GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 15 avg 2010, 11:35

Mamići će otići kad vide da nema publike, vjerujem u ovaj tim da mogu izbaciti Gyora, a zatim i nanizati s pobjedama u HNL-u
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2010, 11:43

ako vahid preuzme dinamo onda je fakat dotakao dno karijere jer zna se dobro kako oni tretiraju trenere i letice nakon prve greske i tu se dosta gubi na renomeu...
You are someone else I am still right here

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 avg 2010, 12:36

Uvijek sam navijao za Dinamo ali sad sam postao ravnodušan, više ni ne gledam utakmice, sve mi je se zgadilo, neka prvenstvo osvoji Rijeka. Možda nakon toga ovaj cigan ode iz kluba.
...što je više lome to je volim jače...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 avg 2010, 12:52

jacky09 je napisao/la:Uvijek sam navijao za Dinamo ali sad sam postao ravnodušan, više ni ne gledam utakmice, sve mi je se zgadilo, neka prvenstvo osvoji Rijeka. Možda nakon toga ovaj cigan ode iz kluba.
A covjek je prodao vise odlicnih igraca nego citava HNL zajedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koje pare je uzimao, i koje igrace je talio to je cudo jedno....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2010, 15:11

neno#4 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Uvijek sam navijao za Dinamo ali sad sam postao ravnodušan, više ni ne gledam utakmice, sve mi je se zgadilo, neka prvenstvo osvoji Rijeka. Možda nakon toga ovaj cigan ode iz kluba.
A covjek je prodao vise odlicnih igraca nego citava HNL zajedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koje pare je uzimao, i koje igrace je talio to je cudo jedno....

Je, al Dinamo nije vidio od toga haman nikakve koristi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 16:39

Cujem BBB poceo da bojkotuje tekme,ajde nece se puno osetiti to kod igraca. :D
Nego sta oni zele tim potezom,da oteraju Mamica,ili nesta drugo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2010, 16:40

Devil je napisao/la:Cujem BBB poceo da bojkotuje tekme,ajde nece se puno osetiti to kod igraca. :D
Nego sta oni zele tim potezom,da oteraju Mamica,ili nesta drugo?
Da otjeraju MamićE. :D

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 avg 2010, 17:33

kao zakleti navijac hajduka,covjek kojeg iznimno cijenim u hrvatskom nogometu je nitko drugi nego zdravko mamic.zasto?pa ljudi moji tom covjeku se treba klanjati pola hrvatske...imate li vi ikakvu predstavu gdje bi dinamo bio da nije doticnog?bili biste u rangu moga hajduka proteklih godina dok se i dole nije nesto pokrenulo nabolje,hvala bogu...vi ne razumijete da bez mamica i mamicevih ljudi te mamicevog kapitala dinamo bi bio jedna obicna nula..kazete nije dinamo dobio nista od tih para sto su prodali luku,dudu-a,corluku,lovrena...samo mi recite ko je doveo te igrace?ko je ulagao u njih svoj novac?da nije mozda barisic?dajte ljudi uozbiljite se,nije niko lud da 10 godina ulaze u nekog i onda kad taj neko postane respektabilan proizvod na nogometnom trzistu da ga proda a da svoje ulozene novce ne vrati ili ne zaradi dobro...shvatite nesto Mamic=Dinamo..prvaci ste zadnje 3-4 godine,igrate europu relativno cesto i opet vam ne valja?znate sta bi bio uspjeh dinamu da odu mamici?da primirisu europi,pri tome mislim na kvalifikacije...otidjite u zg,vidite kako razmisljaju ljudi koji su upuceni u dinamove poslove,a ne nadrkani bbb...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 avg 2010, 17:56

