FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2017, 21:59

solinas je napisao/la:Imamo sada sve u svojim rukama doduse pitari moraju kup uzeti.
Nad ordagicem cist penal....Sudjenje sramota...
Mi idemo pitarima a Radnik cini mi se Zrinjskom....
Sada ako ispustimo sansu za 4 mjesto treba nas yebat.
Tih 400 000 maraka od evrope i transfer Ordagica barem kao krpic da bude eto ga 700 000....
Vlado nemamo sta izgubiti napasti pitare pa makar 4-0 izgubili.....igrati za gol vise, jbg sreca prati hrabre.
Radnik igra kuci sa Krupom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 apr 2017, 22:09

Danas odlična utakmica protiv već unaprijed određenog prvaka..
suđenje ponovo sramota..igrači se borili ko lavovi, zaista nemam riječi da opišem današnju borbu..
hairulahović odličan na njeg će se ozbiljno moći računati, smajić mali isto tako, zaista sam prezadovoljan, još daj e pobjeda na kraju bila to bi bilo top ali eto
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2017, 22:15

Ja kako racunam 1 ili 0 bodova na Kosevu nam vjerovatno isto dodje, tako da napasti pa sta bude. Ako ne pobjedimo s 4 boda iz utakmica s Radnikom i Krupom i u 4. smo a valjda smo sposobni uzeti 4 boda protiv ove dvije ekipe na Tusnju.
slika
I izasao vam je penal za nas na protalu http://sportsport.ba/bh_fudbal/kutak-za ... odu/235165
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 30 apr 2017, 22:17, ukupno mijenjano 3 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 22:17

ma realno, Radnik i Krupa su kvalitetne ekipe, tesko ce biti doci do 6 bodova, ni 4 ne bi bila lose
no od tekme do tekme, rastereceno na Kosevo, pa ko zna, odnijeli smo im bod (1-1) u najteze vrijeme

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 apr 2017, 22:25

Moje mišljenje je da na Koševu se trebaju sačuvati igrači koji imaju opasnost od kartona, tako da imamo najjačih 11 za Radnik, gdje nam pobjeda 90 % donosi to 4. mjesto
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2017, 22:28

intercontinental je napisao/la:Moje mišljenje je da na Koševu se trebaju sačuvati igrači koji imaju opasnost od kartona, tako da imamo najjačih 11 za Radnik, gdje nam pobjeda 90 % donosi to 4. mjesto
Na Kosevo sa pjetlicima i skoncentrisati se na dvije tekme poslije te.... presudne su....mada kolaju neke pričece da mi nema sanse licencu da dobijemo...zna li neko nesto vise

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 apr 2017, 22:41

staragarda je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Moje mišljenje je da na Koševu se trebaju sačuvati igrači koji imaju opasnost od kartona, tako da imamo najjačih 11 za Radnik, gdje nam pobjeda 90 % donosi to 4. mjesto
Na Kosevo sa pjetlicima i skoncentrisati se na dvije tekme poslije te.... presudne su....mada kolaju neke pričece da mi nema sanse licencu da dobijemo...zna li neko nesto vise
jbg kod nas ce uvijek biti takve price, sad je da nemamo sanse za licencu, bilo je da smo prodali jednu pa drugu. Onda ima i ona da im Jasmin ne da evropu jer ga je sramota opet u zenicu da se ide-lose za imidz itd itd. Majstori za naklapanje prica i jednu ce pogoditi. I onda ce bit "e jesam rekao, lopovi, prodano, ne treba ic". Od 150 negativa i prica i za Real da navijas jednu bi pogodio. Al se svi prime na tu jednu. Svi inace zaposleni u revizorskim kucama i u savezu i znaju. A Vugdalic je prosle godine pricao o tome, potpises izjavu o tajnosti. Znaci samo ljudi u klubu i u savezu znaju za licencu. Nema boga da carsija zna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2017, 22:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:
jbg kod nas ce uvijek biti takve price, sad je da nemamo sanse za licencu, bilo je da smo prodali jednu pa drugu. Onda ima i ona da im Jasmin ne da evropu jer ga je sramota opet u zenicu da se ide-lose za imidz itd itd. Majstori za naklapanje prica i jednu ce pogoditi. I onda ce bit "e jesam rekao, lopovi, prodano, ne treba ic". Od 150 negativa i prica i za Real da navijas jednu bi pogodio. Al se svi prime na tu jednu. Svi inace zaposleni u revizorskim kucama i u savezu i znaju. A Vugdalic je prosle godine pricao o tome, potpises izjavu o tajnosti. Znaci samo ljudi u klubu i u savezu znaju za licencu. Nema boga da carsija zna
Pitao sam jel' zna neko nesto konkretno a ne roman da mi pises...kad je zadnji rok za licenciranje

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 apr 2017, 22:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Na Kosevo sa pjetlicima i skoncentrisati se na dvije tekme poslije te.... presudne su....mada kolaju neke pričece da mi nema sanse licencu da dobijemo...zna li neko nesto vise
Pitao sam jel' zna neko nesto konkretno a ne roman da mi pises...kad je zadnji rok za licenciranje
31.3. čini mi se bio zadnji rok za predaju dokumenata. I fino je objasnio neke stvari, nemoj ga... :kafa:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 apr 2017, 22:49

Šteta što izgubismo 2 boda jer dugo lošija ekipa nije gostovala na Tušnju.
1 na 1 Zeca i Smajića, stativa Zilkića. Baš šteta.
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2017, 22:50

I....jesmo li predali dokumentaciju za Evropu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 22:54

koji zicer je imao Zec, ne sjecam se toga

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 apr 2017, 22:57

Chinaglia je napisao/la:koji zicer je imao Zec, ne sjecam se toga
Da nisi onoliko urlao "u blok, u blok" možda bi se i sjecao. Možda su ti od urlanja popucali neki kapilari u mozgu.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 23:02

zlajci je napisao/la:
Da nisi onoliko urlao "u blok, u blok" možda bi se i sjecao. Možda su ti od urlanja popucali neki kapilari u mozgu.
prijavljen ti je post

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 apr 2017, 23:03

Chinaglia je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
prijavljen ti je post
Laže, nije! :urnebes: :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 apr 2017, 23:05

NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
zlajci je napisao/la:koji zicer je imao Zec, ne sjecam se toga
prijavljen ti je post
Laže, nije! :urnebes: :lol:
Dokaz da su mu popucali kapilari. Ne sjeca se da nije prijavio.
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2017, 23:05

zlajci je napisao/la:
Ma idi ba u **** :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 apr 2017, 23:06

Chinaglia je napisao/la:citavu tekmu se dernjam: u blok, u blok, u blok.. pa izadjite im u blok kada sutiraju i centriraju
par puta su im igraci sutirali s 20-ak m bez ikakvog bloka
Dernjaš se, a roditelji iz druge sobe "ne galami na taj kompjuter!"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 23:08

uzivo sam gledao tekmu Allaha mi

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 apr 2017, 23:10

Chinaglia je napisao/la:uzivo sam gledao tekmu Allaha mi
I ja sam, uživo na Moja TV. :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.