NARAVNO DA SMO PREDALIstaragarda je napisao/la:I....jesmo li predali dokumentaciju za Evropu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
Slazes li se da je vlado izgubio dva bodaGuest007 je napisao/la:E sad se u potpunosti slazem sa Vladom da treba dovoditi mlade i talentovane igraceDanas iz selje meda nisu mogli, sve istroseni djuturumi od 30 i kusur godina.. Pretrcali smo 3 puta vise od njih. Nemaju oni igru. Imaju Stevanovica koji im kroji igru. On kad im ode, tu im je i kraj. Nemaju igraca za trku.
Niko, niko, samo Sloboda
Sale cuvao svog igraca i bio s njim u skoku, a Skaha stoji pored Nikolica i ne reagujeultrasstyle_tz je napisao/la:ma ljudi ocigledno na sve nacine marketinski pokusavaju probuditi ovo. Ovo danas je stvarno gospodski bilo, da se neko sjeti ljudi koji decenijama vole Slobodu bez da traze ista za uzvrat. Ulaz za djevojke i djecu isto je bio pogodatk, ljepse ako nista pogledati tribine. Onda i ta transparentnost, pa web itd. Mnogo se radi na svemu sto smo Azmiru zamjerali, ali dzaba kad se raja ne lozi, slabo je ovo i danas bilo-preslabo.
sto se tice utakmice, Bjelica pogino dabogda, et
a Sale ne mogu da vjerujem kako je podletio pod ono, pa daj vise jbt. A inace sa ovakvim pristupom niko nas ne moze pobijediti. Od Zelje smo jaci, to se i na grbavici vidjelo, ali ne mozemo jos i sudije jbg premladi smo za to
Zal je za 2 boda al sve u svemu nema oitrebe za nezadovoljstvom.bod je tu.idemo dalje.o penalu ne vrijedi. Trosit rijeci.nije sviro.zivot ide dalje.ni prvi ni zadnji put.
Glave gore.samo naprijed.samo naprijed.
Petak sarajevo.imal ko link???
Glave gore.samo naprijed.samo naprijed.
Petak sarajevo.imal ko link???
Posto nam treba napadac konto sam da ce ovi nasi na ljeto ganjati Obradovica al eto haman sa Sarajevom dogovorio 

Ukopa nas carsija !
1000% je Valdo izgubio 2 bodakatarakta je napisao/la:Slazes li se da je vlado izgubio dva bodaGuest007 je napisao/la:E sad se u potpunosti slazem sa Vladom da treba dovoditi mlade i talentovane igraceDanas iz selje meda nisu mogli, sve istroseni djuturumi od 30 i kusur godina.. Pretrcali smo 3 puta vise od njih. Nemaju oni igru. Imaju Stevanovica koji im kroji igru. On kad im ode, tu im je i kraj. Nemaju igraca za trku.
Al vrijedi ulagati u ovu mladost,dovesti jos 4-5 mladih igraca u ovom prelaznom roku i lagano sklapati jaku ekipu!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ma kakvo Sarajevo,nedaju oni njega ispod 250.000 euro inace ne mogu funkcionissat bez tih para. Prosli prelazni Memisevic ovaj Obradovic,rade to oni planski i lagano. Rijetki su klubovi da bacaju u bunar jer imaju politicki nalog da im se daju velike sume novca od EP,Lutrija,HT Eronet itd. Krupa Radnik Sloboda moraju da prave i prodaju igrace.JustSayin je napisao/la:Posto nam treba napadac konto sam da ce ovi nasi na ljeto ganjati Obradovica al eto haman sa Sarajevom dogovorio
Budzet navedena tri kluba zajedno je manji od Sarajeva a oni tek za malu nijansu bolji tj nijansu u zutom...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mladi igraci su odlicna stvar ali oscilacije koje prave u igri i nestrpljenje kod navijaca ne idu zajedno.Guest007 je napisao/la:E sad se u potpunosti slazem sa Vladom da treba dovoditi mlade i talentovane igraceDanas iz selje meda nisu mogli, sve istroseni djuturumi od 30 i kusur godina.. Pretrcali smo 3 puta vise od njih. Nemaju oni igru. Imaju Stevanovica koji im kroji igru. On kad im ode, tu im je i kraj. Nemaju igraca za trku.
Mora Sloboda imati dva tri iskusna Vuka jer protiv Zelje ti iskusni bi priveli kraju utakmicu 2:1,ali eto tako je kako je,valja sad malo i trpiti.
Zeljo nam je uzeo 4 boda u dvije utakmice a nije bio bolji ni u jednoj.Realno su trebali bod uzeti u obje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma ne znam sta bih rekao.. Ovaj drugi gol zeljeznicara jucer mi smrdi pravo. Ne moze se onako braniti u 85minuti utakmice :/ Nadam se da grijesim..Hitman22 je napisao/la:Mladi igraci su odlicna stvar ali oscilacije koje prave u igri i nestrpljenje kod navijaca ne idu zajedno.Guest007 je napisao/la:E sad se u potpunosti slazem sa Vladom da treba dovoditi mlade i talentovane igraceDanas iz selje meda nisu mogli, sve istroseni djuturumi od 30 i kusur godina.. Pretrcali smo 3 puta vise od njih. Nemaju oni igru. Imaju Stevanovica koji im kroji igru. On kad im ode, tu im je i kraj. Nemaju igraca za trku.
Mora Sloboda imati dva tri iskusna Vuka jer protiv Zelje ti iskusni bi priveli kraju utakmicu 2:1,ali eto tako je kako je,valja sad malo i trpiti.
Zeljo nam je uzeo 4 boda u dvije utakmice a nije bio bolji ni u jednoj.Realno su trebali bod uzeti u obje
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- Beduin
- Kontakt:
A sta je bilo to na pocetku utakmice, koga se ko sjetio?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ljudi ocigledno na sve nacine marketinski pokusavaju probuditi ovo. Ovo danas je stvarno gospodski bilo, da se neko sjeti ljudi koji decenijama vole Slobodu bez da traze ista za uzvrat. Ulaz za djevojke i djecu isto je bio pogodatk, ljepse ako nista pogledati tribine. Onda i ta transparentnost, pa web itd. Mnogo se radi na svemu sto smo Azmiru zamjerali, ali dzaba kad se raja ne lozi, slabo je ovo i danas bilo-preslabo.
Nisam stig'o na pocetak utakmice, dos'o u 25. minuti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja boljih trebi ni u Vivi ne vidi. Samo dzaba za djevojke.
- Beduin
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Da nisi onoliko urlao "u blok, u blok" možda bi se i sjecao. Možda su ti od urlanja popucali neki kapilari u mozgu.Chinaglia je napisao/la:koji zicer je imao Zec, ne sjecam se toga

