FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 30 apr 2017, 13:55

Ova sezona je puno obećavala al' na kraju samo smo uzeli titulu Bundeske, Carlo je razbio mit da je specijalist za kup takmičenja. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 apr 2017, 15:41

Kad osvojimo titulu radujem se isto kao da smo izborili korner u utakmici. Pa kup je veća draž, radi finala i jedne tekme, iako je nebitan trofej u odnosu na ovo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 30 apr 2017, 17:27

Dakle to je to 5 uzastopna titula.Sve cesttike nasoj svetinji ,svim ljudima ,igracima bajerna,navijacima i simpatizerima.Lijepo je ovo cuti 5 uzastopna titula .Ruku nasrce meni je BL postala apsolutno negledeljiva vise ,nemam volje da je gledam uopste izuzev meca sa domuzom i moda ponekim manjim derbijem i to je sve, ostalo spdacina zesca.Mi aposlutno nemamo nikakvu konkurenciju u BL.Ne vidimi ekipu koja u narendom periodu moze osvojiti Bl izuzev bajerna .Bl pod hitno mora nesto uraditi u pogledu konkurentnosti same lige .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2017, 00:44

slika

Bio je to prohladni 13 Novembar davne 2002 kada je omaleni dečko sa 19g debitovao za Bayern u CL protiv Lensa,...eh što godine lete.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 maj 2017, 01:02

Saurman je napisao/la:slika

Bio je to prohladni 13 Novembar davne 2002 kada je omaleni dečko sa 19g debitovao za Bayern u CL protiv Lensa,...eh što godine lete.
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 maj 2017, 01:26

Mogao bi ovaj Adler kod nas, ovaj hsv je zreo za cvajte (napokon). Ako vec Sven ide..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 maj 2017, 10:24

slika

:bow: :salut:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 01 maj 2017, 15:52

Neznam sta vi mislite ali mene je coman prinatno iznenadio protiv wolfsburga s obzirom da je proveo veci dio sezone na klupi izuzetno dobro je odigrao i nadam se da ce sada jos vise igrati jako je brz i prodoran i mislim s obzirom da mu je samo 20 god da moze jos mnogo napredovati.....isto mislim i za sanchesa da bi za par tekmi postao puno sigurniji i bolji mada citam da ce ako nastupi jos jednom u ovoj sezoni bayern morati platiti benfiki jos 5 mil pa nesto nisam siguran da ce igrati...nadam se da grijesim
A kimich tacno mislim da je steta da on igra desnog beka mislim da je fantasticno zamjenio alonsa......

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 maj 2017, 18:57

Jos 1 utakmica i novih 5 milioncica na racun Benfice za Renata :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 maj 2017, 22:43

Tu jednu utakmicu ce odigrati negdje sredinom sljedece sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 maj 2017, 00:43

Poslace ga švercer na pozajmicu, samo da ne plati.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 maj 2017, 12:20

Balance je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:
Okosnica ekipe nam ima 28-31 godine. Neuer, Hummels, Boateng, Martinez, Vidal, Muller, Lewa. Logično je da se na ljeto kupi jedno krilo. Od vrhunskih koji su na tržištu više manje samo Sanchez odgovara cijeni i kvaliteti. Ako uzmemo njega po meni je to logičan potez jer će momčad i dalje ostati snažna i borit će se za naslov Lige Prvaka. Uz ostale igrače koji su već lagano ušli u godine, ovo bi bio još jedan potez koji bi osnažio ekipu i istovremeno bi ostali konkurentni. Kažem, logičan potez jer su gore navedeni igrači u najboljim godinama i njima ne bi bilo pametno dovoditi Brandta, Gnabrya i slične. Realno, njima ostaje također jedno 2-3 vrhunske sezone i polako će i oni početi padati.

