Mozda otkinemo sta na KosevuSariel je napisao/la:Nista borimo se do kraja..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mozda otkinemo sta na KosevuSariel je napisao/la:Nista borimo se do kraja..
Jasta da jest cist gol je usrao 1 na 1JustSayin je napisao/la:Rano je salihovic uso u igru..
Po meni su svi apsolutno odigrali dobro. Mali Smajic je super odigro dzaba hejtate Bgm.
da, pa sta ondaHElo je napisao/la:Jasta da jest cist gol je usrao 1 na 1
Ne znam šta očekujete od sarajevskog portalaChinaglia je napisao/la:popularisticki naslov, vise njihovih navijaca citav portal, nego nasih
da smo ih dobili 3-0, ne bi pisalo: "Sloboda razbila Zeljeznicar", vec: "Zeljeznicar razbijen u Tuzli"
a za sudjenje ocigledno ne smiju pisat, valja mislit na klikove, izgubit ce posjetioce
Ono igrac sa potencijalom lagano zavrsava, on jeste i biti ce uvijek prosjecan igrac u nasoj ligi.Chinaglia je napisao/la:da, pa sta ondaHElo je napisao/la:Jasta da jest cist gol je usrao 1 na 1
dijete je, pusti ga, ima potencijala, ne plasi se duel igre, lopte u nogama, nije smotan itd
vremenom ce steci iskustvo i ojacat fizicki, to moze steci samo igranjem
A sve Senco ne valja,kese se dijelestaragarda je napisao/la:PONOSAN NA SVOG STAROG...1 OD 5.....SLOBODAS DO KOSTI... HVALA TI RISTA
I ja sam kivan na onu ozmjenu, nista nam dobra nije donijela, a i malo rano je zatvorio utakmicu, koji je mimut bio, 70-i, tako nesto. Prerano brate. Inace mi se svidjela danasnja takticka postavka. Celo, za razliku od Blaza nije markirao Ordagica, pa je ovaj za razliku od susreta s Zrinjskim imao dosta vise prostora, sto se odmah osjetilo u nasoj igri.Chinaglia je napisao/la:izgubljena dva boda jbg, steta, al jedna od one dvije sanse, ona staviva i zicer Smajica, bar jedna je morala zavrsit u golu i tu bi prica bila zavrsena, ovako je stigla kazna.. no nikako ne mogu opravdat Vladinu izmjenu, uvodjenje Saleta umjesto Smajica, cemu igra s tri stopera, a pet igraca u zadnjoj liniji, pa nisu oni bosanskohercegovacki Dinamo, Vlado bolan, a uprkos tome, opet primas gol na centarsut, a pola ekipe ti u 16 m
ocekivao sam da ubaci Veselog umjesto Smajica i da ih zavrsimo na kontru, posto su oni krenuli naprijed bez kalkulacija, a ono Vlado ubacuje stopera umjesto napadaca, e jabala te takva izmjena
steta, dobro smo igrali, borili su se momci, Asim Zec prekucava otkako se nastavila sezona, a Zilkica mozemo odmah poslat za Novi Pazar, il gdje vec zeli da ide, nema on kuveta u sebi, malo jaci od curice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.