wade je napisao/la:kao zakleti navijac hajduka,covjek kojeg iznimno cijenim u hrvatskom nogometu je nitko drugi nego zdravko mamic.zasto?pa ljudi moji tom covjeku se treba klanjati pola hrvatske...imate li vi ikakvu predstavu gdje bi dinamo bio da nije doticnog?bili biste u rangu moga hajduka proteklih godina dok se i dole nije nesto pokrenulo nabolje,hvala bogu...vi ne razumijete da bez mamica i mamicevih ljudi te mamicevog kapitala dinamo bi bio jedna obicna nula..kazete nije dinamo dobio nista od tih para sto su prodali luku,dudu-a,corluku,lovrena...samo mi recite ko je doveo te igrace?ko je ulagao u njih svoj novac?da nije mozda barisic?dajte ljudi uozbiljite se,nije niko lud da 10 godina ulaze u nekog i onda kad taj neko postane respektabilan proizvod na nogometnom trzistu da ga proda a da svoje ulozene novce ne vrati ili ne zaradi dobro...shvatite nesto Mamic=Dinamo..prvaci ste zadnje 3-4 godine,igrate europu relativno cesto i opet vam ne valja?znate sta bi bio uspjeh dinamu da odu mamici?da primirisu europi,pri tome mislim na kvalifikacije...otidjite u zg,vidite kako razmisljaju ljudi koji su upuceni u dinamove poslove,a ne nadrkani bbb...
to ti pricam...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2010, 21:51

neno#4 je napisao/la:
wade je napisao/la:kao zakleti navijac hajduka,covjek kojeg iznimno cijenim u hrvatskom nogometu je nitko drugi nego zdravko mamic.zasto?pa ljudi moji tom covjeku se treba klanjati pola hrvatske...imate li vi ikakvu predstavu gdje bi dinamo bio da nije doticnog?bili biste u rangu moga hajduka proteklih godina dok se i dole nije nesto pokrenulo nabolje,hvala bogu...vi ne razumijete da bez mamica i mamicevih ljudi te mamicevog kapitala dinamo bi bio jedna obicna nula..kazete nije dinamo dobio nista od tih para sto su prodali luku,dudu-a,corluku,lovrena...samo mi recite ko je doveo te igrace?ko je ulagao u njih svoj novac?da nije mozda barisic?dajte ljudi uozbiljite se,nije niko lud da 10 godina ulaze u nekog i onda kad taj neko postane respektabilan proizvod na nogometnom trzistu da ga proda a da svoje ulozene novce ne vrati ili ne zaradi dobro...shvatite nesto Mamic=Dinamo..prvaci ste zadnje 3-4 godine,igrate europu relativno cesto i opet vam ne valja?znate sta bi bio uspjeh dinamu da odu mamici?da primirisu europi,pri tome mislim na kvalifikacije...otidjite u zg,vidite kako razmisljaju ljudi koji su upuceni u dinamove poslove,a ne nadrkani bbb...
to ti pricam...
ma to svako "normalan" prica..osim bbb :roll: :roll: :| ..stvarno mi nije jasno kako tako...

vidjece kad i ako ode mamic...kako ce biti i gdje ce dinamo biti... :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2010, 22:24

Dinamo je i prije Mamića harao hrvatskom ligom. Ono u čemu je mamić majstor je lično bogaćenje i prodavanje magle purgerima. No izgleda da ga je sreća napustila bar kad je riječ o ovome drugom.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 15 avg 2010, 22:32

Dinamo ima jaku skolu i Mamic te igrace korisiti za licno bogacenje. Proda igraca za milione i umjesto da mu nadje dostojnu zamjenu on kupi nekog levata za 300-400 hiljada eura sa ciljem da ga proda za milione. Dinamo takodjer ima dosta jak scouting i ti ljudi traze talente skoro svegdje po svijetu tako da Mamici nemaju veze sa dovodjenjem igraca nego imaju ljudi zaduzeni za to a Mamici samo uplate pare. Uglavnom Mamic je samo obicno smetalo koji godisnje zaradi milione a Dinamo bez njega moze biti samo puno jaci

