Siguran sam da kada neki od sa portala budu trebali pomoc advokata da ce ga sami naci, a ne da ga ti glumistuzlak1987 je napisao/la:Realno ljudi takav clanak gdje ima dosta nagadjanja i nema dokaza samo nekom portalu moze da donese stetu. Uredu je da neki kantonalni TZ portal napise to pa ono oni nemaju niti veze sa Zeljeznicarom ali ovi bi odmah prekinuli svaku komunikaciju sa portalom koji to uradi na drzavnom nivou, a saradnja Zeljeznicara i ss je uvijek na neki nacin postojala i pored nesporazuma.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Come on you giallorossi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba banovati sve vas koji spominjete tamo neke divlje klubove
Zlajci živ

Zlajci živ

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije problem u postavljenom pitanju, problem je što se jedan post ponovio 30 puta zaredom, samo spamate temu džaba.NKMramor je napisao/la:HHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH pa onda i Zlajcija banujNKMramor je napisao/la:Spam, zdravo.Chinaglia je napisao/la:ko se to usudi brisat postove, bit ce problema![]()
[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:.
Post se trebao ponoviti i 300 puta, sve dok se clankom ne obradi ova tema ili dok se doticni ne pojavi na temi i prizna da ne smiju i da su obicna ka.rina.
tuzlanska Sloboda
Moramo Želju spomenuti kad igramo protiv njih...Aerials je napisao/la:Treba banovati sve vas koji spominjete tamo neke divlje klubove![]()
ne budi osorna
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne moramo, hajte na opšte pa prljajte tamo temu tim imenima

@Acozlajci je napisao/la:@Veliki Aco
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika ekipe s Grbavice te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?
Do koliko suspendija su vam lobisti dozvolili da ne postavljate ocita pitanja ?
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Mogu mi se svi ti Manijaci sa TK napusiti kite, a poserem se i na njihovu brojnost u Tuzli a ne znaju gdje je Grbavica vecina njih. Pljuni me ako ovo nije istina.solinas je napisao/la:E zato nas nema ni saka jada.....Zivinice su de fakto prelijep gradic,o Gracanici i njenoj carsiji,nema potrebe trositi rijeci.....Guest007 je napisao/la:Ma kakvi manijaci ba, njih u tz bude zato sto ih ima iz zivinica gracanice i tih sela.. nikad oni nece moci parirati nama u Tuzlistaragarda je napisao/la: Ma pusti portale....kakva crna euforija....prekucat Ce ih manijaci...udarni trans svake tekme sve visocije ide
Pa i na grbavici kad smo bili sad zadnji put, jug je bio pun al' samo njih 300tinjak skace i navija.. Ne znam sto se lozite toliko na manijake nisu oni nista brojniji od nas..
Moje licno misljenje sto se tice navijaca u tz, tj sto je sjever prazan, je mozda neka ''smjena generacija'' stariji odlaze, mladji dolaze preuzimaju tribinu.. za koju godinu opet smo jedna od najjacih navijackih grupa u BiH sto se tice brojnosti
Zbog takvih umisljenih seronja,da prostis,uvjek ce momci iz tih mjesta,navijati za druge klubove,ali ne za Slobodu.
Najvece seronje i seljacine zive u Tuzli,ti si stari zivi dokaz,serem vam se na furku o mrtvoj carsiji......
Nemogu vjerovat u sta se pretvara grad u kojem sam rodjen i zivio 28 godina...
Kad otac prije 3 sedmice medju Siukse stao i pricam o Slobodi sponosom, a niko od njih ne smije provocirati i kenjati mi. Zato im se opet poserem na navijanje i izbor.

Sloboda i Fukare u srcu forever, i najgori da su moji su.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jel ovakvi treba da navijaju za Slobodu, cobani iz jbenih Bikodza hahahaha

Ne znam sta bih vam rekao.niko se ne moli i nikom se ne savija kicma.
Sloboda izbora je oduvijek
A men se cini da su zivinice i lukavac izabrali.tako da..suvisno ista vise o tom pricat.
Samo sloboda...
Tz Hc
A men se cini da su zivinice i lukavac izabrali.tako da..suvisno ista vise o tom pricat.
Samo sloboda...
Tz Hc

