RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 15 avg 2010, 00:08

Nisam smio da pogledam rezultat , samo sam kontao da li je 5 ili 6 komada u nasoj mrezi. :D :D :D

Ali definitivno najludji klub u ligi , pa nismo imali ni priprema kao ekipa. Evo samo koliko je onaj Ibraka prosle godine izvikano ime bio. Osta iza njega klub u rasulu al opet rezultat tu negdje..

Raduje me zbog svih Velezovih imena mladih Durakovic, Demic i ekipa .... pravo ono "kako se kalio celik" ;) ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 15 avg 2010, 00:12

Jel mozda vrijeme da se prekine bojkot? Meni se cini da se fudbal vraca u Velez,a to je bio glavni uvjet da se Red Army vrati na svoje pozicije. Nadam se da ce se vec u iducem kolu cuti pjesma,stvarno nedostaje.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2010, 00:15

dobro ste odigrali taj hotic vas moze dogurat puno, nebi trabali da bojkujete ba stvarno svi slogom proriv lopova oko i u vasem klubu ako ima...vidite i niste losi koliko to izgledalo na pocetku jbg...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 01:16

Bravo rodjeni sve najbolje u nastavku sezone.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 01:38

Rođeni su stroj, čestitam.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 01:48

Svaka cast jos da se Red Army vrati na staro, gdje bi vam bio kraj. ;)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 avg 2010, 01:55

bravo rodjeni, motiviso vas ledirani, svaka cast na uspjehu
Cuva Bog Zelju svog!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 avg 2010, 02:50

jeli sandi sahman ove sezone kod vas???
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 15 avg 2010, 03:25

ammarc je napisao/la:Jel mozda vrijeme da se prekine bojkot?

Haj ne kaki. Ovo je zamazivanje ociju.
samo mostarski, samo bahato

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 avg 2010, 13:12

Evo citam ove postove i samo gledam kad cu naletit da neko napise da je utakmica namjestena ili sl.
Bravo momci,svala cast i ja bi volio da se bojkot prekine ali...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 avg 2010, 13:34

Kaju velez ce ispast :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 15 avg 2010, 13:45

cunami je napisao/la:Evo citam ove postove i samo gledam kad cu naletit da neko napise da je utakmica namjestena ili sl.
Bravo momci,svala cast i ja bi volio da se bojkot prekine ali...
Odakle nam pare BRATO ?.. :D :D :D
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 avg 2010, 14:40

@dule
Hvala na izvjestaju druze 8-) Jbg, mora se malo i previjati, nismo ni ovako jos spremni za 90 minuta...Cujem i da je sudjenje bilo kako treba a i prijem ekipe...Svaka cast...

Zeljovci, hvala na cestitkama, ali nemojte nam jos okivati u zlato Hotica...Tek je stigao, nije jos nista ni odradio, a ovo sto imamo je Acina i Jazina zasluga, jer oni su ovo i napravili u ovom kratkom periodu...

Bravo Rodjeni :D Tako se to radi, tako se igra lopte...Bez pritiska, bez nekakvih ludih retorika ala Ibrakovic i slicni njemu...Igraj lopte i gotovo 8-)
Sto se bojkota tice, iako mu se protivim, ako su ga pokrenuli neka ga i nastave do kraja...

I kao sto Monto kaze: Play up Velez 8-)

_BiH_1
Kontakt:

Post Postao/la _BiH_1 » 15 avg 2010, 15:56

Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
.. Kol'ko daš , tol'ko dobiješ ..

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 avg 2010, 16:09

_BiH_1 je napisao/la:Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
Vec je bila ova rasprava, mene zaboli neka stvar odakle je igrac, vazno je samo da se bori za sveti dres. Bojkot i nase ogorcenje nije na igracima i Hoticu, nego na upravi koja svake godine zaj*be klub da to nije normalno. Sad vidim ovi govore da se prekine bojkot. Nek mi neko kaze sta se to promjenilo od pocetka bojkota do danas da bi se bojkot prekinuo. Ovaj bod i igra je extra sve je to uredu, ali nije plod nikakve dugorocne politike, nego prvenstveno zahvaljujuci Obadu i Jazi, dobro postavljenoj taktici Hotica i borbenosti igraca Veleza. Uprava nema veze stim. Ako opet bude potrebno nekome bodovi pogodite ko ce im dati jer se nista nije promjenilo. Juniori nam gube od susjeda 5:1 i to je vama dobro. Velezova skola se raspada a mi bi ko trebali da navijamo. E KU*AC!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 16:10

EdinTM87 je napisao/la:Kaju velez ce ispast :lol: :lol:
Prije cete ispast vi nego Velez.Nemozete uzet bod u gostima Travniku a Velez uzeo bod Borcu.Ne brukaj se vise. :roll:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 avg 2010, 16:17

Urban Batalion je napisao/la:
Prije cete ispast vi nego Velez.Nemozete uzet bod u gostima Travniku a Velez uzeo bod Borcu.Ne brukaj se vise. :roll:
Lakše je Borca pobijedit, nego Travniku uzet bod. I ušuti više, dosadan si ;)

_BiH_1
Kontakt:

Post Postao/la _BiH_1 » 15 avg 2010, 16:21

drH je napisao/la:
_BiH_1 je napisao/la:Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
Vec je bila ova rasprava, mene zaboli neka stvar odakle je igrac, vazno je samo da se bori za sveti dres. Bojkot i nase ogorcenje nije na igracima i Hoticu, nego na upravi koja svake godine zaj*be klub da to nije normalno. Sad vidim ovi govore da se prekine bojkot. Nek mi neko kaze sta se to promjenilo od pocetka bojkota do danas da bi se bojkot prekinuo. Ovaj bod i igra je extra sve je to uredu, ali nije plod nikakve dugorocne politike, nego prvenstveno zahvaljujuci Obadu i Jazi, dobro postavljenoj taktici Hotica i borbenosti igraca Veleza. Uprava nema veze stim. Ako opet bude potrebno nekome bodovi pogodite ko ce im dati jer se nista nije promjenilo. Juniori nam gube od susjeda 5:1 i to je vama dobro. Velezova skola se raspada a mi bi ko trebali da navijamo. E KU*AC!

Pa bore li se ? BORE ! i možeš reći da tvoj bojkot i tvoje ograničenje nije na igračima i Hotiću , aL ' i sam vidiš da je kod večine suprotno .. Mislim da to nije fer , aL' eto , ne želim da se svađam s nekim ..
.. Kol'ko daš , tol'ko dobiješ ..

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 16:21

Omar500 je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Lakše je Borca pobijedit, nego Travniku uzet bod. I ušuti više, dosadan si ;)
Koja je to logika, Borac igrao u Euro ligi, Travnik na pragu ispadanja, i onda lakse dobit Borca u gostima nego Travnika, ma ajde vise prebolicete taj poraz izgubicete sad od Slobode pa kasnije mozda dobijete nekog. :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2010, 16:37

eto vam h. handzica dolazi:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.