ma jok namjestena liga vidis da zeljo igra kuci zadnjuFrancescoTotti je napisao/la:Ja samo zamisljam kolonu koja bi mogla ic do Banja Luke u slucaju da tekma sa Krupom bude za titulu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma jok namjestena liga vidis da zeljo igra kuci zadnjuFrancescoTotti je napisao/la:Ja samo zamisljam kolonu koja bi mogla ic do Banja Luke u slucaju da tekma sa Krupom bude za titulu
posudba u Visoko, novom premijerligašuzagorski je napisao/la:Radovac ima vrlo dobar ugovor i svaki raskid bi znacio da se fina cifra mora isplatiti istome,tako da je nerealno da ode. Idealan scenario bi bio da on koliko-toliko povrati nekadasnju formu,ali...
žSarajlijica1946 je napisao/la:Tu bi drotovi umijesali prste, ograniciili bi broj.MortemHz je napisao/la:Auuuu..FrancescoTotti je napisao/la:Ja samo zamisljam kolonu koja bi mogla ic do Banja Luke u slucaju da tekma sa Krupom bude za titulu![]()
![]()
Dobro, sada ulazimo u drugu temu. Trenutno najveći problem Sarajeva je Duljević. Pokretač, motor Sarajeva, u velikim, ali ogromnim problemima smo ako ode. Za 30% do 40% ćemo biti slabiji, a njegov odlazak ne možemo nadoknaditi, nikako. Sinoć sam gledao ove njegove clipove vrijedi pogledati izdvojiti 10 minuta svoga vremena da vidimo koliko on znači ekipi.Evander je napisao/la:Da, za qurac smo. Nikad losija ekipa, nikad losiji kvalitet fudbala.pitic je napisao/la:@Evander
Izvanredni nismo, ali nismo ni za qurac kako napisa ovaj novi insajder, a niko da na to reguje. Eh, da je babi m...a. Bilo kako bilo ovako je ispalo nadati se boljem, ali za sada kada uzmemo u obzir posebeno kako smo izgledali na terenu, ovo je odlično.
Sad, sto i takvi mozemo do duple, to je problem ove lige. Evo, idemo u Europu. Sta cemo tamo? Mi ovakvi pretkolo ne mozemo proci. Nivo smo ekipa iz San Marina, ali bukvalno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
ja bih dodao kišnu dovumuhamedhulk je napisao/la:Kako pojedini potcjenjuju Sarajevo, steta sto to isto ne radi cijela ligaA mi da gazimo.
Ovako, ljudi znaju da nismo 'nikad gori,' nego u pet deka sa svim vodecim, pa je i dalje neizvjesno na tabeli.
Svaka cast momku za ova 33 imena, eto, to je otprilike to sto valja u ligi, ili ima potencijala. Odlucujuci faktor za sljedecu sezonu je da trener ostane, da napravi selekciju u ekipi, a onda ce na osnovu toga odraditi prijelazni rok. Naravno, valjda mu dovedu ono sto mu treba, i sa kojima bude zadovoljan.
Kako bih volio da Slo padne sad u petak, na dan dzumeZnaci po dovu svako za vrijeme dzume prouciti za pobjedu, nanijetiti i za Kup odmah
nikakav problem, ne treba dramiti unaprijed, odlazili su i veći od njega...čak je njegov učinak vrlo skroman ove sezone(statistički), na terenu zna vući kontre zbog dugog koraka i inicijalnog driblinga 1-na-1, međutim upropasti 90% prilika koje kreira, nema efektivnost i rendement profi igrača...pitic je napisao/la: Dobro, sada ulazimo u drugu temu. Trenutno najveći problem Sarajeva je Duljević. Pokretač, motor Sarajeva, u velikim, ali ogromnim problemima smo ako ode. Za 30% do 40% ćemo biti slabiji, a njegov odlazak ne možemo nadoknaditi, nikako. Sinoć sam gledao ove njegove clipove vrijedi pogledati izdvojiti 10 minuta svoga vremena da vidimo koliko on znači ekipi.
koliko gubimo i šta nam znači.
I kada bi njega kojim slučajem zaganjali treba uraditi i najsitnije moguće medicinske preglede na njemu jer on ima nekih hroničnih problema sa leđima još od vremena kada je bio u Partizanu.Evander je napisao/la:Kakvo je stanje sa Subicem, do kad on ima ugovor sa Partizanom? Partizan ga sigurno nema namjeru vracati, a boljeg od njega sigurno ne mozemo dovesti. Ali kao da gledam, zavrsit ce ili u Mostaru ili kod skretnicara.
Meni je prije svega puna neka stvar loseg fudbala i amatera koji ne znaju osnove fudbala. Ova ekipa nema kvalitet i potrebno je par pet novih igraca u prvih 11, plus zamjena za Duljevica. To ko ne vidi, slijep je.pitic je napisao/la:Sigurno, ja smijem sada ruku u vatru staviti, da neće biti više od 3,4 nova igrača. Znamo svi Čalu kako razmišlja i kako okupi samo one igrače kojim najviše vjeruje. 3, 4 max. nova igrača ostalo zadržat uz možda neki odlazak ili posudbu. Ovde neće biti nekih remonta, prvo Čala neće dati drugo puna je više svima ona stvar remonta.
On bi bio bas extra, njega bi bas volio vidjeti u Sarajevu zajedno sa Ordagićem.pitic je napisao/la:I kada bi njega kojim slučajem zaganjali treba uraditi i najsitnije moguće medicinske preglede na njemu jer on ima nekih hroničnih problema sa leđima još od vremena kada je bio u Partizanu.Evander je napisao/la:Kakvo je stanje sa Subicem, do kad on ima ugovor sa Partizanom? Partizan ga sigurno nema namjeru vracati, a boljeg od njega sigurno ne mozemo dovesti. Ali kao da gledam, zavrsit ce ili u Mostaru ili kod skretnicara.
Što mi ne odgovori za Saida? Šta je s njim, jel znaš? Možemol' ga se kako otarasit i ustupit mjesto nekom ko može?Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati
Jedina pozicija na kojoj teško da možemo naći boljeg. Bojan kida!Pantelija je napisao/la:zasto nam treba golman?
Ti bi znači ovako uradio. Sadašnju klupu komplet otjerao, 6 iz sadašnje prve postave preselio na klupu i doveo novih 6 kapitalaca da igraju odmah među 11.Evander je napisao/la:Meni je prije svega puna neka stvar loseg fudbala i amatera koji ne znaju osnove fudbala. Ova ekipa nema kvalitet i potrebno je par pet novih igraca u prvih 11, plus zamjena za Duljevica. To ko ne vidi, slijep je.pitic je napisao/la:Sigurno, ja smijem sada ruku u vatru staviti, da neće biti više od 3,4 nova igrača. Znamo svi Čalu kako razmišlja i kako okupi samo one igrače kojim najviše vjeruje. 3, 4 max. nova igrača ostalo zadržat uz možda neki odlazak ili posudbu. Ovde neće biti nekih remonta, prvo Čala neće dati drugo puna je više svima ona stvar remonta.
Zato sto ova dvojica imaju zajedno 120 godina. Ne mora se sve raditi pet do 12. Adilovic svakako ne moze vise od jos jedne sezone u Sarajevu. Plakalo otisao. Nisam upoznat sa kvalitetom golmana u juniorima.Pantelija je napisao/la:zasto nam treba golman?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.