigra dvije sezone seniorskog fubala
na zalost .....Sarajlijica1946 je napisao/la:I ja sad citam. Nisam ga vidio nikako osim pola sata na pripremama.Pantelija je napisao/la:herica nikako "rijesiti se" nego momka dati na posudbu da odigra dvije sezone seniorskog fubala
Mislim da je bolji igrac od raznoraznih koji su prodefilovali koseom tipa crnogorskog prodavača duhana
šta će ti golman???Sarajlijica1946 je napisao/la:Nama treba golman, lijevi bek, sve pozicije u veznom redu jer imamo jednog veznog i spic.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Može i to. Iskreno nisam gledao Herića mnogo ali sam upratio da ima više utakmica na tribinama nego minuta na terenu i ako se nije nekad mogao izboriti da bar bude u konkurenciji pored ovakve sredine onda nemamo sta ocekivati. Mislim da ce on zavrsit kao Rastoder, isto smo ga prizivali da nekad dobije sansu i nije, otisao u Visoko i tamo ne moze igrati, a kvalitet nas i njih, nebo i zemlja..Sarajlijica1946 je napisao/la:I ja sad citam. Nisam ga vidio nikako osim pola sata na pripremama.Pantelija je napisao/la:herica nikako "rijesiti se" nego momka dati na posudbu da odigra dvije sezone seniorskog fubala
- FrancescoTotti
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:I riješiti se Saida, Radovca koji vise ne mogu i Herica. Produziti sa Duljom.Pantelija je napisao/la:subić
ordagić
obradović
redžić
i babo ručo
Mada, obzirom da je njuska Faruk tu, tesko je bilo sta od svega ovog.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate Adilovic ima 34 zadnja sezona sto se tice Sarajeva. Pavlovic 32 koliko vec ima. Ja bih doveo jos jednog, konkurencija je pozeljna.DenchiNL je napisao/la:šta će ti golman???Sarajlijica1946 je napisao/la:Nama treba golman, lijevi bek, sve pozicije u veznom redu jer imamo jednog veznog i spic.![]()

Sto se tice golmana posto je Piric zavrsio sa nama ja bih volio vidjeti Fejzica iz Metalegije. On bi pjeske jos danas krenuo iz Jajca.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:1.Bojan ( dobro izgleda da ostane jos do kraja 2018)
2.Kovacevic
3 X

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pirić ide vani(tj. želi i on i menadžer) stoga on 100% nije rješenje za duge staze, meni je Bojan bolji i mirniji golman od njega, i mislim da smo mirni naredni period od 3-4 godine. kao backup možemo pokupiti Vasilja koji je raskinuo ugovor sa zrinjskim a ima isto par nastupa za m.repku i mlad je...ili nekog trećeg mladog golmana....Evander je napisao/la:Ne dovodjenje Pirica, ako se mogao dovesti, je ogromna greska. Mlad, domaci, a najbolji golman lige. Pavlovic je ok golman, ali nije rijesenje na duze staze.
Sto se napadaca tice, ako je iz nase lige, onda Redzic prije Obradovica.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
što se napadača tiče? koji Redžić? Krupin je veznjak....ako si na njeg mislio?
legendo Bojan ima 30 godinaSarajlijica1946 je napisao/la:
Brate Adilovic ima 34 zadnja sezona sto se tice Sarajeva. Pavlovic 32 koliko vec ima. Ja bih doveo jos jednog, konkurencija je pozeljna.![]()
Sto se tice golmana posto je Piric zavrsio sa nama ja bih volio vidjeti Fejzica iz Metalegije. On bi pjeske jos danas krenuo iz Jajca.

kao rezervnog ja bi ili Vasilja(1,94m), bivšeg prvog golmana Zrinjskog i m.reprezentativca ili ovog malog Ilića(1,93m) Krupinog
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 maj 2017, 18:02, ukupno mijenjano 4 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovoBosnianKingdom je napisao/la:Sta znaci "kapitalac" ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ubipara, VolimoSarajevo i 34 gosta.