FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
toliko o ljubavi prema FK Sloboda Tuzla :kafa:
Razlozi zašto ja rijetko dolazim na Tušanj u zadnje vrijeme su opravdani. Nemam uslove da radim dole, tako da uživam kod kuće, jer sam tu dosta produktivniji.Chinaglia je napisao/la:toliko o ljubavi prema FK Sloboda Tuzla

Tebe nema zato što u to vrijeme obično igra Lazio.

-
- Kontakt:
šteta velika, nadam se da će nam se negdje vratiti ovo, po mogućnosti protiv Radnikazlajci je napisao/la:Šteta što izgubismo 2 boda jer dugo lošija ekipa nije gostovala na Tušnju.
1 na 1 Zeca i Smajića, stativa Zilkića. Baš šteta.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Radnik je bas los ove sezone, nije to ona ekipa od prosle godine, 2x smo ih nadigrali u Bijeljini i u obje su mogli primiti vise golova tako da bi na Tusnju trebali uzeti 3 boda. Za tu utakmicu trebaju dzaba ulaz staviti ako Sarajevo izvuce povoljan rezultat protiv SB u prvoj utakmici, **** i sezonske i prihod od ulaznica ako nam ta utakmica znaci Europu a na Tusnju pred makar 5 000 gledalaca padaju i jaci od Radnika. Europa bi nas izvukla iz svih govana jer bi pokrili sve dugove osim reprograma s parama samo od tog pretkola
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
ma ja sam siguran da cemo mi biti 4. mjesto, ali me strah Kupa jer sam skoro pa siguran da ce ŠB osvojit jer su kvalitetni a moći će odmarati ekipu dok će se Sarajevo boriti na oba fronta a koriste samo 12-13 igrača...pinoglavi je napisao/la:Radnik je bas los ove sezone, nije to ona ekipa od prosle godine, 2x smo ih nadigrali u Bijeljini i u obje su mogli primiti vise golova tako da bi na Tusnju trebali uzeti 3 boda. Za tu utakmicu trebaju dzaba ulaz staviti ako Sarajevo izvuce povoljan rezultat protiv SB u prvoj utakmici, **** i sezonske i prihod od ulaznica ako nam ta utakmica znaci Europu a na Tusnju pred makar 5 000 gledalaca padaju i jaci od Radnika. Europa bi nas izvukla iz svih govana jer bi pokrili sve dugove osim reprograma s parama samo od tog pretkola
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zato i jest bitna utakmica na Kosevu da ih oprostimo od prvenstva. Oni ce obje titule ispusiti ako budu isli na obje jer im gradski derbi u iks ide a i u Mostaru im je bod plafon jer su i na Kosevu slabiji bili protiv ZrinjskogSlobodaTuzla1919 je napisao/la:ma ja sam siguran da cemo mi biti 4. mjesto, ali me strah Kupa jer sam skoro pa siguran da ce ŠB osvojit jer su kvalitetni a moći će odmarati ekipu dok će se Sarajevo boriti na oba fronta a koriste samo 12-13 igrača...pinoglavi je napisao/la:Radnik je bas los ove sezone, nije to ona ekipa od prosle godine, 2x smo ih nadigrali u Bijeljini i u obje su mogli primiti vise golova tako da bi na Tusnju trebali uzeti 3 boda. Za tu utakmicu trebaju dzaba ulaz staviti ako Sarajevo izvuce povoljan rezultat protiv SB u prvoj utakmici, **** i sezonske i prihod od ulaznica ako nam ta utakmica znaci Europu a na Tusnju pred makar 5 000 gledalaca padaju i jaci od Radnika. Europa bi nas izvukla iz svih govana jer bi pokrili sve dugove osim reprograma s parama samo od tog pretkola
Na kraju krajeva jeb.aji ga sta god da bude, makar se vidi da finih igraca imamo i za sad pije vode Vladina prica o uigravanju nekog tima za vrh tabele, da imamo starije igrace i da nam ide totalni remont na ljeto vise bi zalili
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
bas tako, moramo makar bod uzeti u petak, ja sam jucer navijao za Radnik da ih uzmu cisto da ih izbace iz trke za sampiona, ali eto...pinoglavi je napisao/la:Zato i jest bitna utakmica na Kosevu da ih oprostimo od prvenstva. Oni ce obje titule ispusiti ako budu isli na obje jer im gradski derbi u iks ide a i u Mostaru im je bod plafon jer su i na Kosevu slabiji bili protiv ZrinjskogSlobodaTuzla1919 je napisao/la:ma ja sam siguran da cemo mi biti 4. mjesto, ali me strah Kupa jer sam skoro pa siguran da ce ŠB osvojit jer su kvalitetni a moći će odmarati ekipu dok će se Sarajevo boriti na oba fronta a koriste samo 12-13 igrača...pinoglavi je napisao/la:Radnik je bas los ove sezone, nije to ona ekipa od prosle godine, 2x smo ih nadigrali u Bijeljini i u obje su mogli primiti vise golova tako da bi na Tusnju trebali uzeti 3 boda. Za tu utakmicu trebaju dzaba ulaz staviti ako Sarajevo izvuce povoljan rezultat protiv SB u prvoj utakmici, **** i sezonske i prihod od ulaznica ako nam ta utakmica znaci Europu a na Tusnju pred makar 5 000 gledalaca padaju i jaci od Radnika. Europa bi nas izvukla iz svih govana jer bi pokrili sve dugove osim reprograma s parama samo od tog pretkola
Na kraju krajeva jeb.aji ga sta god da bude, makar se vidi da finih igraca imamo i za sad pije vode Vladina prica o uigravanju nekog tima za vrh tabele, da imamo starije igrace i da nam ide totalni remont na ljeto vise bi zalili
ako Ordagu zadrzimo ili eventualno prodamo za dobru sumu novca, dovedemo novog napadaca, mogli bi sljedece sezone biti ekipa za nesto vise
Evoo i Booro je priznao da je bio penal za nas, ali i za njih
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam snimak na BHT i prikazuju sjever............a bolje da ne snimaju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
docekali smo da Boro ispravno presudi kada smo mi u pitanju, znaci naredne dvije sezone nista opet :lol:
Vitesse osvojio prvi trofej nakon 125 godina. Imamo fore jos 27 znaci hahahah 