075 ❤
075 ❤
E druze ja sam na tusnju redovniji od tebe, smijem se kladitzlajci je napisao/la:Ovaj Gost 007 je spamator, nije naš, čisto da se zna.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Zlajci se pojavi da samo proziva
- Beduin
- Kontakt:
Bilo je medju Fukarama stare raje, drago mi je bilo ih vidjeti, moze to biti bolje u dogledno vrijeme ako tribinu preuzme ambiciozniji momak sa vise smisla i forsiranja tog ultras stila.Guest007 je napisao/la:Sto se tice brojnosti Fukara, broj nije opao, vec se samo ''rasuo'' po sjeveru
Ovi momci iz udruzenja trebaju napravit sastanak sa upravom i dogovorit da se ogradi jedan sektor gdje ce ulaziti samo osobe sa kartom iz FFC, tj oni koji posjeduju clansku karticu Fukare TZNe moze se karta dobit' u pola cijene da odes sjedes i jedes kospe.
Fino ogradit jedan sektor i svako ko kupi kartu u udruzenju ulazi na taj sektor pa cemo vidjet' kako se ondaa puni
075 ❤
075 ❤
Stvarno ne znam po cemu je zakljucio da nisam navijac Slobode, nigdje veze haha..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zlajci se pojavi da samo proziva
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Gospodin covjek.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zlajci se pojavi da samo proziva
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma bratee, gledam vako kad je utakmica onu raju koja je prosle sezone bila standardna u kopu na svakoj tekmi sjede i ispijaju kafeBeduin je napisao/la:Bilo je medju Fukarama stare raje, drago mi je bilo ih vidjeti, moze to biti bolje u dogledno vrijeme ako tribinu preuzme ambiciozniji momak sa vise smisla i forsiranja tog ultras stila.Guest007 je napisao/la:Sto se tice brojnosti Fukara, broj nije opao, vec se samo ''rasuo'' po sjeveru
Ovi momci iz udruzenja trebaju napravit sastanak sa upravom i dogovorit da se ogradi jedan sektor gdje ce ulaziti samo osobe sa kartom iz FFC, tj oni koji posjeduju clansku karticu Fukare TZNe moze se karta dobit' u pola cijene da odes sjedes i jedes kospe.
Fino ogradit jedan sektor i svako ko kupi kartu u udruzenju ulazi na taj sektor pa cemo vidjet' kako se ondaa puni

NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma treba pocet udarat nedat plakat
Jutro jutro..

Jutro jutro..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.