Italia je napisao/la:sto se kamikaze i zmajevi maze..
treba ih **** da se razmnoze

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Italia je napisao/la:sto se kamikaze i zmajevi maze..
Tada su kamikaze dobre bile, a posle toga su poceli problemi sa trenerom i lose igre Kamikaza. Jos to je bilo ono kolo kada su bili problemi sa samom igrom, ono kad su, na pocetku tekme, svi igraci bili na centruOvo_Malo_Duse je napisao/la:ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bileMicron je napisao/la:milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D
on ce cuvat benju ili kodruBilal je napisao/la:Tada su kamikaze dobre bile, a posle toga su poceli problemi sa trenerom i lose igre Kamikaza. Jos to je bilo ono kolo kada su bili problemi sa samom igrom, ono kad su, na pocetku tekme, svi igraci bili na centruOvo_Malo_Duse je napisao/la:ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bileMicron je napisao/la:milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D![]()
Samire jesi li odlucio koga ces cuvati od bivsih saigraca, mene ili Pitu?
Bilal je napisao/la:Tada su kamikaze dobre bile, a posle toga su poceli problemi sa trenerom i lose igre Kamikaza. Jos to je bilo ono kolo kada su bili problemi sa samom igrom, ono kad su, na pocetku tekme, svi igraci bili na centruOvo_Malo_Duse je napisao/la:ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bileMicron je napisao/la:milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D![]()
ti si KloseBilal je napisao/la:Tada su kamikaze dobre bile, a posle toga su poceli problemi sa trenerom i lose igre Kamikaza. Jos to je bilo ono kolo kada su bili problemi sa samom igrom, ono kad su, na pocetku tekme, svi igraci bili na centruOvo_Malo_Duse je napisao/la:ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bileMicron je napisao/la:milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D![]()
Italia je napisao/la:zato sto je update/refresh tacno u 02:00 i tada se zavrsava prosli dan (trening) i pocinje novi dan (trening)
samke mi te volimosamir_tm87 je napisao/la:naso sam aktivne DM , GK , SM , I CF koji bi uskoro mogli potpisati , nadam se do sutra
Uzmite sobuItalia je napisao/la:samke mi te volimosamir_tm87 je napisao/la:naso sam aktivne DM , GK , SM , I CF koji bi uskoro mogli potpisati , nadam se do sutra
_BooS_ je napisao/la:Možemo mi naći bruku igrača, ali pred slijedeću sezonu svi idu na "filtraciju", samo najjači i najbolji opstaju u novim Cartoonsima !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.