Smatras li sebe jednim od krivaca za slabije rezultate tima na Hasetu.pitic je napisao/la:Od sada samo gostujuće utakmice gledam, a domaće pratim preko teleteksta.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Smatras li sebe jednim od krivaca za slabije rezultate tima na Hasetu.pitic je napisao/la:Od sada samo gostujuće utakmice gledam, a domaće pratim preko teleteksta.
Smatram, kao i sve ostale koji dođu na Koševo. Niko ne treba objašnjavati šta su pitari. Dovoljno je uči na forum pa da skontaš. Ja mislim oni kada vide najortodoksnije pitare sve zajedno na Koševu noge im se oduzmu. To izjave bivših i sadašnjih trenera dokazuju i rezultati na domaćem terenu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Smatras li sebe jednim od krivaca za slabije rezultate tima na Hasetu.pitic je napisao/la:Od sada samo gostujuće utakmice gledam, a domaće pratim preko teleteksta.
Nista, samo Istok zatvoriti. Bit cemo prvaci svemira.pitic je napisao/la:Smatram, kao i sve ostale koji dođu na Koševo. Niko ne treba objašnjavati šta su pitari. Dovoljno je uči na forum pa da skontaš. Ja mislim oni kada vide najortodoksnije pitare sve zajedno na Koševu noge im se oduzmu. To izjave bivših i sadašnjih trenera dokazuju i rezultati na domaćem terenu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Smatras li sebe jednim od krivaca za slabije rezultate tima na Hasetu.pitic je napisao/la:Od sada samo gostujuće utakmice gledam, a domaće pratim preko teleteksta.
Ovo govorimo skoro prije svakog kola.SiouxLukavac je napisao/la:Ne vidim način kako da danas pobjedimo.
Nisam ni u Tuzli vidio nakon 3:0, pa nas iznenadiše pobjedom. Ovi naši nisu normalni svakako, nikad ne znaš šta da očekuješ. Danas mirno pratim bez obzira na ishod, ali se ne bih iznenadio ni da dobijemo nekako.SiouxLukavac je napisao/la:Ne vidim način kako da danas pobjedimo.
Sto,pa nema im toliko pritiska danas..kad ce dobiti ako ne sadaSiouxLukavac je napisao/la:Ne vidim način kako da danas pobjedimo.
Vezni redmma_hz je napisao/la:Sto,pa nema im toliko pritiska danas..kad ce dobiti ako ne sadaSiouxLukavac je napisao/la:Ne vidim način kako da danas pobjedimo.
Bas sam i ja maloprije ovo pomislio...MortemHz je napisao/la:Danas cu po prvi put u sezoni biti smiren! da i to docekam..
Ma bit ce emocija uvijek ali danas laganini, ne bi mi bilo nesto lose sad da izgubimo.bibula je napisao/la:Bas sam i ja maloprije ovo pomislio...MortemHz je napisao/la:Danas cu po prvi put u sezoni biti smiren! da i to docekam..
Al vidjet cemo kad krene tekma
Vezni red sastavljen od stopera, bekova, krila je sve osim vezni red.bibula je napisao/la:Ko to danas ne igra u veznom redu? Nisam upratio
Bolje rečeno, doveli su nas u situaciju da nam ne trebaju tablete, poraz možemo preživiti bez njih.MortemHz je napisao/la:Ma bit ce emocija uvijek ali danas laganini, ne bi mi bilo nesto lose sad da izgubimo.bibula je napisao/la:Bas sam i ja maloprije ovo pomislio...MortemHz je napisao/la:Danas cu po prvi put u sezoni biti smiren! da i to docekam..
Al vidjet cemo kad krene tekma
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kaunas, Kyle88, NazorUso, Noke995, plisek, Proximic, SamoDaKazeem, VolimoSarajevo i 93 gosta.