Šta vi Njemci znate, ne zaslužujete ni da uživate u engleskim receptimaBesic je napisao/la:prvi put čujem da neko kombinira čaj i mlijeko

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta vi Njemci znate, ne zaslužujete ni da uživate u engleskim receptimaBesic je napisao/la:prvi put čujem da neko kombinira čaj i mlijeko
Ne blefiraj, znamo da simpatišeš sve naše.pride_of_merseyside je napisao/la: Šta vi Njemci znate, ne zaslužujete ni da uživate u engleskim receptima
Samo mladi može nekako proćpride_of_merseyside je napisao/la:Luk.
A Emre Canapride_of_merseyside je napisao/la:I ti si ostao dijete, nimalo se nisi uozbiljio.![]()
Džaba vam kad vas ne volim.
Hoću ljeto.
Svi imamo slabosti.Besic je napisao/la: A Emre Cana![]()
Dex, čaj je overrated
Ima još jedan. Ne mogu mu se sjetiti nicka.Besic je napisao/la:kawhi jesam li ja jedini iskreni navijač dubsa na forumu
To nešto ko lenbias u vakat?Kawhi je napisao/la:Ima još jedan. Ne mogu mu se sjetiti nicka.Besic je napisao/la:kawhi jesam li ja jedini iskreni navijač dubsa na forumu
Ma nije Lenny bio jedini Heat prije Brona. Bilo ih je još par. Ovaj Dub je baš unikat. Ponekad napiše post.Lillard je napisao/la:To nešto ko lenbias u vakat?Kawhi je napisao/la:Ima još jedan. Ne mogu mu se sjetiti nicka.Besic je napisao/la:kawhi jesam li ja jedini iskreni navijač dubsa na forumu
Ma piše na RMB ponekad. Wade mu idol.Lillard je napisao/la:ma lenbias ti je bandwagoner čisti![]()
![]()
samo dobro prodao priču, al aj
Ma mislim da je frajer pogledao 10 NBA utakmica u životuKawhi je napisao/la:Ma piše na RMB ponekad. Wade mu idol.Lillard je napisao/la:ma lenbias ti je bandwagoner čisti![]()
![]()
samo dobro prodao priču, al aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.