Jala Brat?Kawhi je napisao/la:Bogu repa.Sarmelino je napisao/la:Kojem bogu?Kawhi je napisao/la:Teško Bogu s nama kakvi smo.
Checkmate theists

Jel ti poceo pasati Kendrick vise?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jala Brat?Kawhi je napisao/la:Bogu repa.Sarmelino je napisao/la:Kojem bogu?Kawhi je napisao/la:Teško Bogu s nama kakvi smo.
Checkmate theists
Može Jala. Važno je da je bijelac.Sarmelino je napisao/la: Jala Brat?![]()
Jel ti poceo pasati Kendrick vise?
A Gambino?Kawhi je napisao/la:Može Jala. Važno je da je bijelac.Sarmelino je napisao/la: Jala Brat?![]()
Jel ti poceo pasati Kendrick vise?![]()
Nije. Danny Brown i Rocky su jači od njega.
Ni njega ne lajkam. Bolji je Kendrick od Gambina.Sarmelino je napisao/la:A Gambino?Kawhi je napisao/la:Može Jala. Važno je da je bijelac.Sarmelino je napisao/la: Jala Brat?![]()
Jel ti poceo pasati Kendrick vise?![]()
Nije. Danny Brown i Rocky su jači od njega.
Sta lajkas onda hebo ga ja, daj sta sa vrha tvoje liste a da nije KanyeKawhi je napisao/la: Ni njega ne lajkam. Bolji je Kendrick od Gambina.
Kanye, Ed Sheeran, Aca Lukas, Saša Kovačević i Tomson. Od repera mladi Eminem. Danas nema kvalitetnog repa.Sarmelino je napisao/la:Sta lajkas onda hebo ga ja, daj sta sa vrha tvoje liste a da nije KanyeKawhi je napisao/la: Ni njega ne lajkam. Bolji je Kendrick od Gambina.
Ma ima, samo treba traziti.Kawhi je napisao/la:Kanye, Ed Sheeran, Aca Lukas, Saša Kovačević i Tomson. Od repera mladi Eminem. Danas nema kvalitetnog repa.Sarmelino je napisao/la:Sta lajkas onda hebo ga ja, daj sta sa vrha tvoje liste a da nije KanyeKawhi je napisao/la: Ni njega ne lajkam. Bolji je Kendrick od Gambina.
Kawhi je napisao/la:Kanye, Ed Sheeran, Aca Lukas, Saša Kovačević i Tomson. Od repera mladi Eminem. Danas nema kvalitetnog repa.Sarmelino je napisao/la:Sta lajkas onda hebo ga ja, daj sta sa vrha tvoje liste a da nije KanyeKawhi je napisao/la: Ni njega ne lajkam. Bolji je Kendrick od Gambina.
RTL.Federer17 je napisao/la:Hoce neko prenosit boks?
akisarajevo92 je napisao/la:
#dnevnadozalidije
Šta se žališ, ti bar možeš gledati PLBiH na miru..Federer17 je napisao/la:100% ce ga zatamnit na mojaTVRokoko87 je napisao/la:RTL.Federer17 je napisao/la:Hoce neko prenosit boks?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.