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
ko je ba zabio prvi gol za cobane, meni se ucinilo Lendric, na Faceu pise Crnov, a na rezultatima S.Stevanovic
kakav cirkus jebote :urnebes:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dali golove Crnov i Nikolic, ja vidim pisu ljudi za drugi Lendric, a ja kontao dok sam bio na Tusnju dao KerlaChinaglia je napisao/la:ko je ba zabio prvi gol za cobane, meni se ucinilo Lendric, na Faceu pise Crnov, a na rezultatima S.Stevanovic
kakav cirkus jebote

kakav dan, sve pijano drogirano, niko nema pojmaaa, niko nema pojmaaa :opaopa:tuzlak1987 je napisao/la:Dali golove Crnov i Nikolic, ja vidim pisu ljudi za drugi Lendric, a ja kontao dok sam bio na Tusnju dao Kerla :urnebes:Chinaglia je napisao/la:ko je ba zabio prvi gol za cobane, meni se ucinilo Lendric, na Faceu pise Crnov, a na rezultatima S.Stevanovic
Zar je stream bio toliko loš? 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ocoravilo se sinko, ne vidi se na daljinuwobly92 je napisao/la:Zar je stream bio toliko loš? :hmmmmm:
Pa približi sebi monitor sljedeći put
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
il da gledam tekmu preko dvogleda, sta mislis o tomeAerials je napisao/la:Pa približi sebi monitor sljedeći put
il mozda da kupim kakve cale, s dobrom dioptrijom :kafa:
Sto se tice brojnosti Fukara, broj nije opao, vec se samo ''rasuo'' po sjeveru 
Ovi momci iz udruzenja trebaju napravit sastanak sa upravom i dogovorit da se ogradi jedan sektor gdje ce ulaziti samo osobe sa kartom iz FFC, tj oni koji posjeduju clansku karticu Fukare TZ
Ne moze se karta dobit' u pola cijene da odes sjedes i jedes kospe.
Fino ogradit jedan sektor i svako ko kupi kartu u udruzenju ulazi na taj sektor pa cemo vidjet' kako se ondaa puni

Ovi momci iz udruzenja trebaju napravit sastanak sa upravom i dogovorit da se ogradi jedan sektor gdje ce ulaziti samo osobe sa kartom iz FFC, tj oni koji posjeduju clansku karticu Fukare TZ

Fino ogradit jedan sektor i svako ko kupi kartu u udruzenju ulazi na taj sektor pa cemo vidjet' kako se ondaa puni

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
E sad se u potpunosti slazem sa Vladom da treba dovoditi mlade i talentovane igrace
Danas iz selje meda nisu mogli, sve istroseni djuturumi od 30 i kusur godina.. Pretrcali smo 3 puta vise od njih. Nemaju oni igru. Imaju Stevanovica koji im kroji igru. On kad im ode, tu im je i kraj. Nemaju igraca za trku.

NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 4 gosta.