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2010, 22:41

hebi ga sad i vi pretjerujete, pa stvarno mi nije jasno.. sta vi zapravo zelite??? imate titule,pobjede, evropu svake godine, igraci se ne bune imaju redovne plate idt, najbogatiji ste klub u okolici zemalja, a to sto ne mozete dogurati do grupnih faza il slicno, hebi ga za to treba puno truda, igraca para idt, sto vam ba mamic smeta??? covjek vam sve dao i vi sad lafo bojkujete nidze veze, imate drama igrace, za ovaj prostor i vrijeme i situaciju gdje se mi nalazimo, sta vam treba da vam lik dovede, henya, ronaldinja i ostale to je nemoguce i da imete tolike pare da ih dovedete ljudi nebi dosli tu, **** ga... nidze veze ste i vidim bas opadate tim glupostima...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 avg 2010, 22:43

Keane_Roy je napisao/la:Dinamo ima jaku skolu i Mamic te igrace korisiti za licno bogacenje. Proda igraca za milione i umjesto da mu nadje dostojnu zamjenu on kupi nekog levata za 300-400 hiljada eura sa ciljem da ga proda za milione. Dinamo takodjer ima dosta jak scouting i ti ljudi traze talente skoro svegdje po svijetu tako da Mamici nemaju veze sa dovodjenjem igraca nego imaju ljudi zaduzeni za to a Mamici samo uplate pare. Uglavnom Mamic je samo obicno smetalo koji godisnje zaradi milione a Dinamo bez njega moze biti samo puno jaci
bola koja skola?koji scouting?sta je bola dinamo harao?jeste harao dok je bio croatia,drugim rijecima njofrin tim...
bez mamice nema skole,,nema scoutinga...jel mladji brat mamic licno ide u juznu ameriku i svugdje drugo po igrace?vjeruj mi upucen sam malo bolje u stanje oko dinama i u dinamu ;)
mandzukic levat kao zamjena za dudua?samo jedan primjer cu ti navesti i dosta..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 avg 2010, 23:22

Vi imte svoje klubove Hajduka, Sarajeva, šta ja znam koga pa se njime bavite.

Možda bi ti kao navijač Hajduka prodao ugled kluba za šačicu eura. Dinamo je uvijek bio velik klub, i kad su ga komunisti ugasili pa osnovali novi, i kada je Tuđman stvorio državni tim, i sada kad Mamić pravi od njega obiteljski biznis. Uostalom, zašto Torcida skandidira slične poruke Svaguši? A čovjek dosad radi dobar posao u Hajduku, ali ne radi privatni biznis od njega?

Ko je stvorio Eduarda, Modrića, Ćorluku?
A ko je stvorio Zvonimira Soldu (Stuttgart), Daria Šimića (Inter, Milan, Monaco), Roberta Prosinečkog (Real Madrid, Barcelona, Sevilla), Niku Kranjčara (Tottenham, Portsmuth), Igora Cvitanovića (Sociedad), Tomu Butinu (Olympiacos), Igora Bišćana (Liverpool, Panathinaikos) i još mnoge druge da ih ne nabrajam sve???
Kvalitetnih igrača je bilo i bit će uvijek. Nije Mamić čarobnjak niti ih on pravi po kvartu.

Mamić ima i menandzersku organizaciju, koju je prepisao na svoga sina. Dosta igrača je moralo potpisati ugovor sa tom agencijom da bi uopće igralo u Dinamu. Eduardo je imao potpisan ugovor i morao je jedan postotak plaće u Arsenalu davati toj agenciji !!!. Naravno, sad će netko reć ko mu je kriv.. ali da to nije potpisao nebi ni igrao, završio bi u Zaprešiću ili Međimurju..
Mamić, Marković, Štimac, Srebrić, Sinovčić i slični, to su grobari hrvatskog nogometa. Mafiji nije mjesto u nogometu, nije to problem samo Hrvatske, to je problem svih država u regiji.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 avg 2010, 00:43

Koji kur.. scouting? Živim s Dinamom, ne znam nijednog skauta iz Dinama osim velemajstora Zorana Mamića. Ne znam nikoga. On ode do JA, ode na plažu u Riju, potraži malo na youtubeu, ode do stadiona, pogleda tekmu, vidi tog igrača i dovede ga. I pukne priču reprezentativac u mladim uzrastima i slično.

I boli me kur.. kakav će Dinamo biti kad Mamić ode, samo želim da **** ode.