Sto dzaba serete, evo ja vam garantujem da vise zivinicana navija za Slobodu nego za zelju ili sarajevo, samo je fazon sto ti momci koji navijaju za slobodu nisu narkomani ili da imaju neku kriminalnu pozadinu i onda se ne eksponiraju nego dodju na tusanj i navijaju za svoj klubSariel je napisao/la:Ne znam sta bih vam rekao.niko se ne moli i nikom se ne savija kicma.
Samo sloboda...
Tz Hc
Ma kuci pa ukucanima reci da seru.
Ponasaj se!
Druga stvar sta je laz?
Niko nije reko da nema slobidasa tamo.al su u svojoj carsiji neprimjetniji od manijaka..
Slobodi vise naginju prema dubravama.a to je tamo meni vec kalesijski kraj.dzaba administrativne granice.
A kalesija je najodanija sto se toga tice nemoj dzaba.
Ponasaj se!
Druga stvar sta je laz?
Niko nije reko da nema slobidasa tamo.al su u svojoj carsiji neprimjetniji od manijaka..
Slobodi vise naginju prema dubravama.a to je tamo meni vec kalesijski kraj.dzaba administrativne granice.
e jbgChinaglia je napisao/la:

Aco znaci i ti si jedna obicna p.i.cka koja bi se prodala za 2 streama.
Na svakoj slijedecoj negativnoj objavi o Slobodi cu tebe licno pljuvat, ne portal nego tebe licno jer glumis novinara a obicna si pic.kica.
Kada treba pljuvati Slobodu prvi si tu da iznosis negativno i prljavo rublje a o dinastiji pises samo hvalospjeve.
Koliko kosta jedan normalan clanak ktb?
Na svakoj slijedecoj negativnoj objavi o Slobodi cu tebe licno pljuvat, ne portal nego tebe licno jer glumis novinara a obicna si pic.kica.
Kada treba pljuvati Slobodu prvi si tu da iznosis negativno i prljavo rublje a o dinastiji pises samo hvalospjeve.
Koliko kosta jedan normalan clanak ktb?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- Probisvjet
- Kontakt:
To za Kalesiju si u pravu. Uvijek i na svakoj utakmici znam ljude iz Kalesije koji dodju.Sariel je napisao/la:Ma kuci pa ukucanima reci da seru.
Ponasaj se!
Druga stvar sta je laz?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Danas u Tuzli umro Šefik Fiko Azapagić- lijevo krilo FK Sloboda. (1939 - 2017)
28.04.2017.-Tuzlarije-
Azabagića pamtimo i kao Direktora FK Sloboda u drugoj polovini sedamdesetih godina .

SASTAV FK SLOBODA IZ SREDINE ŠEZDESETIH GODINA 20 VIJEKA.
stoje s lijeva:Šehić,Hajrović,Avdičević, Popović,Radović,Gerum,
čuče s lijeva:Mesaroš, Zadel, Jevremović,Duvančić i AZABAGIĆ.
28.04.2017.-Tuzlarije-
Azabagića pamtimo i kao Direktora FK Sloboda u drugoj polovini sedamdesetih godina .
SASTAV FK SLOBODA IZ SREDINE ŠEZDESETIH GODINA 20 VIJEKA.
stoje s lijeva:Šehić,Hajrović,Avdičević, Popović,Radović,Gerum,
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 apr 2017, 11:41, ukupno mijenjano 8 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Rahmet mu dusi.dobar covjek bio.sloboda72 je napisao/la:Danas u Tuzli umro Šefik Fiko Azapagić- lijevo krilo FK Sloboda.
28.04.2017.-Tuzlarije-
stoje s lijeva:Šehić,Hajrović,Avdičević, (Popovic -reko sloboda),Radović,Gerum,
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 29 apr 2017, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da sam u pravu. gledam oko sebe..a ovde se samo truni o zivimicama i lukavcu..a kalesiju svi zanemaruju a najvjernijiProbisvjet je napisao/la:To za Kalesiju si u pravu. Uvijek i na svakoj utakmici znam ljude iz Kalesije koji dodju.Sariel je napisao/la:Ma kuci pa ukucanima reci da seru.
Ponasaj se!
Druga stvar sta je laz?

zlajci je napisao/la:Da ponovimo
zlajci je napisao/la:@Veliki Aco
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika ekipe s Grbavice te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?
I idel ko na trening? Kisa? Subota?Poso?Zena djeca?Fax? Voljni moment?
Koni koni mosa bodaslo mosa bodaslo...
Onoga trenutka kada napuste te svi op op.

Koni koni mosa bodaslo mosa bodaslo...
Onoga trenutka kada napuste te svi op op.

Trenutno korisnika/ca: mavi, nebeskasila i 9 gostiju.