primljen gol u 84 minutiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Penal, stativa, 1 na 1 situacija ...
Ima li ko nesretniji od nas ?!?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
primljen gol u 84 minutiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Penal, stativa, 1 na 1 situacija ...
Ja bi volio da pogrjesim ali tesko, nema od njega neke prevelike koristi u buducnosti osim da popuni broj igraca u timu.pinoglavi je napisao/la:care ono i Krpic i Lendric fulaju a najbolji su napadaci lige, a ne dijete od 17 godina
Hvala brate....ovo je starom ko LP...vjeruj....nema Senco nista sa ovom akcijom...njegovo je da se samo slika....đaba, naravnoemirzlaTu je napisao/la:A sve Senco ne valja,kese se dijelestaragarda je napisao/la:PONOSAN NA SVOG STAROG...1 OD 5.....SLOBODAS DO KOSTI... HVALA TI RISTA,svaka im cast na onoj gesti,pravo lijep potez,ko god da je dao ideju
ziv i zdrav bio stari da doceka titulu za svog zivota aBd
Ma ja ti otisao za kes uzimati. Nema veze tvoje cose je navijalo i kod dodjele nagradastaragarda je napisao/la:PONOSAN NA SVOG STAROG...1 OD 5.....SLOBODAS DO KOSTI... HVALA TI RISTA
Penal nije nesreća nego kradja. Stativa je nesreća. 1 na 1 je neznanje (realno).NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Penal, stativa, 1 na 1 situacija ...
Poenta je da mu je 17 godina. S ovim promasajem nit je kloc a i da je zabio ne bi postao igracina. Kakav ce biti pred nama je, sve u svemu sa 17 godina sasvim solidanHElo je napisao/la:Ja bi volio da pogrjesim ali tesko, nema od njega neke prevelike koristi u buducnosti osim da popuni broj igraca u timu.pinoglavi je napisao/la:care ono i Krpic i Lendric fulaju a najbolji su napadaci lige, a ne dijete od 17 godina
Nego ako je neko gledao na TV-u zanima me je li bio ofsajd kod njihovog prvog gola ili je regularan gol ?
Meni gora negativna kampanja nasih navijaca iskreno, ali mislim da uvidjaju ljudi polako da nije crno kako se misliloultrasstyle_tz je napisao/la: a treba se malo zapitati stvarno oko negativne kampanje ovog portala protiv Slobode
ma vidis da je i pola foruma u zalosti, nema ih. Prodalo se Zrinjskom , sad i Zelji. Samo uspjela im je ta negativna kampanja i tako mogu i dovesti klub u problem. Protiv Zrinjskog je trebalo biti ovoliko ljudi, i dobili bi tekmu, protiv Zelje ovo + Zrinjski, i dobili bi i Zelju. Momcima treba podrska, jer vidi se koliko bolje igraju pred iole popunjenijim tribinama, a klubu treba novac od karti. Sve sto su im vlastiti navijaci uskratili svojim kampanjama i bojkotima. Valjda se popravimo i iskupimo pred Krupu i Radnik-najbitnije tekme za eventaulanu evropu.pinoglavi je napisao/la:Meni gora negativna kampanja nasih navijaca iskreno, ali mislim da uvidjaju ljudi polako da nije crno kako se misliloultrasstyle_tz je napisao/la: a treba se malo zapitati stvarno oko negativne kampanje ovog portala protiv Slobode
Pred TV-om...Chinaglia je napisao/la:citavu tekmu se dernjam: u blok, u blok, u blok.. pa izadjite im u blok kada sutiraju i centriraju
par puta su im igraci sutirali s 20-ak m bez ikakvog bloka
Znam da ste ispostovaliklma1 je napisao/la:Ma ja ti otisao za kes uzimati. Nema veze tvoje cose je navijalo i kod dodjele nagradastaragarda je napisao/la:PONOSAN NA SVOG STAROG...1 OD 5.....SLOBODAS DO KOSTI... HVALA TI RISTA
ne smijem odati lokaciju, posto me vise od pola Tuzle trazi, shvati me :kafa:NKMramor je napisao/la:Pred TV-om... :?:Chinaglia je napisao/la:citavu tekmu se dernjam: u blok, u blok, u blok.. pa izadjite im u blok kada sutiraju i centriraju
par puta su im igraci sutirali s 20-ak m bez ikakvog bloka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.