Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
dobra postava znaci nece na dobro
plus igramo na OT

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Mali Scott aka Fella, slicnog rasta, robustan a dobar tackler a moze i u vrh.
Nemog vjerovat da je Juan na klupi, strasno brz oporavak.
Nemog vjerovat da je Juan na klupi, strasno brz oporavak.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da l' vrijedi gledat?Good offensive line , check.
Match against relegation team , check
At Old Trafford , check
Played at 12:00 PM before other matches, check
If we win we move up in the table, check
Ladies and gentelmen, The stage is set for another 1-1 draw !!

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sto jest - jest. xD Radije bih s Arsenalom da igramo nego sa Swanseom, ovi iz donjeg dijela nose bodove sa OT kako hoce.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Da l' vrijedi gledat?Good offensive line , check.
Match against relegation team , check
At Old Trafford , check
Played at 12:00 PM before other matches, check
If we win we move up in the table, check
Ladies and gentelmen, The stage is set for another 1-1 draw !!Hajde, iznenadite nas.
Eric ce poginuti na terenu, covjek svaku igra od a do z u zadnje vrijeme ali ipak razumijem, ne mozes izaci bez njega trenutno ni jednom timu na megdan.
Nadam se da necemo i danas proizvljavati scenario na koji smo vec navikli ove sezone.
@Nitro
ako?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bailly će lipsat na terenu
Hajde nemojte ovo danas zayebat.

Hajde nemojte ovo danas zayebat.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, hajde, šta im fali, Evra je svaku sezonu igr'o 50+ utakmica, Bailly je slična zvijer. 
Edit: Svakako je i broj preuzeo.

Edit: Svakako je i broj preuzeo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Evra je Evra, u momentima kada velika vecina igraca umire u agoniji i grcevima Evra je imao snage za jos 90 minuta, dar od boga.
Zato je tesko bilo koga porediti s njim po tom pitanju. A mi mozemo imati veliki problem ako nam u bolnicu ode i drugi stoper. Nadajmo se da Eric moze izdrzati ovaj ritam, za sada djeluje kao da moze.

Zato je tesko bilo koga porediti s njim po tom pitanju. A mi mozemo imati veliki problem ako nam u bolnicu ode i drugi stoper. Nadajmo se da Eric moze izdrzati ovaj ritam, za sada djeluje kao da moze.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rano je tekma, uhvaćen sam na krivoj nozi
Razbucat ćemo Swansea ako:
-Izađemo na teren

