Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ponovo ti nejasno?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Nemoj da prijetis u prazno.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ne mozes proci do nas. Rade ti cestu u onom mjestu sto obilazis.
dobro jutro ko te yebe može budžet i bez tebeBesic je napisao/la:dobro jutro budžetlije koje danas ne radite kava

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
jel to impliciras da rade nesto ostalim danimaBesic je napisao/la:dobro jutro budžetlije koje danas ne radite kava

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nemojte tako ima budzetlija i koji rade he he
Komunalci
Komunalci
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Žao mi je samo što nemam razloga za vožnju tramvajom pa da gledam grasovce kako čiste stanice. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Nemojte tako ima budzetlija i koji rade he he
radim ja.
noćnu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma mislio sam u vezi ovih najnovijih politickih preyebica na jugu.DANTES je napisao/la:snijeg nabijem gasekerbay je napisao/la:@dantes,
ima l sta nova?![]()
ocete l iskoristit priliku i vratit kosovo

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
vučić je šiptarska pudlasekerbay je napisao/la:ma mislio sam u vezi ovih najnovijih politickih preyebica na jugu.DANTES je napisao/la:snijeg nabijem gasekerbay je napisao/la:@dantes,
ima l sta nova?![]()
ocete l iskoristit priliku i vratit kosovo

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ne govori tako o zamjeniku vojvode
to je stari ratnik koji ceka svoju priliku

to je stari ratnik koji ceka svoju priliku

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kawhi je napisao/la:Teško Bogu s nama kakvi smo.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kojem bogu?Kawhi je napisao/la:Teško Bogu s nama kakvi smo.
Checkmate theists

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Bogu repa.Sarmelino je napisao/la:Kojem bogu?Kawhi je napisao/la:Teško Bogu s nama kakvi smo.
Checkmate theists
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 9 gostiju.