E sad je na upravi da osnaži ekipu sa jednim vrhunskim krilom i tako nastavimo imati TOP ekipu i slijedeće, kažem 2-3 godine. Ako želimo ostati u europskom vrhu taj ili sličan transfer moramo napraviti. U ovom trenutku sve ostalo nema smisla zbog najboljih igračkih godina najboljih igrača.
Bravo!!!!!
Isto razmisljamo i slazem se u svemu sto si napisao. Samo bi jos nadodao da nam ipak nije dovoljan samo jedan vrhunski igrac ukoliko je cilj liga prvaka. Uz krilo, potreban je top vezni i bek. Vjerujem kad bi se odlucili toliko osnaziti ekipu da bi mogli odraditi takva 3 transfera, ali to se ipak nece dogoditi. Kako god, dva top igraca mozemo i moramo dovesti, uz krilo mozda bi najbolje bilo da to bude neki vezni posto za poziciju desnog beka ne znam da li ima nekog dostupnog, a kvalitetnog izbora.

Nemamo vremena dovoditi neke talente i nedokazane igrace i cekati da se razviju ukoliko zelimo pucati na najvise ciljeve jer do tada ce nam igraci koji su sad okosnica tima postati veterani i onda smo opet tu gdje smo sada.
Prije svega pozdrav tebi @Balance. Lijepo je vidjeti da si tu i da pratiš situaciju. :D

Slažemo se, situacija je jasna, nadam se da će uprava tako i postupiti jer sve suprotno bi bilo izuzetno loše za okosnicu ekipe. A okosnici ekipe baš fali taj jedan igrač prevage pošto su Robbery već na zalasku.

Ne smijemo ponoviti još jednom ovakvu sezonu što se tiče vjerovanja u Robberya unatoč svim emocijama koje nas ponesu kad razmišljamo o njima. Teško je priznati i meni, ali ova sezona mi je dokazala da obojica već polako padaju. Ribery je pao puno više ove sezone nego Robben, istina, ali je i jednu godinu stariji tako da teško da će i Robben zadržati ovu razinu.

Što se tiče veznih, ne znam šta da kažem pošto bih volio vidjeti vezu koju čine Martinez, Vidal, Thiago, Kimmich, Sanches, Rudy. Mislim da je to sasvim dovoljno jer jednostavno ( moje subjektivno razmišljanje ) bih volio da redovno gledam kako igraju Sanches i Kimmich u vezi. Da se lagano razvijaju i postaju sve bolji i bolji kako bi mogli preuzeti glavne uloge u sredini za 2-3 godine.

Zato se slažemo da nam mora doći TOP desni bek. Bila bi šteta da nam od mladosti školovani zadnji vezni Kimmich igra desnog beka. E sad, ne pratim baš previše ovu sezonu pa ne znam ko bi taj igrač mogao biti.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 maj 2017, 12:35

sljivo je napisao/la:Ne interesuje me ni Pep ni Karlo. Nemam šta više reći. Ne znam zašto sam i ovo počinjao, ali eto, nadovezao sam se na post koji kaže da je uspješna sezona ako uz prvenstvo osvojimo i kup tako da sam napisao da bih to mogao i ja sa ovakvim igračima, isto onako kako je i meni bilo odgovarano kad sam govorio da je 4 zaredom historijska titula i da je to razlog uspješne sezone bez obzira na LP.
Također, jedan je povrijeđivao igrače, kod drugog nesreća, prvi tjerao doktore, trenere, travu, a drugi ima očinski odnos prema svima, kod prvog Gotze loš jer mu ovaj ne da da igra na njegovoj poziciji a kod drugog Muller loš jer nešto nije dobar u glavi. Kod jednog kad je Javi u odbrani to je ubleha a kod drugog, on nema drugog rješenja. Kod jednog debakl ispast 0-5 u polufinalu sa boljom igrom a kod drugog časno jer je Real imao 101 šut na gol a mi dva. Kod jednog se on isti krivio za sve, a kod ovog evo počinju i Lewa, Vidal i Thiago biti krivci, a oni su uz Neuera jedini razlog zašto smo i došli dovde u svim takmičenjima. Oba trenera imaju mana, to je jasno ali ove stvari me smetaju i na njih se često osvrćem i zbog njih raspravljam. Karla ne gotivim, da se razumijemo, pogotovo nakon odnosa prema mlađima, nikako mi ne miriše, ne u smislu da neće donijeti LP nego u pitanju šta će ostaviti iza, mašinu ili ruševinu?
Da idem odgovarati argumentima opet bih napisao 2 stranice, i opet ne bi imalo smisla. Mišljenja nam se razilaze pošteno tako da nema smisla nastaviti bilo kakvu diskusiju. Poštujem tvoje razmišljanje iako se ne slažem ali nema smisla prepucavati se kad nitko neće popustiti. ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 maj 2017, 12:17

