FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2017, 19:25

Chinaglia je napisao/la:
transandino je napisao/la:sta fali zilkicu dva dobra prodora sta ti trazis od njeg
jarane moj, imao je dva prodora na brisanom prostoru, neka nekoga prodje na postavljenu ekipu
vidis, u tome je problem, nema snage momak, sitan, nizak, jednostavno nema kuveta u sebi

Kasap je svojevremeno bio sitan i nizak, al jak kao zemlja, za razliku od ovog
To je najmanji problem jer to moze popraviti za pola godine
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2017, 19:27

Zasto Veselinovica ne ubaci da ih probamo uzeti na kontre,jer su bili krenuli na sve ili nista,a on ubacuje Salihovica umjesto Smajica ja mislim.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 19:29

pinoglavi je napisao/la:To je najmanji problem jer to moze popraviti za pola godine
pa neka popravi, imat ce citavo ljeto i pripreme da radi na tome
mali Smajic je jaci od njega, tako mi svega

eh da, drago mi je sto igrao Smajic, treba ga forsirat, pravi pogreske, no to je normalno i ocekivano za nekoga ko izadje iz juniora, bitno je da se ne plasi igre i lopte u nogama

mogao je zabit onaj zicer, ma bukvalno je mogao birat sta da radi, al jbg to je neiskustvo, malo se i uplasio sanse, a i cini mi se da je dobio neke zracne duele, iako je npr nizi od Tandira, al brate, Tandir ne zna osnovne kretnje, sta je on ucinio u omladinskim katergorijama, bog sami zna, al necu ga otpisat, neka radi, trenira, bit ce i napretka

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2017, 19:32

Ma ovo se moralo dobiti, al' Vlado zatvara utakmicu umjesto da je sve ostavio kako je bilo, on uvodi Salihovića umjesto Smajića :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2017, 19:34

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:To je najmanji problem jer to moze popraviti za pola godine
pa neka popravi, imat ce citavo ljeto i pripreme da radi na tome
mali Smajic je jaci od njega, tako mi svega

eh da, drago mi je sto igrao Smajic, treba ga forsirat, pravi pogreske, no to je normalno i ocekivano za nekoga ko izadje iz juniora, bitno je da se ne plasi igre i lopte u nogama

mogao je zabit onaj zicer, ma bukvalno je mogao birat sta da radi, al jbg to je neiskustvo, malo se i uplasio sanse
Meni je draze da vidim da znaju igrati, ako se bude radilo s njima mozemo odlicnu ekipu imati za narednu sezonu. Zilkic nije puno profesionalnog fudbala igrao prije Slobode tako da mu je svaka utakmica iskustvo, a i ostalim isto. Efendic je najbolji primjer kako se igrac moze popraviti sto se toga tice jer je sad beton u duelima. Teretana od ljeta i na proljece ce vec biti dosta snazniji, to nije problem popraviti, problem je kad je neko antitalenat za fudbal al srecom nismo takve doveli na zimu osim Tandira mada i od njega se moze napraviti igrac ako bude uporan

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 apr 2017, 19:36

Vlado picko. Povuci se u 50. minuti. Jesi hrabar trener
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 19:38

sto se tice odbrane, nedopustivo je da te 2x izbace na isti nacin, prrvi put smo imali srece, drugi put je bio gol
al ne ide mi u glavu, pola ekipe ti u 16 m i opet primis gol nakon ubacaja, tj povratne lopte u sredinu

svi put kada Hairlahovic i Stjepanovic iz cista mira nabiju loptu u out, umre jedan dio mene

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 30 apr 2017, 19:44

definitivno je Vlado pizdica trenerska
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 apr 2017, 19:45

Realno se trebalo ozbiljnije pristupati kontrama moglo se je tu utakmica rijesiti svaku kontru je neko sjeb0 na kraju smo kaznjeni sa frljavim golom , mene samo nervira onaj zadnji korner Zilkic suta na gol a svi dosli u 16, Skaha izdahno dok je dotrcao a ovaj suta na gol malo neozbiljno
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2017, 19:45

Ova ekipa da ima muda i Krpica u napadu prekucali bi sve redom garantujem. Bili bi dosta jaci od ove prve tri ekipe trenutno. A Vlado mijenja jer ne vjeruje u njih a ni igraci u sebe. Ovo je preslikana utakmica od prosle sezone i pocetka ove sezone kad smo se izivljavali nad nejaci koju guraju sudije samo sto smo se sad usrali pobjede i igraci i Vlado
Da ostaju Subic i Ordagic mogli bi strasnu ekipu imati za narednu sezonu, ovako cemo vidjeti ko ce doci jer ova dvojica vjerovatno idu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2017, 19:47

ma Vlado je na ovakav nacin uzeo titulu s Borcem, samo sto mi nemamo kvalitet tog Borca
odlicna je ovo taktika, al kada imas odlicnu ekipu, kao npr Zrinjski, oni ti ovako uzimaju titule

ko ne poznaje nasu ekipu, ne bi znao dal je to taktika, il nedovoljan kvalitet da se nadigravas s protivnicima, u nasem slucaju je oboje u pitanju, pa ce stoga i rezultati oscilirat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2017, 19:49

Super su momci odigrali do povlacenja sve mada su 2 puta ispali cudno ali eto. Ofanzivno je to licilo na onaj sitni vez kada je Zeba igrao u Slobodi.
Vlado je se povukao 10 minuta prije nego sto je trebao i to nas je i kostalo jer kada se povuces dolaze im neke sanse koje ne bi napravili ni kada si se otvorio. Prvo ne bi imali neke kornere, ne bi imali te sitne prekrsaje blize golu ali eto dosli smo im ja volej sa tom taktikom jer imaju dva najvisa igraca na terenu.
Uz to nije ni sreca bila saveznik pa onda dva puta Smajic seprtlja i uplasi se.

