FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gigant » 15 avg 2010, 15:02

guber90 je napisao/la: Od djecaka za tebe, sezon 2009/2010 lista kartona:
slika
Evo i link pa provjeri ako nevjerujes:
http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/
Ovo dokazuje koliko ti zapravo "ciko" jesi objektivan.
Djecace, jesi li ti stvarno glup ili se pravis...kakve veze ima broj kartona, upravo ti o tome i govorim..da ste vi DOMACINSKE ekipe, koje na svom terenu KASAPE, a da im se za to NE SVIRAJU prekrsaji, i NE DAJU kartoni...mozda da ti nacrtam!!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 15:08

realno beze pisete da su tuzla i travnik isto kad nije tacno bar ono sto sam ja gledao vlastitim ocima , u zadnjih nekoliko godina prisustvovao sam navedenim utakmicama i nije ni slicno sto od kvaliteta igre do uslova za igru ,travnik igra koljacki bez ikakvog kvaliteta sa kontantnom zeljom za naguravanja neka po terenu a pri tome im sudije pruzaju pomoc uveliko,u tz se igra cvrsce nego na ostalim gostovanjima ali sad nesto da je to na noz i nije,zadnja tekma sloboda zeljo je bilo i vise nego korektno na terenu i izgubili smo samo radi svoje igre i lose realizacije,naravno bilo je tu i puno prekrsaja ali ni slicno ovom sto se ponavlja u travniku iz godine u godinu

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 avg 2010, 15:11

Gigant je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Od djecaka za tebe, sezon 2009/2010 lista kartona:
slika
Evo i link pa provjeri ako nevjerujes:
http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/
Ovo dokazuje koliko ti zapravo "ciko" jesi objektivan.
Djecace, jesi li ti stvarno glup ili se pravis...kakve veze ima broj kartona, upravo ti o tome i govorim..da ste vi DOMACINSKE ekipe, koje na svom terenu KASAPE, a da im se za to NE SVIRAJU prekrsaji, i NE DAJU kartoni...mozda da ti nacrtam!!!!
Pa dobro ovo pokazuje nivo tvoje inteligencije "ciko", de mi onda objasni sta ti hoces, bez argumenata da kazes eto tako je i tacka, e nemoze "ciko", to nikako nemoze. Takodjer je zanimljivo da ti uopste to ne sviranje prekrsaja, ne davanje kartona nisi ni spomenuo, nego sada kada ti ja to navodim kao argument si spomenuo. Ja sam sa tobom zavrsio svaku diskusiju, jer se na tvoj nivo inteligencije i nacin rasprave ne zelim da spustam.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 15:18

U Tuzli se igra malo cvrsca igra,sto mnogima ne odgovora cvrsca igra,vec razina balerine,i kad ga malo udaris previja se po terenu ko da ga je auto udarilo.Travnik igra najgrublju igru i to svi znamo,al kako opisujete igru Slobode ko da ubija igrace na terenu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 16:08

TheDinoRules je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Travnik, Sloboda - Napravite sebi ligu koja će imati ime "HRKLJUŠ" ili "MESARI"! Ovo što vi igrate ovo se ne može nazvati fudbalom. Ne znam od kad je fazon povrijediti igrača na utakmici. Neka nova pravila :lol:
Pa to se nijedan igrac u svijetu ne povrijedi :lol: :lol: daj ne nasmijavaj me matereti,cuj jel fazon povrijedit igraca,pa to nigdje se igrac ne povrijedi.Idi lijeci se jarane,bolje i to nego ovdje se izvaljivat :lol:
hahahaha .. matereti!? Inteligentni ljudi će shvatiti šta sam htio reći. A to je da je vama fazon povrijediti igrača. 3 boda su vam važnija nego nečija karijera. Ali dobro, ti si glup pa ne možeš shvatiti neke stvari ;)
I ti si glup za neke stvari pa se ne zalimo.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 15 avg 2010, 16:48

Slobodi puno srece u nastavku sezone i naravno da 14-o kolo izgube 1:0 :D

P.S Ova djevojka sto je bila na Kosevu je veca navijacica od pola forumasa ;) Nije Ajla nego Jaca 8-) Fukare znaju o kome je rijec ;)
A C A B !

