FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slazem se amko123 sa tobom, tako bi ja uradio.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Naša uprava mora donijeti odluku, da li ćemo se okrenuti mladim snagama tipa Vukotić, Šerbečić, Hasanović, Osmanković ili ćemo i dalje lutati pa da nam od osam igrača jedan ili dva budu pojačanja. Prva opcija nam donosi rizik i veću šansu da nam trpe rezultati, a druga opcija nam donosi samo trenutnu satisfakciju i rezultate na blic. Sad će neko reći zašto se to ne balansira, a to je izuzetno teško. Taj čuveni spoj mladosti i iskustva, to se mora raditi sistematski jer mladog igrača moraš istrpiti, pa i pod cijenu rezultata.Zeljo92 je napisao/la:Slazem se amko123 sa tobom, tako bi ja uradio.
Nije baš tako lako donijeti odluku da nam naredne sezone stoperi budu Vukotić (21), Šerbečić (19) i Osmanković (20). Njih sam odabrao slučajno jer su veoma perspektivni, a Vukotić i Šerbečić su vezani ugovorima za svoje ekipe i sigurno bi morali dati neke pare za njih. To znači da ako ih platiš, onda moraju igrati.
Po meni je to ok ako ove sezone uzmemo titulu, onda će naredne biti manji pritisak. Sa druge strane po meni je naredna sezona jedna od najbitnijih u našoj ligi jer će šampion imati ogrmonu šansu za iskorak u UEFA-inim takmičenjima i onaj ko naredne sezone bude prvak će zaraditi do sad nezamislive pare u našem fudbalu.
Samo se nadam da su u klubu veoma ozbiljno shvatili ovu situaciju i da će se maksimalno ozbiljno pristupiti rješavanju ovih problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za Šerbečića treba dati pare jer ima ugovor do 19.7.2019. godine. Tako da odmah nema nikakve šanse da se on dovede.
Besim Serbecic
Contract until: 01.07.2017
Vjeruj ti šta piše na tm-u, a ja ću vjerovati registraciji u savezu.Zeljo92 je napisao/la:Besim Serbecic
Pa i napisao sam gore da su pod ugovorima, ali može se to dogovoriti. Većina klubova će pristati na procenat od narednog transfera, ne svaki naravno, ali Radnik ili Krupa sigurno hoće.arelinho je napisao/la:Za Šerbečića treba dati pare jer ima ugovor do 19.7.2019. godine. Tako da odmah nema nikakve šanse da se on dovede.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha nisam znao da tu gledas, proslijedi link ako ti nije belaj da mogu vidjet i za neke druge.arelinho je napisao/la:Vjeruj ti šta piše na tm-u, a ja ću vjerovati registraciji u savezu.Zeljo92 je napisao/la:Besim Serbecic
Nakon transfera Memiševića iz Radnika u inostranstvo oni neće puštati svoje igrače samo za procente jer su vidjeli sa tim transferom da mogu uzeti dobre pare za njihove uslove. Oni će radije uzeti odmah keš od strane ekipe nego da čekaju naš procenat.Virtu4l je napisao/la:Pa i napisao sam gore da su pod ugovorima, ali može se to dogovoriti. Većina klubova će pristati na procenat od narednog transfera, ne svaki naravno, ali Radnik ili Krupa sigurno hoće.arelinho je napisao/la:Za Šerbečića treba dati pare jer ima ugovor do 19.7.2019. godine. Tako da odmah nema nikakve šanse da se on dovede.
Ne mogu ti dati to da gledaš jer ti moram dati podatke preko kojih ulazim tu. jbgZeljo92 je napisao/la:Aha nisam znao da tu gledas, proslijedi link ako ti nije belaj da mogu vidjet i za neke druge.arelinho je napisao/la:Vjeruj ti šta piše na tm-u, a ja ću vjerovati registraciji u savezu.Zeljo92 je napisao/la:Besim Serbecic
ovo mu je amaterski ugovor jer nisu htjeli da placaju ostetu zvijezdi dok se ne pookaze prvu sezonu tako da ga za nekih 25 milja maraka mozes dovestiarelinho je napisao/la:Vjeruj ti šta piše na tm-u, a ja ću vjerovati registraciji u savezu.Zeljo92 je napisao/la:Besim Serbecic
Treba im dati pare i procenat naravno.arelinho je napisao/la:Nakon transfera Memiševića iz Radnika u inostranstvo oni neće puštati svoje igrače samo za procente jer su vidjeli sa tim transferom da mogu uzeti dobre pare za njihove uslove. Oni će radije uzeti odmah keš od strane ekipe nego da čekaju naš procenat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
20.7.2016. godine potpisao profesionalni ugovor sa Radnikom koji važi do 19.7.2017. godine. Hoćeš da ti slikam da se uvjeriš?amko123 je napisao/la:ovo mu je amaterski ugovor jer nisu htjeli da placaju ostetu zvijezdi dok se ne pookaze prvu sezonu tako da ga za nekih 25 milja maraka mozes dovestiarelinho je napisao/la:Vjeruj ti šta piše na tm-u, a ja ću vjerovati registraciji u savezu.Zeljo92 je napisao/la:Besim Serbecic
Jednostavno treba bjezati od instant uspijeha!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nijedan klinac ovdje se ne budi bez fudbalskih snova, niti je plava boja obicna nijansa.
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati.
Mozes sutra otici zbog novca. Novac se potrosi, slava nikada.
Ko ti moze garantovati da tamo negdje neces pasti, ovdje se brzo vratiti.
Nista nije slucajno, ni da je plavo nebo, ni more... ni da si ti ovdje.
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 2017. i sve ce ti se reci.
M.S 88!
Jao teksta [emoji144] [emoji144]
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati.
Mozes sutra otici zbog novca. Novac se potrosi, slava nikada.
Ko ti moze garantovati da tamo negdje neces pasti, ovdje se brzo vratiti.
Nista nije slucajno, ni da je plavo nebo, ni more... ni da si ti ovdje.
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 2017. i sve ce ti se reci.
M.S 88!
Jao teksta [emoji144] [emoji144]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cuo od jednog navijaca da smo Sesara i Krstanovica kaparisali... belaj pravi majke mi...
Samo jedan go moze promjenit sve...
[emoji102] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
DbCooper je napisao/la:Cuo od jednog navijaca da smo Sesara i Krstanovica kaparisali... belaj pravi majke mi...
Ne znam je li ofirno , ali ako profesor doktor Miroslav Stevanovic trazi 250 hiljada za godinu , ne vidim nikakvu smetnju da mi(navijaci) skupimo pola , a pola nek daju gospoda iz uprave
MIRO OSTANI

MIRO OSTANI
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
"Medijski partner" prenosi saopstenja Ultrasa 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Medijski partner perfidno već neko vrijeme vode hajku skrivajući se iza ostalih klubova a istina je da su oni učesnici i organizatori iste za ciljeve i potrebe FK Sarajevo jer su vlasnik i većina novinara navijači tog kluba!Virtu4l je napisao/la:"Medijski partner" prenosi saopstenja Ultrasa
100% goli pitar, isti oni koji su godinama podržavali Dinu i Kusturicu kada su hajcali javnost i slali dopise po euro tijelima da se FK Željezničar istražuje vršeći pritisak na naš klub. Isto se dešava i sada.
Pametnom dosta, budali nije kada bi ga po glavi argumentima udarao!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Čekamo da objave saopštenje HZ i Fukara
Hajde Željo molim te ugasi g0vna
Hajde Željo molim te ugasi g0vna
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.