SportBILD: First discussions have reportedly taken place between #FCBayern & Arsenal regarding Alexis Sanchez. #AFC
SportBILD: #FCBayern are also interested in Leon Goretzka, whose Schalke deal expires next summer.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 maj 2017, 13:08

Navodno imamo 190 miliona na raspolaganju za pojacanja ovo ljeto.U ekipi nece biti revolucije ali ce biti ucinjeno ono sto treba ,barem po rijecima nase uprave
Jucer su se objavile vijest kako je barcelona zapela za henrichsa sto je potaknulo resckea da odmah stupi u kontakt u vezi toga i navodno je bayern jako zagrizao.Henrichs je u zadnje vrijeme u drugom planu u bayeru jer vjerovatno ide na ljeto a posto ce barcelona vjerujem inzistirati na belerinu mislim da ce benjamin na kraju zavrsiti kod nas,pogotovo ako kimmich u preostala 3 susreta u veznoj liniji odigra na razini na kojoj je bio protiv vukova
Od ostalih igraca koji bi trebali doci u sabener strasse najizgledniji su goretzka,brandt ,gnabry i kao transfer bomba alexis sanchez
Potonji ima istog agenta kao i vidal sto bi nam trebala biti prednost u odnosu na juventus te city u koji ga arsenal nece pustiti jer ne zeli pojacavati rivale

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2017, 13:33

Jel ovdje ima i dalje strucnjaka, koji smatraju da odlazak Kroosa nije gubitak :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2017, 13:40

schickeria je napisao/la:Navodno imamo 190 miliona na raspolaganju za pojacanja ovo ljeto.U ekipi nece biti revolucije ali ce biti ucinjeno ono sto treba ,barem po rijecima nase uprave
Jucer su se objavile vijest kako je barcelona zapela za henrichsa sto je potaknulo resckea da odmah stupi u kontakt u vezi toga i navodno je bayern jako zagrizao.Henrichs je u zadnje vrijeme u drugom planu u bayeru jer vjerovatno ide na ljeto a posto ce barcelona vjerujem inzistirati na belerinu mislim da ce benjamin na kraju zavrsiti kod nas,pogotovo ako kimmich u preostala 3 susreta u veznoj liniji odigra na razini na kojoj je bio protiv vukova
Od ostalih igraca koji bi trebali doci u sabener strasse najizgledniji su goretzka,brandt ,gnabry i kao transfer bomba alexis sanchez
Potonji ima istog agenta kao i vidal sto bi nam trebala biti prednost u odnosu na juventus te city u koji ga arsenal nece pustiti jer ne zeli pojacavati rivale
:opaopa: za mene i moj Die Mannschaft best case scenerio.

Kroos - Khedira
Weigl - Kimmich
Goretzka- Dahoud :opaopa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2017, 14:20

slika

The 6 players mentioned were: Lahm, Neuer, Robben, Ribéry, Schweinsteiger and Kroos

Lahm: "After the game, it was said everywhere that the system did not work, but in fact, it was not really his [Pep's] system"

:think:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 maj 2017, 14:21

Besic je napisao/la:slika

The 6 players mentioned were: Lahm, Neuer, Robben, Ribéry, Schweinsteiger and Kroos

Lahm: "After the game, it was said everywhere that the system did not work, but in fact, it was not really his [Pep's] system"

Meh, ne zanima nas to... Nama je Pep i ove godine kriv :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 maj 2017, 14:26

harden je napisao/la:
Besic je napisao/la:slika

Meh, ne zanima nas to... Nama je Pep i ove godine kriv :mrgreen:
I naredne će biti, i sve tako dok ne uzmemo LP. Tada će to biti zasluga trenera koji bude tu a Pep će konačno u Minhensku mirovinu. Nadam se da taj dan dolazi što prije. :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.