FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al je merak ovaj LED,odma kada lopta udje u gol na njemu se vrti "reklama" gol
Mislim da nam je LED presao sve standarde u BIH

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Sa ovakvim potezima je nova uprava vise uradila nego sve do sada zajedno.Korak po korak se cini da bi "sutra" sve izgledalo kao na evropskim terenema,jos samo da MI napravimo taj iskorak i udjemo u neko evropsko grupno takmicenje.Svidja mi se sve ovo oko i u klubu.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Hairlija je napisao/la:Al je merak ovaj LED,odma kada lopta udje u gol na njemu se vrti "reklama" gol
HADZIJA IZDRZI HORDE SU UZ TEBE !

Zao mi Hadzica, sad procitah da je izgubiljen za polusezonu, veliki hendikep za vas komsije i za BH fudbal, Hadzic je mozda i najbolji lijevi bocni u ligi.Hairlija je napisao/la:HADZIJA IZDRZI HORDE SU UZ TEBE !
Cuva Bog Zelju svog!
Od lijevog bocnog preko lijevog krila do napadaca,sve je to Hadzija igrao,al' sta ces ti kad ti dodje jedan mesar i unisiti ti citavu sezonumirzza je napisao/la:Zao mi Hadzica, sad procitah da je izgubiljen za polusezonu, veliki hendikep za vas komsije i za BH fudbal, Hadzic je mozda i najbolji lijevi bocni u ligi.Hairlija je napisao/la:HADZIJA IZDRZI HORDE SU UZ TEBE !

Pogledajte u pozadini Hadziji dres

APELUJEM NA ADMINISTRATORE, ILI KO JE VEC ZADUZEN ZA STRANICU, DA SKLONI PROSLOGODISNJU TABELU I STAVE NOVU, OVO JE BRUKA, TRECE KOLO ONI JOS DRZE STARU TABELU!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
Tako ti je to kad s mesarima igras 

- admir_ze1982
- Kontakt:
Sloboda, Travnik, Buducnost i Slavija, su ekipe koje trebaju osnovati svoju "Hrkljus" ligu...jer ono sta oni ako smijem reci "igraju" sigurno nije fudbal...Samo F.K.S !! je napisao/la:Tako ti je to kad s mesarima igras
Uspjesan i brz oporavak od srca zelim Damiru Hadzicu....
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Sta ti pricas svega ti,kako Celik igra svega ti ? Leprsav fudbal,gdje bi im velika Barca pozavidjela,haj suti svega ti,prije nisi bio ovoliko bucan,vec sad kad je Celiku krenulo,digao si se.admir_ze1982 je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Tako ti je to kad s mesarima igras
Sloboda, Travnik, Buducnost i Slavija, su ekipe koje trebaju osnovati svoju "Hrkljus" ligu...jer ono sta oni ako smijem reci "igraju" sigurno nije fudbal....
Uspjesan i brz oporavak od srca zelim Damiru Hadzicu....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Ja Celik nigdje spomenuo nisam, ali da idemo redom od ekipe do ekipe i pitamo gdje je gostovanje s najgorim uslovima za igru i najprljavijom igrom domacina...50% bi glasalo za tuzlu 50% za Travnik...harry_90 je napisao/la:haj suti svega ti,prije nisi bio ovoliko bucan,vec sad kad je Celiku krenulo,digao si se.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
U Tuzli nema bodova,patiadmir_ze1982 je napisao/la:Ja Celik nigdje spomenuo nisam, ali da idemo redom od ekipe do ekipe i pitamo gdje je gostovanje s najgorim uslovima za igru i najprljavijom igrom domacina...50% bi glasalo za tuzlu 50% za Travnik...harry_90 je napisao/la:haj suti svega ti,prije nisi bio ovoliko bucan,vec sad kad je Celiku krenulo,digao si se.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hairlija je napisao/la:HADZIJA IZDRZI HORDE SU UZ TEBE !

Vidim uprava je odma odlucila da ce mu ponuditi novi ugovor,zasluzio je to Damir, aBd da ostane u klubu nakon kraja karijere
P.S. nesto mi nije jasno kod Slobode,haj dobro opce poznata stvar je da kod dobrog rezultata su im igraci non stop na zemlji,u jednom trenutku padaju 2 igraca jedan pored drugog leze ,dolaze doktori to se u sekundi skace,al dobro hajd razumijem jbg nasa liga dobar rezultat cuvaj ga,ali na rezultatu 2-0 za nas se iste stvari desavaju,oni padaju,leze onaj jedan pade kod naseg gola 3 minute lezo,sudija vise poceo da ignorise ostavio ga da lezi i sta ce on vidi nema hajra i ustade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To glumatanje mi je najgore ! Čini mi se da je i prošle godine na Koševu tako slično bilo od igrača Slobode. Sudija ih počeo ignorisati.miky_hz je napisao/la:Hairlija je napisao/la:HADZIJA IZDRZI HORDE SU UZ TEBE !![]()
Vidim uprava je odma odlucila da ce mu ponuditi novi ugovor,zasluzio je to Damir aBd da ostane u klubu nakon kraja karijere
P.S. nesto mi nije jasno kod Slobode,haj dobro opce poznata stvar je da kod dobrog rezultata su im igraci non stop na zemlji,u jednom trenutku padaju 2 igraca jedan pored drugog leze ,dolaze doktori to se u sekundi skace,al dobro hajd razumijem jbg nasa liga dobar rezultat cuvaj ga,ali na rezultatu 2-0 za nas se iste stvari desavaju,oni padaju,leze onaj jedan pade kod naseg gola 3 minute lezo,sudija vise poceo da ignorise ostavio ga da lezi i sta ce on vidi nema hajra i ustade
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Da hoce i celik biti u 20:00 ipak je kasno u 21:00 za raju koja nije iz starog grada
pa nisu normalni, stavit tekmu u 21 00 :S pa nije portugalska liga :S
ser del barça es el millor que hi ha !
Odlicno vrijeme! Sta kukate tekma ce zavrsiti u 23:00. U koliko se vracate kuci kad izadete u grad?
Sportsport.ba - Pohvale za izvjestaj sa tekme
Sportsport.ba - Pohvale za izvjestaj sa tekme

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

-
- Kontakt:
pa stavili u 21:00 radi ramazana, da sto vise ljudi dodje posle iftara da navija za voljeni klub
E bas kao sto sam sinoc rekao nazalost teska povreda Hadjije al nedaj se ljudino
a za termin pa malo ko spanci
neka sad ljudi mogu ko posti komotno iftarit i lagano na tekmu a citam ovu izjavu MV i upravu je al je pitanje hoce li moci uprava to uradit a to je da ce se morat dovest jos koji igrac jer podobro nas prate pehovi a prvenstvo tek pocelo ,uglavnom ono sto je bitno da konacno pocinjemo da licimo na ekipu i treba sad svima nama strpljenja i dati kao dosad max podrsku MV i igracima 
A da svaka cast portalu na izvjestaju
ovako treba da se radi i mogli bi sta da nauce oni mamlazi sa BHT 

a za termin pa malo ko spanci

A da svaka cast portalu na izvjestaju

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, ŠTA_JE i 40 gostiju.