FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 29 apr 2017, 14:29

Nema se više očekivanja u ligi, a kada danas pobjede eto očekivanja nazad istom onom brzinom kojom je i nestalo.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2017, 14:30

Zato kad dođe kup na red.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 apr 2017, 14:31

Svi koji su odigrali na kladionici Radnik - Sarajevo 1, 1x, x, dabogda pali.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2017, 14:32

pitic je napisao/la:Nema se više očekivanja u ligi, a kada danas pobjede eto očekivanja nazad istom onom brzinom kojom je i nestalo.
U zavisnosti od ostalih rezultata :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 apr 2017, 14:32

Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 29 apr 2017, 14:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.
+1
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 apr 2017, 14:37

Idemo na pobjedu! Hoćemo duplu krunu! :)
0-2 ako Bog da!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 apr 2017, 14:49

pitic je napisao/la:Svi koji su odigrali na kladionici Radnik - Sarajevo 1, 1x, x, dabogda pali.
Iskusni kladioničari igraju manje od 3 gola, cijelo kolo. Po ovoj kaljuži ne možeš ni očekivat ništa drugo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2017, 14:53

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.
Ne radi se o tom pritisku nego kad igras kuci s krupom, radnikom itd svi ocekuju laganu pobjedu 2-3 gola razlike a te ekipe nisu puno losije od zelje,slobode, sirokog . tako da je ovoj nasoj ekipi lakse igrati u gostima gdje i nula nije losa i zato bolje igramo u gostima . kuci moras napast kao sto reko svi ocekuju da uvalis Krupi 3 komada a nazalost nasa ekipa jako tesko igra kad treba kreirati napade

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 29 apr 2017, 15:02

SiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... haha
Ne znam fakat do kada vi mislite tolerisati ovom Šlaufu, ali meni je muka svaki put kada čitam njegov post.
Ništa on pitarsko nema, ama baš ništa... koliko dugo piše na forumu mene još nije uvjerio da navija za FCS.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 apr 2017, 15:03

Dvica u Bijeljini, iks u Banja luci.

Dolazi glat.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 29 apr 2017, 15:12

Kad god nisam nista od njih ocekivao, pozitivno su me iznenadili, tome se nadam i danas...izgleda da jos uvijek nisu ubili u meni svaku nadu za titulu, ipak ima jos utakmica do kraja i mislim da bi danasnjom pobjedom uz poklapanje jos nekih rezultata u narednim kolima moglo da se desi svasta, recimo siguran sam da kone ne mogu odnijeti puni plijen sa najtezeg gostovanja u tuzli, a siguran sam i u remi kona i mostaraca sljedece kolo, kao i u nasu pobjedu na derbiju, tako da se jos nadam duploj kruni, cisto onako pitarski :opaopa:
Dajte pobjedu danas molim vas :pray: :pray:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!!! :njanjanja:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 apr 2017, 15:20

Capodecina je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... haha
Ne znam fakat do kada vi mislite tolerisati ovom Šlaufu, ali meni je muka svaki put kada čitam njegov post.
Ništa on pitarsko nema, ama baš ništa... koliko dugo piše na forumu mene još nije uvjerio da navija za FCS.
Ja sam ga nekada branio,ali u zadnje vrijeme sve vise preispitujem taj stav.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 apr 2017, 15:21

pitic je napisao/la:Prioritetni ciljevi do kraja sezone.

1. Osvajanje Kupa BiH
2. Željezničar ne smije biti prvak BiH
3. Pobjediti na derbiju

Sve ostalo je laž i gluma finjaka prema komšiluku.
Tako brate. Opušteno u Mostaru a zavalit kone na Koševu. Nek nastave kontinuitete neosvajanja trofeja :thumbup:
ZZ

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 apr 2017, 15:37

zagorski je napisao/la:

Dugo pišem na forumu, i jedan sam od rijetkih koji 95% postova ostavljam samo na ovom podforumu, drugi me uopšte ne zanimaju.
Normalno da mi neće biti žao ako mašim i navijam da mašim, ali jednostavno ne vjerujem u pobjedu i mislim da je liga izgubljena. Igram više iz dosade, naravno da ne želim da izgubimo.
slika
Kijamet još imam majica, šalova, karti, ovo sam nabrzinu uzeo i slikao čisto reda radi.
I da, da pola navijača u Sarajevu voli klub kao ja, prosjek posjete bi 3-4 puta veći nego trenutni.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2017, 15:41

zagorski je napisao/la:
Ma nas je..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 apr 2017, 15:42

MortemHz je napisao/la:Ma nas je..
Ma nije

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 apr 2017, 15:45

SiouxLukavac je napisao/la:
slika
Kijamet još imam majica, šalova, karti, ovo sam nabrzinu uzeo i slikao čisto reda radi.
I da, da pola navijača u Sarajevu voli klub kao ja, prosjek posjete bi 3-4 puta veći nego trenutni.

:tokralju: :tokralju: :salut:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 29 apr 2017, 15:52

Radnik-Sarajevo 0:2 glatko danas (Crnkic, Novakovic)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 apr 2017, 15:59

0:0

PS. naš sam.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 11 gostiju.