FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2017, 00:11

solinas ne rusi mi tesko steceni forumski ugled :kafa:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 apr 2017, 00:14

zlatnakoka je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Aco ne dobismo mi odgovor.. maca pojela jezik ?
Nismo mi na @solinas -eva pitanja vezana za reklame itd., a rečeno je da nije neki problem. Izgleda da je problem uganjati predsjednika za jedan intervjuić :D
Ma samo treba upirat u zivotu, jel tako Aco?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2017, 00:14

Chinaglia je napisao/la:solinas ne rusi mi tesko steceni forumski ugled :kafa:
Pazi ti omladinac da tebe gdje podrinjci ne sruse....bas si se oslobodio sa pisanjem ovdje :kafa: :D ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 apr 2017, 00:18

staragarda je napisao/la:
Pazi ti omladinac da tebe gdje podrinjci ne sruse....bas si se oslobodio sa pisanjem ovdje :kafa: :D ...
Jedini lik kojeg ganjaju svi redom :lol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2017, 00:18

Realno ljudi takav clanak gdje ima dosta nagadjanja i nema dokaza samo nekom portalu moze da donese stetu. Uredu je da neki kantonalni TZ portal napise to pa ono oni nemaju niti veze sa Zeljeznicarom ali ovi bi odmah prekinuli svaku komunikaciju sa portalom koji to uradi na drzavnom nivou, a saradnja Zeljeznicara i ss je uvijek na neki nacin postojala i pored nesporazuma.

Tako i nasa uprava kada se jedan clanak napise los o Slobodi i kada se pisu nagadjanja treba prekinuti svaki kontakt i gotovo. Ne trebaju nakon 5 negativnih vijesti se javljati na telefon da daju sestu nekim velikodusnim izjavama, trebaju samo reci nemam komentara ili necemo sa vama razgovarati.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2017, 00:20

Zeljeznicar bez Stanica, S. Stevanovica i Markovica, to su 3 standardna, od toga 2 beka. Dakle odbrana oslabljena na ionako spore stopere koji su skloni greskama.
Vezni red isto oslabljen mada ni tu nisu nesto jaki, najbolji igrac u vezi je Zeba koji je slabiji nego prosle sezone ali opet moze potezom rijesiti utakmicu. U sustini samo im igraju Stevanovic, Lendric i sudije :mrgreen:

Mi bez Tandira, Jahica, Merzica a Zec je upitan

S pobjedom, ako Radnik ne pobjedi, na korak smo od 4. mjesta, a vjerovatno bi i sa remijem bili blizi 4. poziciji nego Radnik (jedino ako ne pobjede Sarajevo) a 4 kola do kraja. U sustini ako cemo dobiti Radnik na Tusnju moze se kiksati u vecini ostalih kola, ako bude remi onda bi trebalo negdje i pobjediti.

Sutra valjda Radnik izgubi, a ako otkinu sta Sarajevu onda je Sarajevo i definitivno van utrke za titulu pa bi mogli kombinovati ili lakse igrati na Kosevu naredno kolo, zbog finala kupa.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 apr 2017, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 apr 2017, 00:24

tuzlak1987 je napisao/la:Realno ljudi takav clanak gdje ima dosta nagadjanja i nema dokaza samo nekom portalu moze da donese stetu. Uredu je da neki kantonalni TZ portal napise to pa ono oni nemaju niti veze sa Zeljeznicarom ali ovi bi odmah prekinuli svaku komunikaciju sa portalom koji to uradi na drzavnom nivou, a saradnja Zeljeznicara i ss je uvijek na neki nacin postojala i pored nesporazuma.

Tako i nasa uprava kada se jedan clanak napise los o Slobodi i kada se pisu nagadjanja treba prekinuti svaki kontakt i gotovo. Ne trebaju nakon 5 negativnih vijesti se javljati na telefon da daju sestu nekim velikodusnim izjavama, trebaju samo reci nemam komentara ili necemo sa vama razgovarati.
Ti slobodno prestani pisat na ovoj temi i predji na temu pitica :)

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2017, 00:24

pinoglavi je napisao/la:Zeljeznicar bez Stanica, S. Stevanovica i Markovica, to su 3 standardna, od toga 2 beka. Dakle odbrana oslabljena na ionako spore stopere koji su skloni greskama.
Vezni red isto oslabljen mada ni tu nisu nesto jaki, najbolji igrac u vezi je Zeba koji je slabiji nego prosle sezone ali opet moze potezom rijesiti utakmicu. U sustini samo im igraju Stevanovic, Lendric i sudije :mrgreen:

Mi bez Tandira, Jahica, Merzica a Zec je upitan

S pobjedom, ako Radnik ne pobjedi, na korak smo od 4. mjesta, a vjerovatno bi i sa remijem bili blizi 4. poziciji nego Radnik (jedino ako ne pobjede Sarajevo) a 4 kola do kraja. U sustini ako cemo dobiti Radnik na Tusnju moze se kiksati u vecini ostalih kola, ako bude remi onda bi trebalo negdje i pobjediti.
A kako misliš da pobijedimo brate....na STA su licile zadnje dvije Tusanjske utakmice.....na nedo Bog nikom....a meljo je jaci makar od jufki....al eto...nada zadnja umire

