NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Daje zadrzat ovu ekipu,uz 4,5 pojacanja bili bi ravnopravni za borbu za premijer ligu,glisic fenomenalan,cvijanovic odlican,himzo danas izgubljen...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Cestitke momcima na pobjedi. Bratstvo tanko. Bili smo bolji od njih za ovo golova mozda cak i go vise. Iako je sumnjiva situacija kod naseg prvog gola mislim da su zasluzili u najmanju ruku petardu. Kod nas i dalje puno vise borbe nego kvaliteta. Ima tu igraca kojima se na kraju sezone treba zahvaliti. Iako mislim da je sadasnjoj upravi prioritet ostanak i prazne tribine. Za ostanak se ova ekipa bez problema moze boriti. Za nesto vise tanko. Konjhodzic nije za nas. Momku svaka cast za trud al tanko je to. Iz utakmice u utakmicu sve je vise primjetna nesigurnost Petrica. Frajer svaku tekmu pokloni 1-2 lopte gdje ne bi smio. Tako je i danas bilo. I neznam cemu eksperiment sa Doljom na lijevom beku. A atmosvera oko kluba bajna. Danas u lozi ko vrhunac svega predsjednikov sin. Na onako praznom stadionu jos gore ozvanja SPiskin seljakluk koji na sve ima komentar. Jedino se on i Hopika cuju na stadionu. Sve u svemu da ne bude samo kritika danasnja predstava odlicna.
-
- Kontakt:
Konjhozdicu danas nije dan,a inace moze bit nesto od njega,prljaca danas siguran,nisam bio kod primljenog gola ,brckalic isto dobar, a sto se petrica tice,vise vjerujem njemu nego onom mujcicu...combe je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi. Bratstvo tanko. Bili smo bolji od njih za ovo golova mozda cak i go vise. Iako je sumnjiva situacija kod naseg prvog gola mislim da su zasluzili u najmanju ruku petardu. Kod nas i dalje puno vise borbe nego kvaliteta. Ima tu igraca kojima se na kraju sezone treba zahvaliti. Iako mislim da je sadasnjoj upravi prioritet ostanak i prazne tribine. Za ostanak se ova ekipa bez problema moze boriti. Za nesto vise tanko. Konjhodzic nije za nas. Momku svaka cast za trud al tanko je to. Iz utakmice u utakmicu sve je vise primjetna nesigurnost Petrica. Frajer svaku tekmu pokloni 1-2 lopte gdje ne bi smio. Tako je i danas bilo. I neznam cemu eksperiment sa Doljom na lijevom beku. A atmosvera oko kluba bajna. Danas u lozi ko vrhunac svega predsjednikov sin. Na onako praznom stadionu jos gore ozvanja SPiskin seljakluk koji na sve ima komentar. Jedino se on i Hopika cuju na stadionu. Sve u svemu da ne bude samo kritika danasnja predstava odlicna.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Stvarno jučer gledam stotinjak nas došlo tuga pogledati prazne tribine nekad nas je više na treningu bilo, opstati ovu sezonu mora se nešto na bolje promijeniti
Samo dva sposobna covjeka dovesti u upravu.zadrzati sve igrace osim hadzije i mumeta i na njihova mjesta dovesti zamjene.obrenu glisi brzom i ostalim malo povecati platu da ostanu trenera zadrzat i sledecu sezonu hit.ekipa nam je solidna i treba joj kontinuitet.svi znamo ako budemi mijenjali pola ekipe nista od nas.jucer dobra partija po teskom terenu.i drago mi je zbog pojedinih supaka da smo pobijedili bez pomoci sudije..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas smo bez Hadzica, Brzog i Mujcica, ipak vjerujem da mozemo do bodova 

Što prije riješiti opstanak pa onda neka nam je Bog na pomoći
- theboss_RD07
- Kontakt:
Bolje napisi da smo samo bez brzog. Izostanak ove dvojice moze bit samo pojacanjeehaske je napisao/la:Danas smo bez Hadzica, Brzog i Mujcica, ipak vjerujem da mozemo do bodova
⭐
I oni su bez Salihovic, imamo dobre sanse da pobijedimo danas, samo trebamo biti pravi.
Svi u Lukavac danas.

Svi u Lukavac danas.

Danas gubimo mada to nisu zaslužili od nas
Jel pao dogovor
-
- Kontakt:
Ako mrtvi lukavac nepobijedimo nikad me banja vise nece vidit
Onda se oprosti od banje današnjice
-
- Kontakt:
Smecari jedni,kako vas nije stid,ako imate imalo stida idite u pm. Od ekonoma do sportskog direktora smradevi jedni
igrali smo bez ove dvojice sto ti kazes moze biti samo pojacanje,igrali su ostali pa zijantheboss_RD07 je napisao/la:Bolje napisi da smo samo bez brzog. Izostanak ove dvojice moze bit samo pojacanjeehaske je napisao/la:Danas smo bez Hadzica, Brzog i Mujcica, ipak vjerujem da mozemo do bodova
- theboss_RD07
- Kontakt:
sve posteno, sve 5 idemo daljeAnamneko je napisao/la:5:0 realno je trebalo biti.Penal je sega od sudije svirao.

Danas sramna utakmica, igrali smo ko picke , Radnicki ocajan nam je trebao dati 5 komada, svaka cast Kolaku za danas... Momak me je kupio za stalno definitivno, ostali nek se zapitaju kao i uprava, Himzu bi najradije isamarao, kao da ima 40god, nece da potrci..., sreca ma nam svi rezultati idu na ruku pa smo sam pobjedom jednom ostali u ligiii...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.