Razbucat ćemo Swansea ako:
-Izađemo na teren
Dobit cemo ako krmak Llorente ne naguzi onu holandsku balerinu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Njima je sad ili nikad ali ih je upravo oslanjanje na lijenog i polupenzionisanog Llorentea i dovelo u tu poziciju.Asteriks je napisao/la:Dobit cemo ako krmak Llorente ne naguzi onu holandsku balerinu.
Neka ga Bailly pritisne a Blind neka raciscava i to je to. Sigurdsson i Mason. To su najopasniji igraci.
Daj ba Shaw nema nista od tebe ko tetka od cega si jbt,nisi 10 tekmi odigrao
Prodat ga na ljeto, jedina opcija.
Jbt gledam neki dan ekipu reala ljudi se bore za titulu i izvedu samo dva igrača iz prve postave ko šale zabiju 6 komada još u gostima
Onda uporedim našu ekipu i vidim da od kompletnog prvog sastava i klupe samo bi Pogba mogao igra tamo al biti na klupi i onda vidiš gdje smo mi i u kakvoj rupi a podvuci koliko su oni potrošili koliko mi a sa čim oni raspolažu a sa čime mi
Pa jedana Asencio je bolji od svakog našeg krila majko mila
Ne znam bas sam ljut i očekujem u četvrtak bar 60 procenata Celte u posjedu i našeg čekanja kontre
Onda uporedim našu ekipu i vidim da od kompletnog prvog sastava i klupe samo bi Pogba mogao igra tamo al biti na klupi i onda vidiš gdje smo mi i u kakvoj rupi a podvuci koliko su oni potrošili koliko mi a sa čim oni raspolažu a sa čime mi
Pa jedana Asencio je bolji od svakog našeg krila majko mila
Ne znam bas sam ljut i očekujem u četvrtak bar 60 procenata Celte u posjedu i našeg čekanja kontre
-
- Kontakt:
Strucnjak, da cujem kako bi ti pripremiu tu utakmicu?Ne znam bas sam ljut i očekujem u četvrtak bar 60 procenata Celte u posjedu i našeg čekanja kontre
Ne mozes je ni pripremit sa ovim rosterom o tome i pricam kako smo u kanalu sto zbog nesposobnih igraca sto zbog povreda a za povrede je velikim djelom krivac Mou koji je i u kupovima tj liga kupu i fa cupu i protiv nizeligasa izvodio najjaci sastav,isforsirao PogbuCantonaBIH je napisao/la:Strucnjak, da cujem kako bi ti pripremiu tu utakmicu?Ne znam bas sam ljut i očekujem u četvrtak bar 60 procenata Celte u posjedu i našeg čekanja kontre
Zato sam ljut da protiv Celte koja u Spaniji kuburi na 10 mjestu mi treba da se bojimo a mi smo Manchester United a oni Celta
Gledaj City gubi sad cu se jos vise jesti
Jesam ja kriv sto je haman cjelu sezonu krcu Rasford,Marsijal,Miki,Roney,Lingard koji igra samo zato sto ima 48kg i sto moze trcat ko konj,a sto nema mozga il dribling il pas
Čestitke momcima na današnjoj borbi, 9 tekmi u Aprilu, 20 tekmi više u sezoni od direktnog konkurenta za poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Luke ''big injury'', Bailly povreda uzrokovana prekomjernim umorom. Blind odličan danas, najbolji igrač.
Međutim, Wayne Rooney je igrač koji nas je koštao danas, početnička greška, u onoj situaciji nije trebao ni skakati, da je potpuno ignorisao situaciju ništa se ne bi izrodilo. Takva nam je čitava sezona, odnos sreće i nesreće je 20:80 kroz čitavu sezonu, na našu žalost. Povrede, prečke... Ono što je sigurno, sistem je nenormalno dobar, da ubacite sad Mourinha i Ruia Fariu na stopere, ne bi primili gol, tako i Blind odigra danas fantastično.
Međutim, Wayne Rooney je igrač koji nas je koštao danas, početnička greška, u onoj situaciji nije trebao ni skakati, da je potpuno ignorisao situaciju ništa se ne bi izrodilo. Takva nam je čitava sezona, odnos sreće i nesreće je 20:80 kroz čitavu sezonu, na našu žalost. Povrede, prečke... Ono što je sigurno, sistem je nenormalno dobar, da ubacite sad Mourinha i Ruia Fariu na stopere, ne bi primili gol, tako i Blind odigra danas fantastično.
Četrnaesti remi u sezoni, sramota. Jesmo li barem jednu ekipu dva puta pobjedili? Ove sezone se ne zna ko je gori, Arsenal, City, Liverpool ili mi... Imam osjećaj da će i Liverpool kiksat u ponedeljak
Na odgledah 2 pol, jbg prvomajske pripreme, al' izgleda i bolje.
Znao sam da će biti nezgodna tekma, bore se za opstanak, naš roster sj.eban, ali opet na 1 0 se moralo bolje. U ovim situacijama samo se ganja taj 2. gol gdje automatski rješavaš sve. Jbg, nisu izdržali, a na to sve ponovo povrede, i to Baillya i Shawa.
To je to vjerovatno, svim silama navaliti na El da se to uzme kako zna i umije.
P.S Javite da je sa Baillyem sve uredu, obradujte barem malo.

Znao sam da će biti nezgodna tekma, bore se za opstanak, naš roster sj.eban, ali opet na 1 0 se moralo bolje. U ovim situacijama samo se ganja taj 2. gol gdje automatski rješavaš sve. Jbg, nisu izdržali, a na to sve ponovo povrede, i to Baillya i Shawa.

P.S Javite da je sa Baillyem sve uredu, obradujte barem malo.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mourinho: 'Luke [Shaw] has to be a big injury. Because a player to come out after 10 minutes, I'm expecting a very important injury.'

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.