Za pripadnice nježnijeg spola ulaz na Tušanj je sutra slobodan,dakle MANIJACI ne morate plaćati kartu.
Redari će takođe biti prisutni kod vašeg sektora tako da LENDRIĆ ne smije da vas bije!
Svežite pertle!
#ukost #samosloboda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bio sam, nista specijalno haha vjezbali udarce i klizeceSariel je napisao/la:I idel ko na trening? Kisa? Subota?Poso?Zena djeca?Fax? Voljni moment?
Koni koni mosa bodaslo mosa bodaslo...
Onoga trenutka kada napuste te svi op op.![]()
Nazire li se postava?MejdanTz je napisao/la:Bio sam, nista specijalno haha vjezbali udarce i klizeceSariel je napisao/la:I idel ko na trening? Kisa? Subota?Poso?Zena djeca?Fax? Voljni moment?
![]()
Trenirali su u svije grupe na dva gola, tandir je trcao lagano nije ga vlado danas forsiro. Mislim da sam jahu vidio u ovoj jednoj grupi tako da mislim da je to ona ekipa koja nece igrat od prve, a bili su jos tu Zilkic, smaja i darko od ovih sto se prizeljkuju u prvoj.zlatnakoka je napisao/la:Nazire li se postava?MejdanTz je napisao/la:Bio sam, nista specijalno haha vjezbali udarce i klizeceSariel je napisao/la:I idel ko na trening? Kisa? Subota?Poso?Zena djeca?Fax? Voljni moment?
![]()
Al kad izadje u 20toj, ko protiv Sarajevatuzlak1987 je napisao/la:Jaha mesija, ako ce on igrati onda nema dileme 3:0 za Slobodu.
I ja mislim da SB osvaja kup, ali eto mozemo otkinuti na Kosevu makar bod i preusmjeriti ih na kup i povecati sebi sanse. Ako izgubimo na Kosevu oni ce ici na obje titule i ispusiti i kup i prvenstvo na krajuChinaglia je napisao/la:ma jarane, ja sam ubjedjen da ce oni od Sirokog dobit po dupetu
al eto, nase je da izborimo to cetvrto mjesto, pa sta bog da
#moSabodaSlo#sviunapad1010 je napisao/la:Oni igrali za sebe šta je vama gledate li tabelu uopšte.
Da je nama isključivo trebalo povalili bi nas kao i štrumpfovi. Sarajlice su to isto sranje drugo pakovanje.
Povalit ce nas tako sto puštaju kup listici.
Oni se nadaju da budu prvaci. Kup se već zna ko osvaja. A ligu neko iz SA izgleda nisu dogovorili još ko je taj.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 11 gostiju.