Mada eto kada se sabere i oduzme nisam nezadovoljan vise sam zadovoljan. Vise sam tuzan sto je Zajko npr sugo pravi ili sto mi mozda necemo ni u Evropu, a ekipa koja je "zehru" bolja od nas ce uzeti titulu.

A inace bilo je ovako i ljudi iz opcine koji su niciji. Dosli ljudi da pogledaju i ono vole ljudi kada neko dobro odigra odmah im i klub bude drazi. Ne smijemo imati luzerski mentalitet i moramo imati imena kao Ordagic i Zec koji odigraju vrhunski i odmah dobijes i simpatije.

Inace jel bio penal na startu ono na Ordagicu??

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 apr 2017, 19:49

šta reći, dobra utakmica sa naše strane, trebali smo dobit ali Bože moj

postava odlična, Smajić je po meni bio i više nego dobar s tim da je morao postići pogodak nakon njihove pogreške...

oni su imali tri šanse i postigli dva pogodka, dok nama nije sviran čist penal, stativa pogođena i još Smajićeva šansa ali eto...

štoperi su bili po meni odlični osim u dva navrata kada su nevjerovatno glupo ispali ali jednom se Škahić ispravio dok smo drugi put primili pogodak. Efendić je odigrao sjajnu utakmicu, kako defanzivno, tako i ofanzivno, kad bi barem igrao stalno ovako. Lazevski je dobro odradio svoj posao do te povrede, nadam se da nije nešto ozbiljnije.

danas nam je vezni red bio odličan, Ordagić je još jednom potvrdio klasu tako da ne bih trošio riječi, dok je Hairilahović pokazao da zna igrati u oba smjera i nadam se da će ovako nastaviti. Kalezić je jedini zakazao po meni danas... Stjepanović kada je ušao odradio defanzivno dobar posao...

krilni igrači i napadač su odlični bili, Subić dok je igrao na krilu bio je solidan, a kada je prešao na beka također je odigrao dobro. Zilkić još jednom pokazao da je odličan tehničar, ali većinom se to završi nekim mlakim centrašutom, šteta radi one njegove stative. Zec postigao dva pogodka, nastavio sa odličnim igrama, svaka mu čast...

Vlado je odlično postavio igru sve do tog postignutog pogodka, nakon čega se povlačimo što je bilo kardinalno... nakon izjednačenja ponovno napadamo, postižemo pogodak i odlično igramo sve do tamo 70 minute, kada se previše povlačimo i uvođenjem Salihovića sami sebe pojjebemo...

sudiji se sjetim najmilijih, čist penal nam ne svira, pa ono bi i slijep svirao, pa onaj faul nad Kalezićem na oko 20tak metara od njihovog gola, pa sjeckanje igre cijeli vrijeme, ali ajde

šteta mogli smo i morali smo uzeti tri boda, ali dobro je vidan je napredak u igri i nadajmo se svi da ćemo ovako nastaviti igrati
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 30 apr 2017, 19:54

Ljudi prvi put kad su nasi stoperi "ispali" cist ofsajd je bio koji nije sviran posto vidim da ovdje to potencirate

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 apr 2017, 19:55

Štrumfove pronosale vile i Bjelica po direktivi.

Silovat ce vas skutori na sugavici
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 30 apr 2017, 19:56

Rano je salihovic uso u igru..
Po meni su svi apsolutno odigrali dobro. Mali Smajic je super odigro dzaba hejtate Bgm.
Ukopa nas carsija !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 apr 2017, 19:58

Steta za dva boda al realno i bod je ovde dobar..
Opet se svodi na one dvije sa radnikom i krupom kod kuce za cetvrto..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2017, 20:01

SARS je napisao/la:Ljudi prvi put kad su nasi stoperi "ispali" cist ofsajd je bio koji nije sviran posto vidim da ovdje to potencirate
Ne vidi se na stadionu jbg. Jel bio penal al ono bas? Ako jeste onda nas je bas ofirno ostetio jer je vidio to sve i bio blizu.

Smajic je dobro odigrao, kombinatorika i duel igra odlicno ali treba pucat kad ima sansu, a ne previse razmisljati.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2017, 20:02

Sariel je napisao/la:Steta za dva boda al realno i bod je ovde dobar..
Opet se svodi na one dvije sa radnikom i krupom kod kuce za cetvrto..
4 boda iz te dvije utakmice i 4. smo, a da smo dobili neku od zadnje 3 utakmice mogli bi biti 4. i sa dva remija na Tusnju protiv Radnika i Krupe

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 apr 2017, 20:03

Nista borimo se do kraja..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.