FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cena » 15 avg 2010, 14:57

Bruka sa povredama ,a sad belaj i sa Hadjiom i Kojasevicem i on nece igrati protiv Celika ,pa koce ih mjenjati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2010, 14:59

cena je napisao/la:Bruka sa povredama ,a sad belaj i sa Hadjiom i Kojasevicem i on nece igrati protiv Celika ,pa koce ih mjenjati.
Trebali bi Muharemovic i Scepanovic,neznam sta Mirza misli sa Ledetom i na koju ce ga poziciju gurati al mislim da je najrealnije da on ode desno a Arsenijevica prebaci lijevo naravno ako Muharemovic bude spreman za tu utakmicu,a Scepanovic i onako igra poziciju koju igra Kojasevic,a i Todorovic ce biti tu pa mozda i on zaigra na lijevom beku mada je podbacio protiv Slavije kao i vecina ekipa na kraju krajeva
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 avg 2010, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 15 avg 2010, 15:00

Ja se nadam da ce Piksi ipak biti spreman
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 16:46

Ja bih sve dao da imam nekada pogledati tekmu uzivo od 21:00,pogotovo u ovo letno doba kada su i navecer temperature izmedju 25-30.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 15 avg 2010, 16:51

Devil je napisao/la:Ja bih sve dao da imam nekada pogledati tekmu uzivo od 21:00,pogotovo u ovo letno doba kada su i navecer temperature izmedju 25-30.

Pa ne vidim razlog da ne dodes na Kosevo protiv Celika u srijedu bice lijepa atmosfera,a nadam se i tekma i uzivas kao i mi koji imamo tu privilegiju da navijamo za Sarajevo.

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 15 avg 2010, 17:00

tek sad vidjeh go Jahovica, mora od prve igrat, Hadzija me sjebo pravo...
Todorović trenira s drugom ekipom zbog nastupa protiv slavije, nadam se da ce dobro razmisliti kako treba igrati za Sarajevo, ako Koja majstor nebude igrao tuga, lik prejeben igrac niko mu nista nemoze.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 avg 2010, 17:03

Šta sad serete za ovaj termin u 21 ??? Po meni odličan termin fino iftarit pa na stadion :)
Velika šteta za Hadžiju, ali siguran sam da će on to izdržati :(
Kojašević će valjda biti spreman do Zrinjevaca, a u srijedu ubaciti Vučinu i Ledeta i gotova stvar.
Slažem se da Jahović treba igrati prije Avdića, a ova taktika Mirze se ubila sa gostovanja :D
Samo je presmješan mali Suljić dres mu do koljena :D :D :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 17:09

cena je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja bih sve dao da imam nekada pogledati tekmu uzivo od 21:00,pogotovo u ovo letno doba kada su i navecer temperature izmedju 25-30.

Pa ne vidim razlog da ne dodes na Kosevo protiv Celika u srijedu bice lijepa atmosfera,a nadam se i tekma i uzivas kao i mi koji imamo tu privilegiju da navijamo za Sarajevo.
Hocu da gledam "komsije" u LP,a dosao bih da oni ili vi igrate u utorak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 15 avg 2010, 17:09

dzenan01 je napisao/la:Šta sad serete za ovaj termin u 21 ??? Po meni odličan termin fino iftarit pa na stadion :)
Kojašević će valjda biti spreman do Zrinjevaca, a u srijedu ubaciti Vučinu i Ledeta i gotova stvar.
Slažem se da Jahović treba igrati prije Avdića, a ova taktika Mirze se ubila sa gostovanja :D

Termin po meni super nikog ne branim,ali u Suljicu ima nesto, volim igrace koji traze loptu, jer to samo rade igraci koji su samouvjereni u sebe.To za dres ne znam sta da kazem takve je konstrukcije stim da je on jako mlad postepeno ce nabaciti masu i mislim da ce od njega biti dobar igrac.