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 16:55

Emir_ZENICA je napisao/la:Slobodi puno srece u nastavku sezone i naravno da 14-o kolo izgube 1:0 :D

P.S Ova djevojka sto je bila na Kosevu je veca navijacica od pola forumasa ;) Nije Ajla nego Jaca 8-) Fukare znaju o kome je rijec ;)

Fakat sam se iznenadio kad sam je vidio na tribinama.Puno srece i vama crveno-crna braco. 8-)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 15 avg 2010, 17:03

Urban Batalion je napisao/la:

Fakat sam se iznenadio kad sam je vidio na tribinama.Puno srece i vama crveno-crna braco. 8-)
Sto si se iznenadio,koliko znam ona nije bojkotovala utakmice,mislim gostujuce,i u Zenici je bila prosle sezone.A neki dan je bila kod nas na pivi :D pravo dobra cura...raja prava :D

P.S Oderite Selju :lol:
A C A B !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 avg 2010, 17:53

harry_90 je napisao/la:U Tuzli se igra malo cvrsca igra,sto mnogima ne odgovora cvrsca igra,vec razina balerine,i kad ga malo udaris previja se po terenu ko da ga je auto udarilo.Travnik igra najgrublju igru i to svi znamo,al kako opisujete igru Slobode ko da ubija igrace na terenu.

Jesul to oni igrači Slobode što u gostima provedu više vremena ležeći nego trčeći ili neki drugi?! Jedni tim u historiji bh fudbala za kojeg je komentator na radiju rekao "domaćini se izležavaju i optruiraju igru." ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 17:57

elSaik je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:U Tuzli se igra malo cvrsca igra,sto mnogima ne odgovora cvrsca igra,vec razina balerine,i kad ga malo udaris previja se po terenu ko da ga je auto udarilo.Travnik igra najgrublju igru i to svi znamo,al kako opisujete igru Slobode ko da ubija igrace na terenu.

Jesul to oni igrači Slobode što u gostima provedu više vremena ležeći nego trčeći ili neki drugi?! Jedni tim u historiji bh fudbala za kojeg je komentator na radiju rekao "domaćini se izležavaju i optruiraju igru." ;)
Pa svaki igrac izlezava se na terenu kad ga neko udari,pa u evropskim utakmicama se igraci izlezavaju,a ne vi digli se protiv Slobode ko da ubija na terenu ccc.Stvarno ne razumijem zasto vam toliko Sloboda smeta,vi svi igrate fudbal na razini Barce,Reala,Bayerna itd.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:59

elSaik je napisao/la:

Kad hoce da igraju onda igraju kad nece onda nece.Hebe se njima u biti rade sta hoce zbog toga je Sloboda u zadnjih par sezone izmjenjala kamara trenera.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 18:01

Emir_ZENICA je napisao/la:Slobodi puno srece u nastavku sezone i naravno da 14-o kolo izgube 1:0 :D

Kako ce SLoboda izgubit 1:0,samo 0:1 :D al eto sam si dao rezultat koji odgovara domacoj ekipi,a to je Sloboda :mrgreen: Crnka je non stop na tekmama Slobode,mozda najveca navijacica sto se tice navijackih skupina u BiH,gdje ima i djevojaka.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 15 avg 2010, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:25

harry_90 je napisao/la:

Kako ce SLoboda izgubit 1:0,samo 0:1 :D al eto sam si dao rezultat koji odgovara domacoj ekipi,a to je Sloboda :mrgreen: Jaca je non stop na tekmama Slobode,mozda najveca navijacica sto se tice navijackih skupina u BiH,gdje ima i djevojaka.
Pozitivna strana price Fukare. ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 avg 2010, 18:28

Što s´ se iznenadio :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:35

Frutek je napisao/la:

Što s´ se iznenadio :?
Iskreno rijetko je sam je vidjo na tribini.Ne gledam puno okolo, a i mrsko mi se bilo raspitivati. 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 18:38

Jaca je non stop na tribini,i kad igramo kuci i na strani,svaka joj cast.Al haj necemo vise o njoj,pred nama je mec sa Zeljeznicarem,koji moramo uzeti.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:39

harry_90 je napisao/la:Jaca je non stop na tribini,i kad igramo kuci i na strani,svaka joj cast.Al haj necemo vise o njoj,pred nama je mec sa Zeljeznicarem,koji moramo uzeti.
Bice to dobro jos ako bude kisa padala ima da dobijemo taj mec. 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2010, 18:41

harry_90 je napisao/la:Jaca je non stop na tribini,i kad igramo kuci i na strani,svaka joj cast.Al haj necemo vise o njoj,pred nama je mec sa Zeljeznicarem,koji moramo uzeti.
Samo da se ne ponovo kisa kao protiv Travnika .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2010, 18:45

to si upravu i oduvjek imam veliki repekt za nju, alii odkud ba vama ljudi pravo da pisete imena ljudi na ovom forumu?.. dajte ba malo saberite se ipak svi znamo kako danas gledaju na navijace u nasoj zemlji.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:46

harry_90 je napisao/la:
Samo da se ne ponovo kisa kao protiv Travnika .
Treba da se ponovi.Nasi bi igrali kao protiv Travnika i onda bi bilo dobro. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 10 gostiju.