mozemo.izginucemo sto bi splavar iz doline prosijaka rekaoSarajlijica1946 je napisao/la:Mozemo li do trofeja pitari.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mozemo.izginucemo sto bi splavar iz doline prosijaka rekaoSarajlijica1946 je napisao/la:Mozemo li do trofeja pitari.
Tako nekako ispadne, samo mislim da malo pretjeruješ s brojkama. Dinamo ne dominira 20 godina nego okruglo 10, od 2007. osvajaju titule uzastopno, a i Hajduk nije baš gola kita u Evropi. Ja bih bio presretan da moje Sarajevo jednom uđe u grupnu fazu bilo kojeg takmičenja kao što je Hajduk 2011., i da pobijedi klub levela milanskog Intera na strani. Ostalo se sve slažem, ovdje trebaju pare i sposobni ljudi. Širom ex-yu fudbalskih liga, klub koji dominira ima nekog iza sebe ko je većinom odgovoran za taj uspjeh (Zvezda zadnjih par godina cijelu državu, Vučić, Čović itd, Partizan u periodu '07.-'12. imao Toleta Karadžića, o Dinamu ne vrijedi ni pričat' itd). Kod nas je taj čovjek mogao bit' Ibraković da nije prevarant i taldžija, al je on jedini mangup koji je u ovu usr.anu ligu mogao dovest igrača iz Palerma il Chelseaja.Pitar6785 je napisao/la:U nasoj Zemlji je mnogo teze bit stabilan organizovan klub negoli u bilo kojo evropskoj drzavi.
Evo zasto trebati oko 10 m km 10 godina zaredom da ulazes u klub da bi bio diminantan kao dinamo sto je.
Sa tih 100 m km za deset godina sto bih potrosili mozda bi zaradili oko 30 do 40 m km znaci bilibi u kurcu -60m km.
Sa dominacijom od 10 godina u bih ligi ti donijet nista nece posebno (dinamo igra u mnogo jacoj ligi pa za 20 godina par puta u lp u grupama igro) osim desetak duplih kruna. Jednostavnije receno bices na nivou hajduka znaci gola kita u evropi.
U bih ligi biti dominantan moras bit sa 3 m km (da bi ti se isplatili) sto je veoma tesko skoro nemoguce sa 5 m km (evo recimo od prilike mi smo toliko spickali prije dvije godine i jedva smo uzeli prvenstvo, evo i komsije su tu negdje potrosile ove godine i velko je pitanje hocel uzet titulu. Zrinjski sa nekih 4 m km se nekako domogne titule. Znaci 4 m km minimum ti treba trenutno na godisnjem nivou najveci sportski i administrativni mozgovi u klubu da bi osvajo prvenstvo sa bodom do tri vise nego drugo plasirani.( znaci bez dominacije znaci minimalno najbolji)
Rjesenje je jedino ZNACI JEDINO, akademija. Naci 2 do 3 m € putem kredita sponzora tana radporedit to u neki 7 godina ulozit u dovodenje najbolji djecaka u akademiju i vrhunske trenere nesto tipa kodro i njemu slicni ili bolji. I napravit neki ugovor da ta nemogu djeca otic za sicu. I klub koji ovo bude uradio najprijece postat dominantan i koji nece bankroyirat. Dotad uzet sto vise titula i kupova
Ni ja. Al sad sve zavisi od njih. Kako god moramo vjerovat, pa kad se sve završi ovo, nekolicini se zahvaliti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne vjerujem ovim igracima. Kao da ne nose dres Sarajeva.Stroj1946 je napisao/la:Nije problem u tome hoćemo li !? Nego možemo li ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozemo li do trofeja pitari.
Ko to prenosi?Sarajlijica1946 je napisao/la:Na sta ce da lici teren u Bijeljini samo Bog zna. Ovo ne prestaje da pada. Ko ce gledati ovo danas 90 min.
Drolja TV!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ko to prenosi?Sarajlijica1946 je napisao/la:Na sta ce da lici teren u Bijeljini samo Bog zna. Ovo ne prestaje da pada. Ko ce gledati ovo danas 90 min.
Citajuci ovaj forum Caffe Paris, Ciglane. Ali kako izaci iz kuce od ovog pljuska.zlo87 je napisao/la:gdje ima u gradu Moja TV, da se moze na miru pregledati?
Kad su momci mogli u Bijeljinu danas, sta nama fali do kakvog kaficaSarajlijica1946 je napisao/la:Citajuci ovaj forum Caffe Paris, Ciglane. Ali kako izaci iz kuce od ovog pljuska.zlo87 je napisao/la:gdje ima u gradu Moja TV, da se moze na miru pregledati?
Mozda tamo ne pada.zlo87 je napisao/la:Kad su momci mogli u Bijeljinu danas, sta nama fali do kakvog kaficaSarajlijica1946 je napisao/la:Citajuci ovaj forum Caffe Paris, Ciglane. Ali kako izaci iz kuce od ovog pljuska.zlo87 je napisao/la:gdje ima u gradu Moja TV, da se moze na miru pregledati?
Freaky's na Skenderiji.zlo87 je napisao/la:gdje ima u gradu Moja TV, da se moze na miru pregledati?
Gdje se sad zavaliti pa pogledati.zlo87 je napisao/la:Hvala Vam
Trenutno korisnika/ca: Dave, epidemija, N3R3D, napoleon72 i 40 gostiju.