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2017, 00:26

DoeTz je napisao/la: Ti slobodno prestani pisat na ovoj temi i predji na temu pitica :)
Pitari su nam do kraja ove sezone wingmani :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2017, 00:28

staragarda je napisao/la: A kako misliš da pobijedimo brate....na STA su licile zadnje dvije Tusanjske utakmice.....na nedo Bog nikom....a meljo je jaci makar od jufki....al eto...nada zadnja umire
Jbg Zeljeznicar je stvarno prelos, nama krila i vezni red brzi, a njima rezervni bekovi igraju a stoperi im spori. Bit ce u pet deka ali nije da se ne moze pobjediti. Nek ih nahajca Vlado da oru teren i dobijamo. Uostalom brate nisam ni napisao da cemo dobiti, nego u slucaju da dobijemo, bezveze ti je vise kaciti se na svaki imalo pozitivan pogled na buducnost i pisati da su to bajke i sl.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2017, 00:29

staragarda je napisao/la:
dobro

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 apr 2017, 00:37

tuzlak1987 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Ti slobodno prestani pisat na ovoj temi i predji na temu pitica :)
Pitari su nam do kraja ove sezone wingmani :D
Kar ina su oni moja.

Da proste dame.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 apr 2017, 00:43

Nikakvog marketinga što se tiče utakmice, nikakvih najava, nigdje ni blizu euforije...opet kao da igramo protiv Podgrmeča.
Ne sviđa mi se ovo nikako, mogli bi zaplatiti zbog toga.

Nadam se da će za razliku od toga svega Vlado ipak naoštriti igrače i dooobro im utuviti u glavu scene iz prošle utakmice, i da oni neće iznevjeriti, kad već sve ovo ranije navedeno jeste.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2017, 00:46

Znate kakav smo mi narod, nama ce zasmetati sve. Utakmica prije praznika, pola ce iskulirat zbog toga. Prosle godine je Drina bila za titulu na Tusnju dan prije prvog maja i pola ljudi nije doslo :oops:

Protiv Zelje tacno godinu dana od tragedije protiv Drine.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 29 apr 2017, 00:47

Objektivno i nezavisno novinarstvo koje se boji napisati neki clanak koji direktno povezuje lopovluk i manji sarajevski klub. Boje se da ce izgubit pristup evropskom stadionu koji se ne moze osposobiti u 21. vijeku za igranje utakmice zbog nekoliko centimetara snijega.
Na sta je spala demokratija i sloboda govora. :puke:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 apr 2017, 00:57

MejdanTz je napisao/la:
Objektivno i nezavisno novinarstvo koje se boji napisati neki clanak koji direktno povezuje lopovluk i manji sarajevski klub. Boje se da ce izgubit pristup evropskom stadionu koji se ne moze osposobiti u 21. vijeku za igranje utakmice zbog nekoliko centimetara snijega.
Na sta je spala demokratija i sloboda govora. :puke:
Koja demokratija brate? Pa demokratija u svijetu je samo iluzija, a da ne pricamo o maloj drzavi za koju niko i ne zna.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 apr 2017, 01:02

tuzlak1987 je napisao/la:Znate kakav smo mi narod, nama ce zasmetati sve. Utakmica prije praznika, pola ce iskulirat zbog toga. Prosle godine je Drina bila za titulu na Tusnju dan prije prvog maja i pola ljudi nije doslo :oops:

Protiv Zelje tacno godinu dana od tragedije protiv Drine.
Ja ba, fakat. Mada sad nema Govedarice i nećemo izvesti rezervni sastav. :)
Nego, ja nikako nemam dobar osjećaj pred ovu utakmicu, dal zbog opšte nezainteresovanosti što medijske, što navijačke, dal zbog činjenice da unaprijed znamo da će nas sudija kasapit, ali koliko su ovi navijači Želje oprezni i pesimisti pred meč, toliko sam i ja...trema me neka dere, isto kao da nam je ova utakmica sve ili ništa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2017, 01:06

wobly92 je napisao/la:Nikakvog marketinga što se tiče utakmice, nikakvih najava, nigdje ni blizu euforije...opet kao da igramo protiv Podgrmeča.
Ne sviđa mi se ovo nikako, mogli bi zaplatiti zbog toga.

Nadam se da će za razliku od toga svega Vlado ipak naoštriti igrače i dooobro im utuviti u glavu scene iz prošle utakmice, i da oni neće iznevjeriti, kad već sve ovo ranije navedeno jeste.
Kako nikakvog marketinga :? ....pa led displeji od juce vrte svakih 5 minuta poziv na Tusanj....i to dosta njih

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2017, 01:07

wobly92 je napisao/la:trema me neka dere, isto kao da nam je ova utakmica sve ili ništa.
druze mene trema dere jer je u nedjelju od 12:30 h Derby della Capitale :kafa:
sto se tih ovih cobana iz Sarajeva, sasvim opusteno docekujem tekmu, ganola

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2017, 01:09

Chinaglia je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:trema me neka dere, isto kao da nam je ova utakmica sve ili ništa.
druze mene trema dere jer je u nedjelju od 15 h Derby della Capitale :kafa:
sto se tih ovih cobana iz Sarajeva, sasvim opusteno docekujem tekmu, ganola
Uzima to Roma, klub stroge rimske carsije

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.