Sad?96BadBoy je napisao/la:Nije meni dosloskripar96 je napisao/la:Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?
Sent from my Picasso using Tapatalk
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nisam ni ja, ko je dobio nek mi prosljedi. Mozda ti je pun inbox, sto si slao, dosta je sve to ograniceno, probaj sabrisati neke stare poslane poruke.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
skripar96 je napisao/la:Sad?96BadBoy je napisao/la:Nije meni dosloskripar96 je napisao/la:Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?

Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Što se dogadja? Moze pp...
Ima li igdje ukupna posjeta na stadionima, al da je podijeljena po broju stanovnika tog grada, mislim da bi bili u samom vrhu. Fascinantno je kako se broj gledatelja povećava iz godine u godinu, pogotovo od trenutka kad smo natkrili sjever, a i ljudi manje pricaju o dinamu, hajduku, barceloni, realu itd, a pogotovo djeca sto je jos bitnije. Npr. ove godine nam je zadnje kolo protiv olimpika doslo 800 ljudi, a svi znamo da je prije protiv slicnih klubova dolazilo nekih 200 ljudi, a evo da ne pricam da utakmice sa sarajevom, zrinjskim, zeljom ne prolaze ispod 4000 ljudi, sloboda pa i radnik 2000 ljudi sto je stvarno fina brojka za nas, a iduce godine ocekujem jos vise ljudi na stadionu jer mislim da napokon ljudi u gradu shvaćaju kakav klub imamo i da zaslužuje sto vecu podršku.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Vi ste ludi ako ih u Hajduj pustite, eno sta su uradili od Kozulja ni na mapi ga. Bolje bi mu bilo da je ostao i ovu sezonu kod nas u ligi
Zvone je bio 3 mjeseca ozljeđen, doći će on na svoje... Kluba nebi trebalo zanimati kako će se igrač snaći već koliko će dobiti odštete..FoSte95 je napisao/la:Vi ste ludi ako ih u Hajduj pustite, eno sta su uradili od Kozulja ni na mapi ga. Bolje bi mu bilo da je ostao i ovu sezonu kod nas u ligi
...
Izvini kralju, sta mu je uradjeno? Pa standardan je u prvih 11 gotovo cijelo vrijeme, imao je ozljedu zbog koje je propustio par kola u proljetnom dijelu, i evo vec se polako vraca, zabio je gol i imao asistenciju na Maksimiru...
Za svakog mladog igraca je bolje da sto prije bjezi iz ove lige. Negativan primjer je Duljevic koji je mogao napraviti finu karijeru, ali... U 24.god. i dalje igra na nasim livadama
Za svakog mladog igraca je bolje da sto prije bjezi iz ove lige. Negativan primjer je Duljevic koji je mogao napraviti finu karijeru, ali... U 24.god. i dalje igra na nasim livadama
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sta su uradili? Bio ponajbolji igrac Hajduka na pocetku sezone, standardan sve do povrede. A kako vidim vraca se lagano u formu.FoSte95 je napisao/la:Vi ste ludi ako ih u Hajduj pustite, eno sta su uradili od Kozulja ni na mapi ga. Bolje bi mu bilo da je ostao i ovu sezonu kod nas u ligi
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bas sam htio prokomentirati kako se od kad je sjever natkriven stvorila neka baza od 1000-1500 stalnih koji su uvijek tu,a kad smo malo pogurali napunismo 4500 bez problema.Znaci protiv Sarajeva jos jace zapeti,svi znamo ko smo mi njima,a ko oni nama i kakvo je to rivalstvo
EKONNP
Mislim da je nerealna ta priča oko ove trojice u Hajduku, ovo je čisto malo pumpanje cijene, guranje u fokus i stavljanje u izlog. Lako ti danas dospit u novine, neš ti.
Što se tiče prodaje igrača, od ove trojice definitivno ne bih prodavao Stipu. Od njega očekujem boom sljedeće sezone i ostavio bih ga još minimalno jednu sezonu, što zbog snage kadra iduće sezone što zbog cijene koju bi on mogao postići u tom periodu. Mlad je još, neka ga.
Luka je po meni zreo za prodaju, ovim golovima i asistencijama u ovoj sezoni definitivno je postigao određenu vrijednost na tržištu, a nogometno gledano njegov odlazak se ne bi toliko osjetio po pitanju snage momčadi za sljedeću sezonu.
mada opet, treba bit oprezan s ovim stvarima, nemojte puno očekivati jer iskustvo kaže da je teško iz naše lige prodati igrača za neke velike pare. Zvone koji je u trenutku odlaska bio bomba od igrača, otišao je za 200k, a ovi navedeni moraju još pure pojesti da dostignu njegovu razinu (mada Stipe pokazuje potencijal da bi mogao kroz određeno vrijeme biti čak i bolji)
Kad bi zadržali kostur, to jest ovih par kapitalaca, za sljedeću sezonu i još im dodali dva-tri pojačanja onda vjerujem da se iduće sezone borimo za titulu. Ali polako, nećemo trčat pred rudo.
Što se tiče prodaje igrača, od ove trojice definitivno ne bih prodavao Stipu. Od njega očekujem boom sljedeće sezone i ostavio bih ga još minimalno jednu sezonu, što zbog snage kadra iduće sezone što zbog cijene koju bi on mogao postići u tom periodu. Mlad je još, neka ga.
Luka je po meni zreo za prodaju, ovim golovima i asistencijama u ovoj sezoni definitivno je postigao određenu vrijednost na tržištu, a nogometno gledano njegov odlazak se ne bi toliko osjetio po pitanju snage momčadi za sljedeću sezonu.
mada opet, treba bit oprezan s ovim stvarima, nemojte puno očekivati jer iskustvo kaže da je teško iz naše lige prodati igrača za neke velike pare. Zvone koji je u trenutku odlaska bio bomba od igrača, otišao je za 200k, a ovi navedeni moraju još pure pojesti da dostignu njegovu razinu (mada Stipe pokazuje potencijal da bi mogao kroz određeno vrijeme biti čak i bolji)
Kad bi zadržali kostur, to jest ovih par kapitalaca, za sljedeću sezonu i još im dodali dva-tri pojačanja onda vjerujem da se iduće sezone borimo za titulu. Ali polako, nećemo trčat pred rudo.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
#GdjeJeIStaRadiDinoCoric
I zasto nikom ne fali[emoji1]
EKONNP
Pitaj Ćorlukeskripar96 je napisao/la:#GdjeJeIStaRadiDinoCoric
Igraj Široki ti si najbolji!
Corluka kaze bolji sam igrac od njega
EKONNP
Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu. 

Najaci su ovi sto govre sta ce u Hajduku propast ce.Pa Kozulj od kad je dosao glavni je igrac Hajduka napredovo je samo tako, i to isto ocekujem od ,Menala na ljeto posto je vec nas
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- Evolve
- Kontakt:
sretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.
Slao sam ti
NK Široki Brijeg
A ne znam da ce menalo moc bit standardan u početnih 11 al volio bih da bude koliko ide širokom1950 je napisao/la:Najaci su ovi sto govre sta ce u Hajduku propast ce.Pa Kozulj od kad je dosao glavni je igrac Hajduka napredovo je samo tako, i to isto ocekujem od ,Menala na ljeto posto je vec nas
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.