Mojne samo da budemo pizdeci ko lobotomci pa da prijetimo odlaskom s foruma .
Mene se rijesit tako lako nece

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma mozemo mi ovako do sledece sezone, nije problemm.Sariel je napisao/la:Mislim da nas uspjesno ignorise![]()
Mojne samo da budemo pizdeci ko lobotomci pa da prijetimo odlaskom s foruma .
Mene se rijesit tako lako nece
Ovo je preofanzivno, uhvate li dobru kontru nayebali smo.JustSayin je napisao/la:..........................Eric..............................
............Skahic........Mehmedagic.................
Efendic.......................................Lazevski
.................... .Stjepanovic.............................
-Zilkic......................................Subic
.......................Ordagic..................................
................Zec.................Smajic...................
Samo ofanzino sutra
Ma nije,samo zahtjeva da krila vise trce.RollingPaper je napisao/la:Ovo je preofanzivno, uhvate li dobru kontru nayebali smo.JustSayin je napisao/la:..........................Eric..............................
............Skahic........Mehmedagic.................
Efendic.......................................Lazevski
.................... .Stjepanovic.............................
-Zilkic......................................Subic
.......................Ordagic..................................
................Zec.................Smajic...................
Samo ofanzino sutra
Ja bih Veselog umjesto Zilkica, a Zilkica ubacio svježeg u 70oj min. prvenstveno zbog duela igre protiv krkana iz Zelje, gdje će se Veseli bolje snaći.
ako cemo biti iskreni, niko od nasih igraca ne djeluje kao da ima motivacijuwobly92 je napisao/la:Ma Veselog više ne treba ni ubacivati, lik više nema motivacije nikakve, a bio nam je najbolji igrač na početku sezone.
Nek odsjedi svoje na klupi, i onda se nadati da se uzme barem nesto para za njeg.
Druze ove godine je u pitanju Zeljo iduce ce biti neko drugi od rezimskih tako da ovim iza kulisa cak i Spectre moze pozaviditi, treba imati damu pa pokrenuti nesto sto te moze unistiti pa nije Aco james BondSkver je napisao/la:Aco se ne smije javiti.....veliki vodja, kamatar i lazni hadzija zabranio.....
Edit: Postavljanje tog pitanja bi bilo protiv interesa NK Zeljeznicara i radnji koji vodeci ljudi tog kluba poduzimaju....
To imaju i na domacem terenu,nista strano za njihSariel je napisao/la:Trrba se jednom s bagrom razracunat.zna se za koji jezik bagra zna!!
**** psovke to njih ne dotice
ma sa sudijama baemirzlaTu je napisao/la:To imaju i na domacem terenu,nista strano za njihSariel je napisao/la:Trrba se jednom s bagrom razracunat.zna se za koji jezik bagra zna!!
Sta sam ti ja sad kriv ?Sariel je napisao/la:Trrba se jednom s bagrom razracunat.zna se za koji jezik bagra zna!!
Ma ije ti ne zafrkjai baNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta sam ti ja sad kriv ?Sariel je napisao/la:Trrba se jednom s bagrom razracunat.zna se za koji jezik bagra zna!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.