P.S. Dinamo je i prije Mamića imao pet naslova u nizu, prije Mamića je bio veliki klub, a sad djeluje samo kao kakva fancy trgovina, veliki se klubovi trgaju tko će kupiti bolji komad odjeće. To mi se ne sviđa. I ne sviđa mi se da jedan **** Anorthosis ili BATE ili Sparta mogu igrati LP i držati Real i Inter i Bremen na koljenima, a da Dinamo, stoput veći klub od tih klubića, nema u 10 utakmica trećeg pretkola nijedne utakmice bez poraza (Milan, Dinamo K, Arsenal, Bremen, Shakhtar), pa sad ispadanja od slabijih ekipa Salzburga i Sheriffa.

I očito moram stoput ponavljati da je Mamić retardirana osoba, čovjek koji se onako ponaša ne zaslužuje voditi ovaj klub. I davati treneru otkaz jer mu navijači skandiraju, je nešto nevjerojatno.

I ja još, a pratim klub od 2000., kad sam malo nadošo (90. sam godište) i još nisam vidio šta se dešava kad treneru Dinama istekne ugovor, ja za takvo nešto ne znam.

I evo sad Vaha dolazi. Tim bih potezom bio oduševljen da je neko drugo vrijeme i druga situacija, ali ovako nisam. Sad će se proći Gyor, a to nikako ne želim.

I očekujem da se bojkot nastavi, i da na Gyor dođe 300 ljudi.

MAMIĆU, CIGANE, ODLAZI IZ SVETINJE.
Hayley <3

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 13:10

Mamić razbijao i psovao po svlačionici, Sivonjić opet u nesvijesti!

DOGODILO se uoči posljednjeg treninga prije utakmice s Karlovcem. Zdravko Mamić upriličio je igračima u utrobi maksimirske ledine još jedan šok-performans u kojem nije nedostajalo psovki, uvreda, poniženja i igrokaza. Za "dobar dan" Mamić je s vrata svlačionice zagrmio:

"Što je, **** vam mater..., igrajte, kako se to ponašate, **** vam majku!"

Nakon Maminja, tiho je u prostoriju, piše Sportplus, ušetao i v.d. trenera Sreten Ćuk. Nitko od šokiranih igrača nije ga pozdravio, i za izvršnog dopredsjednika bio je to razlog za dodatnu paljbu:

"Dobar dan morate reći kad trener ulazi! Kada je Jurčić bio tu, svi ste ga pozdravljali, a sada nitko... Može vas biti sram", urlao je Mamić i rukom udario u zid.

Od siline njegova udarca pukla je pločica, Ilija Sivonjić (opet) je pao u nesvijest (što je vrlo zabrinjavajuća činjenica), a Mamić je nastavio:

"Otići ću iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu. Vi lijepo sami izaberite predsjednika, odbor i plaće kakve želite. Ma kakva ste vi to momčad, nakon pola sata ne možete stajati na terenu."

Posebno je Mamića zapeklo i što Anti Rukavini suigrači nisu uputili spektakularnu čestitku za pogodak u Varaždinu, njegov prvi u dresu Dinama.

"To je sramota! Ajmo sad, jedan po jedan do Rukavine i čestitajte mu!"

Igrači su poslušali Maminja, vjerujemo da je to bila scena za pamćenje.

"I ti Bućo, ajmo! Što si stao, stisni ruku čovjeku...",u rlao je Mamić i još nekoliko puta dodao: "Ovo je pakao."

Pitamo se, kakav bi pakao tek uslijedio da se Dinamo u 74. minuti susreta s Karlovcem nije trgnuo i okrenuo rezultat u svoju korist...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 14:17

:lol: :lol: Cirkus na Maksimiru :lol: :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 avg 2010, 14:24

Devil je napisao/la::lol: :lol: Cirkus na Maksimiru :lol: :lol:
E kad bi Zvezda bila kao Dinamo... :D :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 14:33

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la::lol: :lol: Cirkus na Maksimiru :lol: :lol:
E kad bi Zvezda bila kao Dinamo... :D :D :D
Eh,kada bi bila,ustvari kada bi imala novce kao DInamo ostalo nista ne treba. ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.