U hotelu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Gdje se sad zavaliti pa pogledati.zlo87 je napisao/la:Hvala Vam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U hotelu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Gdje se sad zavaliti pa pogledati.zlo87 je napisao/la:Hvala Vam
Nismo svi direktori.MortemHz je napisao/la:U hotelu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Gdje se sad zavaliti pa pogledati.zlo87 je napisao/la:Hvala Vam
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nismo svi direktori.MortemHz je napisao/la:U hotelu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Gdje se sad zavaliti pa pogledati.
Kvota 1:20 da ces pljuvati na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Šta god da bude danas, ne zamjeram! Samo kup!
Kvota 1,05 da ću ostati miran šta god da bude!Sarajlijica1946 je napisao/la:Kvota 1:20 da ces pljuvati na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Šta god da bude danas, ne zamjeram! Samo kup!
On ne pljuje,on kritikujeSarajlijica1946 je napisao/la:Kvota 1:20 da ces pljuvati na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Šta god da bude danas, ne zamjeram! Samo kup!
Allaha mi sad krenuo napisati da ces gledati tekmu sa Himom.hilmo je napisao/la:On ne pljuje,on kritikujeSarajlijica1946 je napisao/la:Kvota 1:20 da ces pljuvati na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Šta god da bude danas, ne zamjeram! Samo kup!
joker90 je napisao/la:Kvota 1,05 da ću ostati miran šta god da bude!Sarajlijica1946 je napisao/la:Kvota 1:20 da ces pljuvati na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Šta god da bude danas, ne zamjeram! Samo kup!
Neću gledati tekmu sa Hilmom! Zbog stranačkih prepirki nismo više u dobrim odnosima!Sarajlijica1946 je napisao/la: Allaha mi sad krenuo napisati da ces gledati tekmu sa Himom.Vezni red bez veznog igraca, jel ovo moguce ljudi moji. NezApamceno nesto u svijetu fudbala.
Hilmo je duhovno uzdignut, jedino on djeluje kao besedin svojim prisustvom. Stranka na onoj anamo temi.joker90 je napisao/la:Neću gledati tekmu sa Hilmom! Zbog stranačkih prepirki nismo više u dobrim odnosima!Sarajlijica1946 je napisao/la: Allaha mi sad krenuo napisati da ces gledati tekmu sa Himom.Vezni red bez veznog igraca, jel ovo moguce ljudi moji. NezApamceno nesto u svijetu fudbala.
Sta se ovo desava sa Pitarima.pitic je napisao/la:Eventualni današnji kiks nas neće puno povrijediti.
Radovac i Said skoro ne dobijaju šansu, a ne neki junior.Vucevich je napisao/la:Hoce li neki junior dobiti priliku danas?
Nece.Vucevich je napisao/la:Hoce li neki junior dobiti priliku danas?