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 15 avg 2010, 17:12

dzenan01 je napisao/la:Šta sad serete za ovaj termin u 21 ??? Po meni odličan termin fino iftarit pa na stadion :)
o mom trosku nek mu odnesu kod snajdera da se ono smanji....al je decko cigra prava steta sto ne dade go iz one sanse valjalo bi mu za samopouzdanje i sve ostalo ipak on ima 18 godina....SEJTANE ZVJERKOOOOO.... :evil: :evil:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2010, 17:13

Ove 3 tekme na kosevu moramo pobjediti i vjerujte vec tad cemo pricat drugu pricu.....zaboravimo slaviju i okrenimo se ovim narednim utakmicama,prvo ciganskoj slobodi vratiti za proslu godinu a onda uz veliku podrsku navijaca pobjediti i celik i svinjski

SARAJEVO SAMPION 8-)
U pobjedu sam siguran 1000%...mozda je vrijeme za neku ubjedljivu pobjedu
3-0 za nas..realno 8-) :D
dozvolite da se citiram poslije utakmice sa slavijom i prije tekme sa slobodom 8-) 8-) :D mada jos ove dvije na kosevu moramo dobit i hocemo aBd 8-) 8-)

Nazalost povreda hadzica je sve potresla :cry: :cry: damir je puno dao ovome klubu i svi smo uz njeg....sada ce nam veliki problem biti lijeva strana...ili da se cudo desi pa da todorovic pocne dobre partije pruzat :| :| :roll: mozda bi uprava trebala razmislit o dovodjenju lijevog beka...ili arsenijevica prebacit tamo kad lede bude spreman i da on zauzme poziciju desnog bocnog sto ce i biti mislim...

malo me strah te lijeve strane sad..svakako smo deficitarni bili na toj poziciji a sa povredom hadzije jos vise

i kojasevic je upitan za celik... :| :| :roll: :roll: veliki problemi sa povredamo odmah na startu al moramo nekako to prevazic i pobjediti jos ove dvije kuci i mozda vec tad preuzeti prvo mjesto sto bi bila velika odrednica za nastavak sezone

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 avg 2010, 17:46

Botelho se jutros nije pojavio na treningu ali sinoc je u drustvu "kaznjenih" igraca u lozi gledao utakmicu, amerikanac jos trenira sa B timom

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 18:30

slika
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 19:10

Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 19:11

dino lj je napisao/la:Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
Bio bi vise i red,dosto je vise bilo raznih sela
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2010, 19:12

dino lj je napisao/la:Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
Dobro zapažanje :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 15 avg 2010, 19:56

ma aBd bice sve ovo ok..dok se to poslozi..ako vec i nije :F ... :) sinoc kad sam vidio prvi napad koajsevica..omdah sam znao nema Sloboda sanse :))
1946

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 avg 2010, 19:56

Sta je pitari sta sam ja napiso ha.Sad druga prica,a bili ste se raskukali.Moji me pojedini napadose sto sam reko da cete uzet ove iduce tri tekme.Ma bolje vi nego ovi snjima nemam nista a havera pitara puno.Jedino za derbi tu vam ne oprastam.Vozdra.3 Sarajevska kluba ce se borit ove godine za sami vrh.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 15 avg 2010, 20:21

NEMA:
--Sir Amara Osima
--Titule...preko Miljacke neko odnio ^^ ko li Boze??
--bodove u Ligi (BORBA ZA OPSTANAK) JER JE OVO SLABO I ZA MOCNI TRAVNIK

IMA:
--Titulu na Svetom Hramu
--Kup
--DAMIRA KOJASEVICA PIKSIJA I ASMIRA SLUJICA
--Hadziju

STA JE PRVO,A STA DRUGO???

EDIT:malo zezanja sa komsijama :))
1946

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 20:47

Mourinhokilledbarca je napisao/la:NEMA:
--Sir Amara Osima
--Titule...preko Miljacke neko odnio ^^ ko li Boze??
--bodove u Ligi (BORBA ZA OPSTANAK) JER JE OVO SLABO I ZA MOCNI TRAVNIK

IMA:
--Titulu na Svetom Hramu
--Kup
--DAMIRA KOJASEVICA PIKSIJA I ASMIRA SLUJICA
--Hadziju

STA JE PRVO,A STA DRUGO???

EDIT:malo zezanja sa komsijama :))
drago mi je sto navijamo za razlicite klubove :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, keli, n0dix, Nantess, SamoDaKazeem i 63 gosta.